• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

jejkuś minisia podeslij mi tu swojego malucha na nauke jedzzenia dla Mikiego,ten wogole nie chce mi jesc,teraz spi a czeka na niego marchewka ugotowana:szok:;-)

a u nas kicha:-(bylismy z Mikim u lekarza,ma infekcje,wlasnie M poszedl po wyniki i dowiemy sie czy to bakteryjne czy wirusowe:-(pediatra zlecila badania,bo nie chce go szprycowac odrazu antybiotykiem,narazie mamy inhalacje z atroventu i mucosolvanu,zobaczymy...bidulek teraz spi,ale jest bardzo pogodny,nawet nie plakal przy pobieraniu krwi...No i dopoki goraczka nie ustanie,nici ze spacerow...wogole,to podejrzewa babeczka,ze maly ma alergie,bo ma swisty typowe dla alergikow:-(podobno teraz lipa juz zaczela kwitnac i kazala wszystkie pluszaki z domu wywalic,bo roztocza,ehhh...
wkoncu 13-go w piatek,chociaz moze dobrze sie skonczy dzien,bo szwagier ma dzis urodziny i wpadnie do nas ze swoja laseczka na torcika od chrzesniaka;-)

reklama
a co to walki o zieciów-synowe to ja mam już RAFAŁKA AŚKI ZAREZERWOWANEGO HEHEHHE a właśnie gdzie Aśka??????????????????
Farciara (albo i nie :-p) największego lowelasa z BB dorwałaś :-D:-D:-D:-D:-D.
Domi Twoja princessa ślicznie dziobek otwiera, Szymek też otwiera, ale chyba nie tak ładnie :-).

MOje małe szczęscie własnie padło, a ja nie wiem za co się brać, bo mam tyle roboty. Chyba najpierw odpocznę ;-):-p:-p

PS czy mi się zdaje czy grono udzielających się jest coraz mniejsze???

u nas też niedawno była infekcja ale obeszło sie bez antybiotyku oba maluchy mi sie rozłożyły jedno złapało katar od drugiego ale inchalacja z kropelek oilbas pomogła na wszystko katarek kaszelek mamy już z głowy naszczęście:-)

My po obiadku po spacerku i po zakupach, Dzis 13-tego wiec Antono jest marudny okropniascie i sprawdza ile mama wytrzymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ja ledwo wytrzymuje.

DOROCIU TWOJA OLIWKA JEST SLICZNA I OCZYWISCIE GDYBY BYŁA MOJA SYNOWA NIE MIAŁABYM NIC PRZECIWKO A CO DO hANI TO SIE BJEMY BO TO SPOKOJNE DZIECKO I ŁADNE WIEC KAZDY FACET BEDZIE MIAŁ SPOKOJNE ZYCIE
GRATKI DLA 5 -CIO MIESIECZNIAKÓW.

MINISIA TWOJE CUDO JE CUDNIE . MOJ KOSZMARNIE TRZEBA ZABAWIAC SPIEWAC A I TAK WYPLUJE KICHNIE LUB PRYCHNIE

Popołudniowe dzień dobry:)
Piątek 13 to zazwyczaj mój szczęśliwy dzień - zobaczymy jak będzie dziś...;-)

...A ja nie Bravo ale popcorn czytałam a moja mama wycinała mi rubryki
"Napisz do Kasi" i cenzurowała cycki :szok:

Hehe! To się nazywa troskliwa mama. Fajne:-D

...Agamir dziewzyny lubią młodszych:rofl2:, moj M jest 2 lata młodszy ode mnie :-p
...

To tak jak mój:tak:

...Moj własnie ma nerwa na moich kolanach. Normalnie nie mam juz pomysłów dla niego w nic sie niechce bawic jak go cos zainteresuje to na 3 min max. Jakis taki niedorobiony jest:(

Tuśka ma tak samo- pędem nowe zabawki, pędem się do niej usmiachać. Nawet ten misiek z lustrem jest fajny 15 sekund - potem juz na brzuch lezie i koniec:baffled:

AGAMIR,CZARNA I MARMA a o moja OLIWKE nik sie nie chce POBIC ? ...

Dorotka, nie masz się co martwić - taka lasencja da sobie radę:-)
Paździochowe lasencje będą same przebierać w facetach jak w ulęgałkach:-D:-D

Grateczki dla Hani, Macia i Kamilka
No i zdróweczka dla Macia.

Noc nr 3 włóżeczku zaliczona: tym razem się opanowałam i młodą zwinęłam o 5:30. Koło 1 się zaczęła przewracać na brzuch. Chciałam nieinterweniować, ale widzę, że leży kwęka i rozgląda się dookoła zdziwiona co ona na tym brzuchu robi. Wstałam z łóżka na co Tuśka od razu "och! jesteś! no to pomóż miiiiiiii!!!!"
I tak jeszcze ze 4 razy aż jej założyłam wałek na poduszkę.

Weronika japę otwiera aż miło:-D

[video=youtube;2h1oNYRdjfU]http://www.youtube.com/watch?v=2h1oNYRdjfU[/video]

matko umiecie tak????

a to masakra:-D:-D:-D
[video=youtube;jQJNBUl8qzI]http://www.youtube.com/watch?v=jQJNBUl8qzI[/video]

a MOJ SYNUS JUZ KOMBIJE JAK SIE WYSWOBODZIC Z SZELEK CO BEDZIE POZNIEJ? DSCF0167.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry