reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba na podtrzymaniu bralam aspirynke, zastrzyki Proluton i magnez w zwiekszonej dawce
Tak Mamo Helenki goraca kapiel odpada jakos nie pomyslalam o tych skurczach i krwawieniu
Madziulanatasza fajnie ze dzieci zdrowieja
Patrysia zrob fotki i wklej
a ktory bukiet Ci sie najbardziej podoba?
Agunia daj znac jak sie Misi czuje po tym zabiegu
Laura z tata w wannie to ja korzystam z wolnego kompa bo pewnie tatus bedzie ogladal samochody

Tak Mamo Helenki goraca kapiel odpada jakos nie pomyslalam o tych skurczach i krwawieniu

Madziulanatasza fajnie ze dzieci zdrowieja

Patrysia zrob fotki i wklej
Agunia daj znac jak sie Misi czuje po tym zabiegu
Laura z tata w wannie to ja korzystam z wolnego kompa bo pewnie tatus bedzie ogladal samochody

anka26_x_07
A moja Oliwka przekonała sie do wody mineralnej.Nigdy nie chciała.A dzis mi się zrobiła trochę za ostra zupa.No i Oliwka teraz cały czas żłopie wodęcoś ja pali
![]()
jak chce sie pic to sie pije co jest
Moje tez pija czasami wode ale tylko jak daje im ze zwyklego kubkaA moja Oliwka przekonała sie do wody mineralnej.Nigdy nie chciała.A dzis mi się zrobiła trochę za ostra zupa.No i Oliwka teraz cały czas żłopie wodęcoś ja pali
![]()

Dobrze ze Klaudi sie polepszaKlauka zdecydowanie lepiej ,kaszle tylko brzydko,a Ksawek się rozkręca ,kaszle i marudzi ,tak dzisiaj koło nich skacze ,a to bajke poszukaj, włącz,poczytaj,daj jeść ,nie chće tego ,chcę tamto.....itd...ale każdy chory lubi się popieścić i porozczulać nad sobą .Mimo wszystko Ksawek nie jest jakoś strasznie chory ,bo dziś nie gorączkuje mocno w granicy stany podgorączkowego,myśle że szybko będzie git.:-)

Dobrze ze Jej sie polepszaHej. Majka już lepiej po tych inhalacjach - pije już z butelki tylko robię jej rzadsze mleko. Lekarz stwierdził, że jak nie będzie poprawy przy dusznościach to dostanemy skierowanie do alergologa.
Musiałam zainwestować w Oilatum bo okazało się że jest aseptykiem czy jakoś tak.

dowikla@wp.plSłuchajcie dziewczyny dostałąm własnie na e-mail wiadomość o pomoc.14 mies dziewczynka przezyła z pożaru,ma spaloną poowę twarzy, kości czaszki nie ma itp.Rodziców nie stać na operację bo stracili cały dobytek w pożaż,nic nie mają.
Podajcie mi swoje e-maile ,za każdy wysłąny e-mail z tą informacją płaćą sponsorzy 3gr,wiem to mało ale jak każdy wyśle to do swoich znajomych to jakaśsuma się uzbiera.To nie bujda bo w e0mailu jest zdjęcie tej dziewczynki,jak zobaczyłąm to zdjęcie to aż łzy mi stanęły w oczach.
Wygladałs cudownieJa miałam taki bukiecik mąż sam wybierał bo to on kupywał mi bukiet
![]()

anka26_x_07
Pokoj juz caly pomalowanyTeraz M sklada szafe
I zosataje pokoj mlodego ale to juz od jutra
Mam nadzieje ze do niedzieli bedzie koniec;-):-)
napewno sie wyrobicie
Laura tez taka madra i wode woli z kubka albo szkalnki nie ze swoich kubeczkow od mamy lepsze

anka26_x_07
nikogo nie ma no to ja sie tez zwijam

reklama
Podziel się: