reklama
no tak chodzikachChodakach czy chodzikach?
Poszłam się dzieckiem zająć, a tu taka wojna!!!;-)

hmmm nie nazwałabym tego bajerem ja wczesniej uzywałam i napewno teraz tez bedeNiby nie polecaja...ale przeciez nie włozysz do niego dziecka na pół dnia i zostawisz. Sama raczej nie kupie bo mi szkada miejsca. W sumie to taki kolejny bajer chyba co??
W sumie jestem nie na czasie. Weszłam na allegro i troche sie to zmieniło od tego czasu kiedy ja cos takiego miałam jak byłam mała hehehehe bajeranckie niektóre są
http://www.allegro.pl/item568812122_fisher_price_wesoly_chodzik_pchacz_pianinko_s_k.html
juz widze zachwycenie Hanki

http://www.allegro.pl/item568812122_fisher_price_wesoly_chodzik_pchacz_pianinko_s_k.html
juz widze zachwycenie Hanki
Ja mysle o takim tradycyjnym co wkładasz malucha. Opinie sa rózne moja Niki sama łaziła jak miała 9 miesiecy Laura 10 a jak bedzie z Samim to sie okaże
Moj własnie ma nerwa na moich kolanach. Normalnie nie mam juz pomysłów dla niego w nic sie niechce bawic jak go cos zainteresuje to na 3 min max. Jakis taki niedorobiony jest

Moj własnie ma nerwa na moich kolanach. Normalnie nie mam juz pomysłów dla niego w nic sie niechce bawic jak go cos zainteresuje to na 3 min max. Jakis taki niedorobiony jest
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki
Humorek dziś o niebo lepszy choć Potworniasty dał popalić w nocy i cały czas jest strasznie marudny. Boje się czy się ode mnie nie zaraził. No ale poza marudzeniem nic na to nie wskazuje. Dziękuje za wsparcie. Normalnie dziś mi jest wstyd za to co wczoraj napisałam
Kurde ale są takie momenty że poprostu muszę się wygadać i wyżalić a niemam gdzie bo boje się nie tak mnie odbiorą. Jak dobrze że Wy jesteście :-)
Mój Potworniasty kończy dziś 5 MIESIĘCY :-)
Gratki dla Hanusi i Maciusia
Ja tu nic niechcę sugerować ale Haneczka i Kacpero są z tego samego dnia....może to coś znaczy ....
Humorek dziś o niebo lepszy choć Potworniasty dał popalić w nocy i cały czas jest strasznie marudny. Boje się czy się ode mnie nie zaraził. No ale poza marudzeniem nic na to nie wskazuje. Dziękuje za wsparcie. Normalnie dziś mi jest wstyd za to co wczoraj napisałam

Mój Potworniasty kończy dziś 5 MIESIĘCY :-)
Gratki dla Hanusi i Maciusia
Ja tu nic niechcę sugerować ale Haneczka i Kacpero są z tego samego dnia....może to coś znaczy ....

Podziel się: