reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczynki u nas nocka w miare. Atos wstal o 4,45 no i ja tez teraz slucha Mozarta i szykuje sie na mala drzemke. a JA wezme sie za porzadki.
Co do M. do dziekiwysłąłam goa baana kontrolne o i wyszło co wyszlo zobaczymy kiedy operacja. On nie chce sie zgodzic bo nic go nie boli a po 2 jak zawsze nie ma czasu.zobaczymy co powie lekarz prowadzacy.

DOROCU oczywiscie ze Olivka bedzie super synowa jestem za. Sliczna cicha i po mamie dobra wiec moj synus bedzie miał dobrze.
Życze miłej sobotki:-)

A NAJWAZNIJESZE DZIS RANO MOJ SYNUS ZACZAŁ PELZAC WPRAWDZIE DO TYŁU ALE ZAWSZE NO I UPARCIE MOWI MA A NIE MAMA

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Startuje w starszakach wiec nie bede konkurencja

Witam z rana - pogoda super, słoneczko świeci no i spacerek murowany dziś.
Zaraz zabieram się za sprzątanko - jakoś energia mnie rozpiera :-D
Młody ładnie spał od 20.10 do 6.00 - teraz leży najedzony i bawi się.
Miłego dnia życzę i uciekam do pracy bo szkoda dnia i ... energii :-D

Helol
jestem jestem
Dorotka nie pogniewalam sie:-p
maly zasnal na szczescie wiec cos napisac moge.
ostatnio nie wiem co sie z nimdzije .jestem padnieta.drze sie tak jakby go ze skory obdzierano:-(i potrafi tak bez przerwy 1.5 godziny....i nie wiem co wtedy z nim zrobic.do tego wszystkiego z W byly male problemy ae chyba juz wszystko jest ok.dzisiaj przyjedzie wiec zobaczymy:tak:
czytalam Was caly czas ale jakiegos dola ostatnio zalapalam przez to wszystko i nie bylam w stanie nic napisac:-:)zawstydzona/y:
KAKA przykro mi bardzo:-:)-:)-(
[*]
[*]
[*]
Dorotka zdrowka dla malej!!!
Trzymam kciuki za Miroslave bo czytalam troche wczesniejsze posty jej u nas i ciesze sie ze tym razem sie udalo
Kasia super ma wloski!
Minisia ja tez na you tube siedze co chwile;-)fajne filmiki
za chwile l;ece sie pomalowac bo kolo 12 idziemy na spacerek.pozniej przychodzi do mnie moj kolega taki od przedszkola:tak:wiec sobie pogadamya wieczorem bedzie W
w miedzyczasie musze poszukac mieszkan w Gorzowie bo bede sie stad wyprowadzac za jakis czas....(male zgrzyty z mama i Wiesiem)i bedziemy kupowac jkies mieszkanie.w poniedzialek jedziemy do nowej pediatry bo maly jauz ma takie strupy ze sa zielone!!!!a nasza pediatra nic sobie z tego nie robi i mowi ze dalej za wczesnie na zmiane mleka.na szczescie nie jest za wczesnie na zmiane lekarza....:wściekła/y:a tamta podobno jest fajna.i pewnie na sojowe bedziemy przechodzic...moze na to nie ma uczulenia.ja juz nie wiem...nawet na Nanie tak nie bylo.bylo duuuzo lepiej.to ja juz nie wiem o co chodi...moze jakis skladnik z herbatek a nie mleko....moze ryz?sama nie wiem.

A ja wysłałam M po 2 opakowanie kaszki ryżowej jakiejś smakowej a kupił 2 mleczno ryżowe, już nie wiem jak mu mówić, bo juz tłumaczyłam drukowanymi literami, ręce opadają- 2 dzieci, jejku już mnie zdenerwowal z rana.
Kamis bawi się dzisiaj od 6, i do tej pory drzemki nie zaliczył. Ja rano ściągnelam mleczko na wieczorna kaszke. O własnie odlatuje na macie:). My dzis na spacerku i po nim chcemy naprawiac płoty jak pogoda sie utrzyma. Przyjada teście- ojcowie pójdą z nami, a teściowa zostanie z małym.
Dorotko zdrówka dla Oli
malena udanej imprezy
agamir a jak on trafił na usg, miał jakies objawy
Magdasf miłej imprezki
magdzinia u mnie narazie słoneczko, ale zapowiadali deszcz
asia mi lekarz nie kazał dawać ruminkowej herbatki, u mnie działa oksykord A( maśc do oczu)- można stosowac tylko przez 5 dni, ale u małego smarujemy te suche miejsca już 3 dni i poprawa ładna, wiem ze to steryd ale chce to troche zaleczyć

Helol
jestem jestem
Dorotka nie pogniewalam sie:-p
maly zasnal na szczescie wiec cos napisac moge.
ostatnio nie wiem co sie z nimdzije .jestem padnieta.drze sie tak jakby go ze skory obdzierano:-(i potrafi tak bez przerwy 1.5 godziny....i nie wiem co wtedy z nim zrobic.do tego wszystkiego z W byly male problemy ae chyba juz wszystko jest ok.dzisiaj przyjedzie wiec zobaczymy:tak:
czytalam Was caly czas ale jakiegos dola ostatnio zalapalam przez to wszystko i nie bylam w stanie nic napisac:-:)zawstydzona/y:
KAKA przykro mi bardzo:-:)-:)-(
[*]
[*]
[*]
Dorotka zdrowka dla malej!!!
Trzymam kciuki za Miroslave bo czytalam troche wczesniejsze posty jej u nas i ciesze sie ze tym razem sie udalo
Kasia super ma wloski!
Minisia ja tez na you tube siedze co chwile;-)fajne filmiki
za chwile l;ece sie pomalowac bo kolo 12 idziemy na spacerek.pozniej przychodzi do mnie moj kolega taki od przedszkola:tak:wiec sobie pogadamya wieczorem bedzie W
w miedzyczasie musze poszukac mieszkan w Gorzowie bo bede sie stad wyprowadzac za jakis czas....(male zgrzyty z mama i Wiesiem)i bedziemy kupowac jkies mieszkanie.w poniedzialek jedziemy do nowej pediatry bo maly jauz ma takie strupy ze sa zielone!!!!a nasza pediatra nic sobie z tego nie robi i mowi ze dalej za wczesnie na zmiane mleka.na szczescie nie jest za wczesnie na zmiane lekarza....:wściekła/y:a tamta podobno jest fajna.i pewnie na sojowe bedziemy przechodzic...moze na to nie ma uczulenia.ja juz nie wiem...nawet na Nanie tak nie bylo.bylo duuuzo lepiej.to ja juz nie wiem o co chodi...moze jakis skladnik z herbatek a nie mleko....moze ryz?sama nie wiem.

Uff JAKA ulga ze sie nie obrazilas :tak::-D
Asiu idz koniecznie do immego pediatry a do tej co teraz macie juz nie wracaj
PATI no ja tez bym sie wkurzyla :-p
MADZIU milej imprezy JAK TAM RODZICE?

OLI zalicza drzemke :tak:Ja sie musze wziasc za sprzatanie ale mi sie nie chce:baffled:

Eh ja tylko na chwilkę. Na nas chyba ktoś jakąś klątwę rzucił. Kacper jet chory. Całą noc płakał prawie wogóle nie spał, a jak spał to płacząc przez sen i rzucając się. Ma gorączkę , koszmarny katar, cały nos zapchany i nie da sobie wogóle wyczyścić i strasznie kaszle. Na dodatek zginął mi kolczyk mojej siostry i nigdzie nie mogę go znaleźć. To pewnie zasługa tej krowy z doły ... pewnie codziennie rzuca na nas jakieś klątwy. Wiedźma. Ktoś musi być winny ...
Syf w chałupie, M na zajęciach, dziecko płacze a rodzice wyjechali na konferencje do Poznania i jeszcze dziś mi goście przyjeżdżają z Jeleniej Góry.... I jak ja mam to wszystko ogarnąć.

Idę do znajomej lekarki żeby zobaczyła Potworniastego. Trzymajcie kciuki żebym dziś nie zwarjowała.

Tak wiem znowu marudze...eh....

reklama
Dzien doberek!
U nas weekendu brak- Andy pracuje. Może koleżanka ma wolne, to spacerek razem byśmy zaliczyły.

Ja Mirosłavy nie znam, ale GRATULUJĘ!!:-D

Asia matko jedyna- w te dyrdy do tej nowej pediatry. Wczoraj myślałam, że już ze dwa razy pewnie mleko zmieniałaś. Gdzieś na forum wyczytałam, że mleko się zmienia pomału przez jakieś dwa tygodnie, mieszając stare z nowym i tak mi przeszło przez głowę, jak tam Wasze zmiany. A tu takie pomysły lekarskie:no:
Może Rafałek tak przez te strupy dokazuje? Kurcze, kurcze....

Pati myśmy wypracowali system telefoniczny: Andy staje w sklepie, produkt do łapy, dzwoni i czyta co na nim stoi. Odpukać- działa póki co.
Magdziunia udanych porządków! Ja dziś żadnej werwy w sobie nie czuję. A pogoda jak marzenie :-)
Magda też widzę zarobiona po pachy jesteś. Gładkich przygotowań i miłych imprezek!
Malenka i Wam milusińskiego wieczorku!
Agamir grateczki dla Antosia! Tuśka mi się tak raz posunęła do tyłu i mi stracha napędziła, bo akurat była na łóżku. Ale może to było przypadkowe, bo już nic:no:
Dorotka jej znowu się Oliwi przypałętało kichanie.... Używasz fridy na zapchany nosek? Miał rację ten, kto powiedział, że najszczęśliwszy dzień w dorastaniu dzieci, to jak nauczą się smarkać:happy:

U nas nocka taka se ło... Tusia zasnęłą koło 21 w łóżeczku i już się cieszyłam, że hej!- czwarta nocka u siebie. Ale po 20 minutach dostała kociokwiku i trzeba było lulać i cyca dawać. I tak ze 4 razy. Aż zwinęłam ją do nas. Potem się budziła trzy razy do rana, ale nie mam pojęcia o której. No i obudziła mnie o 8 rano wsadzając mi paluchy do nosa. Poszalała, zjadła, obsrała się i śpi dalej. A ja mam naukę i taaaaak mi się nic nie chce. Niech mnie ktoś kopnie....

Do góry