reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej dziewczynki
Humorek dziś o niebo lepszy choć Potworniasty dał popalić w nocy i cały czas jest strasznie marudny. Boje się czy się ode mnie nie zaraził. No ale poza marudzeniem nic na to nie wskazuje. Dziękuje za wsparcie. Normalnie dziś mi jest wstyd za to co wczoraj napisałam :zawstydzona/y:Kurde ale są takie momenty że poprostu muszę się wygadać i wyżalić a niemam gdzie bo boje się nie tak mnie odbiorą. Jak dobrze że Wy jesteście :-)

Mój Potworniasty kończy dziś 5 MIESIĘCY :-)

Gratki dla Hanusi i Maciusia

Ja tu nic niechcę sugerować ale Haneczka i Kacpero są z tego samego dnia....może to coś znaczy ....:-p

Gratki dla kolejnego mini solenizanta.
Kolejna próbuje podkrasc mi synowa:-D:-D:-D:-D

Idu dac marudzie obiad moze przestanie stekac:)

reklama
AGAMIR,CZARNA I MARMA a o moja OLIWKE nik sie nie chce POBIC ? No ja nie wiem tylko ta HANIA I HANIA zart :-)
CZARNA ja nie jestem za chodzikami Ale wiesz jakby nie bylo Ty masz wieksze doswiadczenie :-)Wlasnie mi przypomnialas ze trzeba dac Oliwi OBIADEK dzieki heheheA swoja droga to ja tez juz nie wiem czym ja zabawiac Dzis jest zas bardziej marudna ZEBY JAK NIC BO JAK JA POSMYRAM PO DZIASELKACH TO ZARAZ JEST RADOSC A JAK SKONCZE TO LAMENT

GRATKI 5 MIESIECZNYCH MACIUSIA.HANI I POTWORNIASTEGO :-)

OLIWIA zaliczyla 20 min drzemke ale juz sie obudzila Mnie zas glowa strasznie boli Nici ze soaceru bo Oliwia dzis wyjatkowo wiecej kaszle na szczescie mamy syropek i nie chce z nia wychodzic Ale jak wroci G to mama zostanie z Oli a my idziemy po pamki i sloiczki :-)

LECE BO MIALCZY

W sumie to Dorotko masz racje jak dla mnie Oliwcia jak najbardziej może być synową :) Niezła lasencja się z niej zapowiada :-pTylko pamiętaj musisz ją nauczyć porządnie zajmować się domem i dziećmi , genialnie gotować, robić błyskotliwą karierę zawodową i być najleprzą na świecie żoną. Rozumiesz mój synuś musi mieć idealną żonę :-p:-p:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

A ja właśnie wózki oglądam na allegro :)

Dorotka tu nie chodzi o doświadczenie w użytkowaniu chodzików. U nas każdy maluszek korzystał i żaden nie miał kłopotów z nóżkami i kręgosłupem więc ja nie widze przeszkód aby i Sami korzystał:tak::tak::tak: Choć wiem że ortopedzi nie polecają ich jak większośc rzeczy dostępnych na rynku:rofl2:

Marma i co już coś wypatrzyłas???

My juz wszyscy po obiadku. Małemu zapodałam czopa bo mnie wnerwia. A czop i tak nie pomaga dalej dokazuje:crazy::crazy::crazy::crazy:

Witam! U mnie pogoda przecudna. Byłam prawie 2 godziny w parku na placu zabaw. Tylko następnym razem muszę się wcześniej wyrobić żeby do 12 wrócić, bo to jest czas drzemki Martyny i ona nie wyrabia żeby wrócić na nóżkach, bo trochę do przejścia jest. Było miło i już się cieszę, na kolejne słoneczne dni.

Widzę, że tu zagorzała dyskusja na temat swatów i chciałam napisać, że gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta ;-) i Marma mnie ubiegła :-D.

Gratulację dla "piątaków"!!! Całkiem spora grupa :rofl2:

Gratki dla zębaczy - przykro, że okupione takim cierpieniem.

Kate
my dziś w tej samej sprawie dziś byłyśmy. Złożyłam wniosek o wychowawczy. Przypomniałam, że pewnie wrócę wcześniej niż w styczniu. Szef mi przypomniał o studiach podyplomowych ;-) i teraz tylko do dyrektora.

Czarna ja chodzika kupować nie będę. Nie mam doświadczeń, ale mój kuzyn akurat ma negatywne tzn. ciocia z kuzynem.

I jeszcze mam takie pytanie z innej beczki. Moja siostra jednak rozstanie się ze swoim mężem i musi się zastanowić nad propozycją spotkań z dziećmi dla niego. Czy są jakieś "reguły" żeby nie było za dużo albo żeby sąd nie uznał, że za mało :confused:

W sumie to Dorotko masz racje jak dla mnie Oliwcia jak najbardziej może być synową :) Niezła lasencja się z niej zapowiada :-pTylko pamiętaj musisz ją nauczyć porządnie zajmować się domem i dziećmi , genialnie gotować, robić błyskotliwą karierę zawodową i być najleprzą na świecie żoną. Rozumiesz mój synuś musi mieć idealną żonę :-p:-p:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

A ja właśnie wózki oglądam na allegro :)

MARMA rozumiem heheh Ale sie usmialam To sa Kaceprka wymogi czy Jego MAMUSI hehehehe:-D

KASIU a Bartus o Hanie wlaczy czy moze Oliwke lub inna dame pazdziernikowa ???????:-D
A powiec mi czy siostra bierze rozwod czy nie beda ze soba mieszkac Bo nie doczytalam
Kasiu podeslij do mnie wiosne bo u mnie ZIMA W PELNI:baffled:
CZARNA ja razem z Oliwia pozmywalam,powiesilam jej pranie,przebralam posciel i ogolnie posprzatalam ale latwo nie bylo musialam ja chyba ze 100 razy zabawiac przez ten czas :rofl2:

Oli ma drzemke wiec mamusia na BB jeszcze w miedzy czasie pozamiatala hehehehe

Dorotko...gdzie 2 sie boje tam 3 korzysta;-)
My po spacerku.
Gratki dla pozostałych 5 miesięczniaków hehehe

U mnie nocka dosc ok Jak wstalam to sie przerazilam za oknem ZIMA NORMALNIE ZIMA sniegu nawalilo ze zgroza Dzis w planach mialam isc z niunia do nowej przychotni zaniesc karte szczepien i umowic sie na szczepienie Ale chyba w tym sniegu to bedzie masakra tak daleko isc Nie bylysmy juz 3 dni na spcerku i raczej pojde ale musze odwiedzic sklep w poszukiwaniu pampkow i sloiczkow A przychodnie zaliczymy w inny dzien

u mnie to samo:wściekła/y::wściekła/y:
No tak 5 miechów dzis. Dzieki za graki. Dla e-cioteczek Hanusiowe fotki.

GRATULACJE!!!!!! DLA HANI I WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH MINI SOLENIZANTÓW

Wiola nie dorabiam (choc chca mi płacic) to jest synek brata 2 miesiace starszy on Lali. Wiec pilnuje bo to rodzinka i tak siedze w domciu wiec co mi szkodzi:rofl2::rofl2::rofl2:

Kaka o taka synowa warto walczyc:-p nie oddam jej ot tak:-D:-D:-D

Ogladacie ten program "Moment prawdy" normalnie podziwiam tych co maja odwage tam isc

nie mam pojecia co to za program kiedy leci i na jakim kanale a tak ogolnie o co kaman w nim???

Myślisz, z szybciej zajarzył o co chodzi z chodzeniem?? Ja w sumie nie mam doswiadczenia w tej kwesti;-)

A ja tylko u Wiki mialam i teraz napewno nie kupie bo Wiki potem nie umiala sie podtrzymywac przy upadku myslala ze ciagle jest w chodziku i klciala na glowe!! byla owiele mnie sprawna od swoich rowniesnikow przy Matim juz nie bylo chodzika wiec zaczal raczkowac i chodzic w wieku 10 m-cy mysle ze u Wiki chodzik wiele szkody wyrzadzil WIEC TERAZ JA NIE KUPIE NA BANK

WITAM!!necik dzis cyka wiec luzik:-p:-D
ostatni dzien laby jutro znow powrot do pracy i kolejne 6 dni biegiem:sorry2:

a to kolejny filmik WERKI tym razem chce wam pokazac jak slicznie otwiera buzke do jedzenia:tak: malo widac bo ja to krecilam i jedno czesnie karmilam ale sam moment uchwycony:-)[video=youtube;sk54vB_TAk4]http://www.youtube.com/watch?v=sk54vB_TAk4[/video]

PYTANKO: WASZE MALUSZKI TRZYMAJA JUZ SAME BUTELKE???BO JA MOJA UCZE ALE ONA MA TO GDZIES I NIE ZAMIERZA TZRYMAC SAMA BUTLI:-:)crazy:

a co to walki o zieciów-synowe to ja mam już RAFAŁKA AŚKI ZAREZERWOWANEGO HEHEHHE a właśnie gdzie Aśka??????????????????

reklama
Hej dziewczynki
Super filmik jak bym moją Karolcie widziała też się lubi tak hihrać zwłaszcza do facetów:tak:
nie `rozpieszczajcie mężów bo sobie potem rady nie dacie wiem co mówie bo obiady na dwa dania codziennie to męka pańska zwłaszcza przy dwójce dzieci:baffled:

Do góry