• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Kaka, bardzo, bardzo mi przykro

Agamir zdrówka dla m!
Kasia 09 co ja jeszcze mogę dodać... ale czupryna:-D Fajowa dziewuszka
Magdziunia o i Tobie brzuszek szwankuje... Ja się lakcidem muszę podszprycować.

Młoda wykąpana, czas na papu i do łóżeczka:tak:
Może później jeszcze zaglądnę.

Kaska ale zajefajne loczki super słodziutka
A ja mówie dobranoc :-)
Rano po 4 wstaje do pracy :-(postaram sie zajrzec jutro ale wieczorkiem bo po robocie jade na kawke imieninowa do tesciowki:-p
Ciekawe jak tam miroslawa:tak:TRZYMAM KCIUKASY

Miroslava rodzi:happy:
NO NARESZCIE!!!

Minisia moj chwyci butelke i wkłąda do buzi czasmi przytrzyma ale musi byc wtedy w pozycji lezacej:))) Co do programu leci na polsacie w czwartki o 21. Ludzie za kase odpowiadaja na kilka pytac wczesniej poddawani sa wykrywaczowi kłamstw. Czasem sa takie pytania ze szok.
Widze ze sie nudzisz i na You tubie siedzisz:)))

Moli oby obyło sie bez antybiotyku. I nie daj sobie wmówic ze to allergia bo to najprostszy sposób wymówki lekarza. I zdrówka dla maluszka

Agamir ojjjj przykro mi z powodu M i jego operacji

Kasia09 ale ta twoja Karolcia kudłata:)))) Śliczne masz dzieciaczki

Kaka TAK STRASZNIE MI PRZYKRO
[*]
[*]
[*]

a my mielismy dzis gosci. A wczesniej pogoda zrobiła sie cudna wiec wyskoczyłam z małym na spacerek. Potem Laura zaczeła nam zwracać (wczesniej połkneła cukierka) i podejrzewam ze to był powód bo do tej pory juz nie zwracała. Jutro wiele rzeczy do zrobienia Zakupy, potem Niki ma konkurs taneczny (tanczy w zespole szkolnym) i reszta obowiazków więc nie wiem o której zajrze;-) Teraz idu na drineczka i do M:-p:-p:-p:-p

Hej witam sie weekendowo
Oliwia zasnela wczoraj o 20 chcialam ja zaczac pozniej klasc Moze by wtedy dluzej by pospala Ale wczoraj nie zaliczyla drzemki i nie wytrzymala do 21
Ja jak sie polozylam troche po 21 tak do 23,45 wstawalam do niej wielokrotnie Przed 24 wzielam ja do siebie do lozka jak nigdy i spala do 3 pozniej mleczko i spala do 5 Przed 6 sie obudzila na dobre i do teraz nie spi Teraz G ja karmi i moze jeszcze zasnie na kilka minut.

AGAMIR moze spykniemy nasze dzieciaczki Antos wstanie o 5 zrobi Oliwi sniadanie a ona wstaje po 5 lub przed 6 heheheh wiec by sie zgrali heheheh:-D

NIESTETY W NOCY POJAWIL SIE U OLIWI OSTRY KATAR :-(NORMALNIE AZ MNIE SERCE KULO JAK SLYSZALAM JAK ONA SIE Z NIM MECZY A WCZORAJ SPECJALNIE Z NIA NIE WYCHODZILAM BO TROCHE WIECEJ KASZLALA :-(
(od wtorku nie bylysmy juz na spacerze )TERAZ TEN KATAR NORMALNIE OLIWIA CHORA :-(:-(:-(
Bede ja obserwowac jak sie bedzie pogarszac to do lekarza na izbie przyjec pojde a jak nie to w poniedzialek Wiecie co ja mam jakis lek jak ona ma katar i kaszel Raz tak miala i skonczylo sie na ZAPALENIU PLUC dlatego teraz sie boje

Lece was poczytac

MINISIA Weronisia slicznie otwiera buzie :-)Oliwia tez nie trzyma sama butli choc jak pije mleczko to zawsze podtrzymuje raczkami butelke ale jej sama nie utrzyma
MOLI co to za infekcja ??????ZDROWKA
WIOLU moze i nasze grono jest mniejsze ale nasze BB jest polodne w strony :-)Wczoraj bylam ostatni raz tutaj kolo 15 a dzis mialam troche stron do poczytania :-)
AGAMIR OLIWKA tez jest grzeczna Zawsze potrafila sie sama soba zajac I serio uwazam ze mam bardzo grzeczne dziecko :-)
Ostatnio od kilku dni marudzi ale chora na gardlo od dzis zas chora:-( i zabko chyba ida
Antosia zdjecia rewelacyjne Jejku te buciki i dżinsy SZOK slicznie wyglada :-)
A co do meza to wspolczuje i 3 mam kciuki
KASIA09 Karolcia przesliczna Jejku jakie dlugasne wloski :-)Braciszek Karolci tez slicznusi :-)
KAKA wspolczuje i Tule Cie mocno
MADZIU a jak dzis sie czujesz? mam nadzieje ze lepiej :-)
EVELAJNA jak noc nr 4 w lozeczku? Mamusia sie juz przyzwyczaila ? ;-)
KASIU Martynka miala sliczne krecone wloski :-)Nadal ma krecone ?
CZARNA jak Lala dzis sie czuje ?

DZIEWCZYNY WIECIE CO Z MIROSLAVA ???????

G poszedl do pracy Oli spi choc plakala przedchwila A ja na BB juz po sniadaniu :-)

Nie wiem czy moge ale wiem ze martwicie sie o Aske Rozmawialam z nia niedawno I Rafalek daje jej popoludniami w kosc Placze strasznie :-(
Z WALENTYM miala zgrzyty ale juz jest ok :-)

ASIA Nas czyta wiec apelujcie aby sie odezwala :-)
ASIU mam nadzieje ze sie na mnie nie pogniewasz ?

reklama
Kaka - bardzo mi przykro!
Dorotka - zdrówka dla Oliwki.
Asia - wracaj!!!!

Co przeczytam, to muszę lecieć.
Spanko tradycyjnie do 6, a i tak oczy mi się zamykają.
Ostatnio odpadam przez 22... i nici z braciszkowania ;-)
Wieczorkiem imprezka, więc sprzedajemy małą dziadkom :tak:
A jutro basenik!!!! Już się nie mogę doczekać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry