reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Niby nie polecaja...ale przeciez nie włozysz do niego dziecka na pół dnia i zostawisz. Sama raczej nie kupie bo mi szkada miejsca. W sumie to taki kolejny bajer chyba co??

Myślisz, z szybciej zajarzył o co chodzi z chodzeniem?? Ja w sumie nie mam doswiadczenia w tej kwesti;-)

Ja mysle o takim tradycyjnym co wkładasz malucha. Opinie sa rózne moja Niki sama łaziła jak miała 9 miesiecy Laura 10 a jak bedzie z Samim to sie okaże:-p

Moj własnie ma nerwa na moich kolanach. Normalnie nie mam juz pomysłów dla niego w nic sie niechce bawic jak go cos zainteresuje to na 3 min max. Jakis taki niedorobiony jest:(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki
Humorek dziś o niebo lepszy choć Potworniasty dał popalić w nocy i cały czas jest strasznie marudny. Boje się czy się ode mnie nie zaraził. No ale poza marudzeniem nic na to nie wskazuje. Dziękuje za wsparcie. Normalnie dziś mi jest wstyd za to co wczoraj napisałam :zawstydzona/y:Kurde ale są takie momenty że poprostu muszę się wygadać i wyżalić a niemam gdzie bo boje się nie tak mnie odbiorą. Jak dobrze że Wy jesteście :-)

Mój Potworniasty kończy dziś 5 MIESIĘCY :-)

Gratki dla Hanusi i Maciusia

Ja tu nic niechcę sugerować ale Haneczka i Kacpero są z tego samego dnia....może to coś znaczy ....:-p

Do góry