• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

wczoraj mnie nie było ale teraz mam chwilke to jestem. Wielkie dzięki za komplementy dla Karolinki wdała się w tatusia z tymi włoskami. Miałyście racje jedynki nam wyszły i spokój narazie mała jest grzeczna i w końcu da sie przy niej przespać.
Byłyśmy dziś w kościółku zroiona rundka dookoła wioski i dupki wywietrzone aż chce się żyć.

Na katarek dla dziecka najlepsze kropelki oilbas jedna lub dwie krople na ubranko i katarek z głowy na cały dzień polecam sama stosuje:-)
Dużo zdrówka dziewczynki miłego wieczorku

reklama
KASIU to kratki zabkow :-)
Te krople bez recepty dostane ??????

My nie bylismy na spacerze bo sie rozpadalo :-(
Jutro zalicze spacer ida do lekarza
Jakos dzis tu pusto Kazda zajeta niedzielowaniem sie :-)

Witajcie!
Ja tylko na chwilkę, zanim się ssak obudzi.
Weekend udany, wczoraj mily wieczór, a dzisiaj basen.
Fantastyczna sprawa z tym basenem, a Izunia była zachwycona.
Relację zdam pewnie jutro.
Trzymajcie się wszystkie ciepło!

MALENKO milo ze mialas ciekawy weekend I czekam na relacje z baseniku :-)
KASIU09 dzieki jutro rano ide do lekarza wiec zapytam o te krople
:-)Narazie mam nasivin jak jeszcze ze 2/3 dni nic nie pomoga ta kupie te co piszesz :-)

Co tu tak dzis pusto???:szok:

Witam sie wieczorkiem:-)
Dorotko dzieki :-D

Właśnie a gdzie CZARNA???????
Aśka i jak bo mi nie odp. z W zamieszkacie razem???????

Ja po pracy juz, teraz piwko i relaksik :) potem kapiel i jak dzieci pojda spac i ja mykam M na nocke a ja znow sama :(

U nas pogoda fatalna. Leje od samego rana. Ale z Potworniastym i tak nigdzie bym nie wyszła. No ale cieszę się bo jest troszeczkę lepiej niż wczoraj. Ładnie przespał noc.Gorączka spadła. Ma jakby większy katar i kaszel ale wygląda mi na to że wszystko mu się tam zaczyna odrywać to dlatego. Dalej maruda ale nie płacze już bez przerwy. M jest ze mną i jest mi znacznie lątwiej. Jak tylko jedno ma dość to pałeczke przejmuje drugie :-)
Dobrze, że już tak nie płacze.
Mam nadzieję, że wszystko się unormuje.

A my po spacerku - było pięknie, pogoda dopisała i cieplusio.
Młody pospał sobie, a my połazikowaliśmy.
No i już wiosnę w lesie czuć ... ach.
Ale teraz w domku po obiedzie ... głowa mnie boli i to chyba przez spadające ciśnienie.
Nie wiem czy mogę wziąć paracetamol, ale chyba tak.
No i po weekendzie ... znów poniedziałek ... dni lecą strasznie szybko.
Sebcio jutro kończy 5 miesięcy a tak niedawno się urodził.

reklama
MADZIU raczej mozna paracetamol :-)
MINISIA to milego wypoczynku :-)
Wiesz co ja nie wiem skad mi sie to wzielo ale mam takie mysli ze jak wroce do pracy to sie Oliwia nie bede zajmowala :-(
Martwi mnie to ze mnie nie bedzie przy niej 24 h :-( ze ominie mnie kilka spraw :-(
No ale nic pierwsze moje dziecko i pierwszy raz ide do pracy wiec dlatego nie wiem co i jak
KASIU to milego wieczorku :-)

No kusicie mnie na te kropelki :-) Raczej jutro je kupie po co niunia ma sie meczyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry