reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
nowak.renata@amorki.plSłuchajcie dziewczyny dostałąm własnie na e-mail wiadomość o pomoc.14 mies dziewczynka przezyła z pożaru,ma spaloną poowę twarzy, kości czaszki nie ma itp.Rodziców nie stać na operację bo stracili cały dobytek w pożaż,nic nie mają.
Podajcie mi swoje e-maile ,za każdy wysłąny e-mail z tą informacją płaćą sponsorzy 3gr,wiem to mało ale jak każdy wyśle to do swoich znajomych to jakaśsuma się uzbiera.To nie bujda bo w e0mailu jest zdjęcie tej dziewczynki,jak zobaczyłąm to zdjęcie to aż łzy mi stanęły w oczach.
To ciesze sie że już lepiej mała sie czujeHej. Majka już lepiej po tych inhalacjach - pije już z butelki tylko robię jej rzadsze mleko. Lekarz stwierdził, że jak nie będzie poprawy przy dusznościach to dostanemy skierowanie do alergologa.
Musiałam zainwestować w Oilatum bo okazało się że jest aseptykiem czy jakoś tak.
Moja Martynka nie lubi mineralnej znaczy gazowanej bo niegazowanej o jakimś smaku wypijeA moja Oliwka przekonała sie do wody mineralnej.Nigdy nie chciała.A dzis mi się zrobiła trochę za ostra zupa.No i Oliwka teraz cały czas żłopie wodęcoś ja pali
![]()

To jak już będzie finał to wklej zdjęcia.Pokoj juz caly pomalowanyTeraz M sklada szafe
I zosataje pokoj mlodego ale to juz od jutra
Mam nadzieje ze do niedzieli bedzie koniec;-):-)
A moje bobaski już spią a ja czekam na Na Wspólnej i Momęt Prawdy no i na plotki z wami

To jak już będzie finał to wklej zdjęcia.
Wkleje ale najpierw bede musiala oddac aparat do reklamacji bo mi sie otworzyl i nie chce sie zamknacA moje bobaski już spią a ja czekam na Na Wspólnej i Momęt Prawdy no i na plotki z wami![]()

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie wieczorowo...
Mój M marudzi, że jest śpiący... Dobrze, że chociaż dzieciaki śpią;-)
.
A mnie coś strzyka w plecach... Przydałyby sie jakies masaże...

Mój M marudzi, że jest śpiący... Dobrze, że chociaż dzieciaki śpią;-)

A mnie coś strzyka w plecach... Przydałyby sie jakies masaże...

wiktoria12
Mama i żona :)
Wkleje ale najpierw bede musiala oddac aparat do reklamacji bo mi sie otworzyl i nie chce sie zamknacWszystko mi sie w tej chacie psuje
![]()
No jak pech to pech i wszystko sie psuje
A twoje bobaski spią
Jedza chrupki i mnie denerwuja na maksaNo jak pech to pech i wszystko sie psuje
A twoje bobaski spią

joe alex
Tobie też? Ja mam cały czas wrażenie, że za chwilę to mi sie pralka rozleci choć ma 4 lata i do staruszki jej daleko[Wszystko mi sie w tej chacie psuje![]()

reklama
joe alex
U ciebie jak zwykle nocne życie...;-)Jedza chrupki i mnie denerwuja na maksa![]()

Najwyżej, przy najblizszej okazji oddaj je komuś na przetrzymanie, tak z 10 lat...;-):-)
Podziel się: