reklama
A
agamir
Gość
kKAKA wyrazy wspólczucia . Straszne . Trzymaj sie dzielnie. Nie wiem co powiedziec bo nie ma takich słów. Bedzie żyła dalej w Twojej pamieci..
malaulka
Podwójna mamusia
Kasia śliczne masz dzieciaczki, a Karolinka ma strasznie dużo i długie włoski
Justyneczka u nas też wiosenka, choć dziś pada trochę
Agamir mam nadzieję że będzie dobrze z M
Dorotka- szkoda że nie dali Wam tego rozwodu albo choć separacji, :-(
Witam w piątek trzynastego, gratuluję dzieciom które dziś kończą 5 miesięcy czyli Hanusi, Maciusiowi i Kacperkowi,
Ja dziś jakiś zajęty dzień mam do połudna wizyta koleżanki, potem Lenka nie chciała spać to musiałam z nią się bawić, teraz znów gotuję obiad, a Karolinka wróciła ze szkoły i mówi, że ją brzuszek boli, mam nadzieję że to tylko chwilowa dolegliwść
Dziś sprzedałam mój wózek, teraz tylko czekam na pieniążki i się go pozbywam

Justyneczka u nas też wiosenka, choć dziś pada trochę
Agamir mam nadzieję że będzie dobrze z M
Dorotka- szkoda że nie dali Wam tego rozwodu albo choć separacji, :-(
Witam w piątek trzynastego, gratuluję dzieciom które dziś kończą 5 miesięcy czyli Hanusi, Maciusiowi i Kacperkowi,
Ja dziś jakiś zajęty dzień mam do połudna wizyta koleżanki, potem Lenka nie chciała spać to musiałam z nią się bawić, teraz znów gotuję obiad, a Karolinka wróciła ze szkoły i mówi, że ją brzuszek boli, mam nadzieję że to tylko chwilowa dolegliwść

Dziś sprzedałam mój wózek, teraz tylko czekam na pieniążki i się go pozbywam

J
justyneczka
Gość
Kaka bardzo mi przykro, przyjmij wyrazy współczucia...
śliczniści a włoski BOMBA!!!!!!!
Zdjecia super!! mały bystrzacha!! a za M trzymam kciukiWlasnie zadzwonil maz ze jest po usg i ma torbiel na nerce i trzeba operowac k................................................

kaka karolcia dopiero złapała flache jak dostała taką z uszkami ale też musiałam sie mordować z nią
moja ma z uszkmi ale ma to gdzies tk jak Kaka pisze sa ciekawsze rzeczy hehehe
KAROLINA TULE MOCNO WYRAZY WSPÓŁCZUCIA
[*]
reklama
Podziel się: