reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kasia jejku jaka czuprynka
agamir dużo zdrowia dla męża
justyneczka jak tam dziewczyny?

A ja posprzatałam, Kamis śpi, spokój:)

reklama
Ja dziś na spacerku byłam - śliczna pogoda i słoneczko też :-D
Wiosna pełną parą.

Kaka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci :-( [*]
Przytulam.

A mnie dziś brzuszek bolał ... miałam niestety rozwolnienie.
Byłam u lekarza aby dostać skierowanie na OB, MOCZ I MORFOLOGIĘ a on taki gburowaty był :wściekła/y:
Za chwilę będziemy kąpać małego a później o ile mi się uda to wejdę poczytać na BB albo obejrzę Prison Break 4.

Jestem. Poszłam na spacer, weszłam do kościoła pomodlić się...wyciszyłam się, a teraz szukam pocieszenia w lampce winka. Kochane jesteście.

Kaka wyrazy współczucia
[*] - a swoją drogą co za zrządzenie losu, jedno życie się kończy, drugie zaczyna :sorry2:
Dorota moja siostra będzie składać wniosek o rozwód, ale u nich jest inna sytuacja - on miał romans, mieszka u rodziców (mają wspólne podwórko) odgraża się i takie tam. Ona chce to co się da ustalić sama , bo np. sprawa o podział majątku to jest koszt 1000zł :no:
A jeśli chodzi o swaty, to może na świętego Jana ustalimy pary ;-):-D
Moli zdrówka dla Mikiego i powodzenia z łyżeczką
Agamir to mały kombinator :-D, a mężowi współczuje :no:, a coś było nie tak, że miał to usg, bo nie kojarzę :confused:
Magdziunia zdrówka!
Minisia śliczna Weroniczka :rofl2:
Kasia09 Karolcia ma boską fryzurkę.
Moja Martynka tak wyglądała robiliśmy jej kitkę na czubku :-)

reklama
Karolka wyrazy współczucia :-(

Miroslava powodzenia!

Tak sobie dzis pomyślałam jak wy dajecie radę ćwiczyć, mi po całym dniu nogi wchodza w tyłek, jakbym przeleciała z 10 km i wszystko boli że ledwo się do łóżka wlekę.

Do góry