Helol
jestem jestem
Dorotka nie pogniewalam sie

maly zasnal na szczescie wiec cos napisac moge.
ostatnio nie wiem co sie z nimdzije .jestem padnieta.drze sie tak jakby go ze skory obdzierano:-(i potrafi tak bez przerwy 1.5 godziny....i nie wiem co wtedy z nim zrobic.do tego wszystkiego z W byly male problemy ae chyba juz wszystko jest ok.dzisiaj przyjedzie wiec zobaczymy

czytalam Was caly czas ale jakiegos dola ostatnio zalapalam przez to wszystko i nie bylam w stanie nic napisac:-

zawstydzona/y:
KAKA przykro mi bardzo:-

-

-(
[*]
[*]
[*]
Dorotka zdrowka dla malej!!!
Trzymam kciuki za Miroslave bo czytalam troche wczesniejsze posty jej u nas i ciesze sie ze tym razem sie udalo
Kasia super ma wloski!
Minisia ja tez na you tube siedze co chwile;-)fajne filmiki
za chwile l;ece sie pomalowac bo kolo 12 idziemy na spacerek.pozniej przychodzi do mnie moj kolega taki od przedszkola

wiec sobie pogadamya wieczorem bedzie W
w miedzyczasie musze poszukac mieszkan w Gorzowie bo bede sie stad wyprowadzac za jakis czas....(male zgrzyty z mama i Wiesiem)i bedziemy kupowac jkies mieszkanie.w poniedzialek jedziemy do nowej pediatry bo maly jauz ma takie strupy ze sa zielone!!!!a nasza pediatra nic sobie z tego nie robi i mowi ze dalej za wczesnie na zmiane mleka.na szczescie nie jest za wczesnie na zmiane lekarza....

a tamta podobno jest fajna.i pewnie na sojowe bedziemy przechodzic...moze na to nie ma uczulenia.ja juz nie wiem...nawet na Nanie tak nie bylo.bylo duuuzo lepiej.to ja juz nie wiem o co chodi...moze jakis skladnik z herbatek a nie mleko....moze ryz?sama nie wiem.