reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dorotko będzie dobrze - zobaczysz każdą wolną chwilę po pracy spędzisz z córcią.
I napewno wracać do domku będziesz jak na skrzydłach.
Ja już wybiegam w przyszłość i też martwie się troszkę, że coś mnie ominie - np pierwsze słowo nie będzie mama tylko baba.
Ale czas pokaże.

reklama
też się bałam że synek najpierw powie baba a nie mama ale on nas obie olał i powiedział dada i do tej pory tak zostało dziadziuś jest najlepszy i wogóle wszystko jest tylko dziadziuś mogło by nic nieistnieć:-D

Heja!A u nas dzionek zleciał prędziótko...zrobiłam obiadek,bo teście wpadli na zaległe urodzinki M,spacerku dziś nie było,bo się bałam jeszcze,Miki ma ciągle ok.38st.;-(do tego schodzą mu zielone lekko glutki i boję się,że jutro pediatrka włączy antybiotyk;-(ogólnie dziś często mu się nosek zatyka,a przy czyszczeniu tyle tego wychodzi,nie wiem skąd w tym małym nosku tyle glutasów:szok:jedyne,co dobrze to to,że odkasłuje ładnie...wpadłam na chwilkę na BB,bo zaraz wykąpiemy Mikiego,bo już od czwartku nie kąpaliśmy ze względu na temp.:-pa potem sobie z M posiedzę,bo ostatnio nie mamy dla siebie czasu....ehhh Jakby co,miłej i spokojnej nocki życzę i do juterka:-)

oj bardzo:tak::tak:

Dobra dziewczynki zmykam do męża bo się zbulwersuje pa do jutra
Kasiu miłego wieczorku życzę.

Heja!A u nas dzionek zleciał prędziótko...zrobiłam obiadek,bo teście wpadli na zaległe urodzinki M,spacerku dziś nie było,bo się bałam jeszcze,Miki ma ciągle ok.38st.;-(do tego schodzą mu zielone lekko glutki i boję się,że jutro pediatrka włączy antybiotyk;-(ogólnie dziś często mu się nosek zatyka,a przy czyszczeniu tyle tego wychodzi,nie wiem skąd w tym małym nosku tyle glutasów:szok:jedyne,co dobrze to to,że odkasłuje ładnie...wpadłam na chwilkę na BB,bo zaraz wykąpiemy Mikiego,bo już od czwartku nie kąpaliśmy ze względu na temp.:-pa potem sobie z M posiedzę,bo ostatnio nie mamy dla siebie czasu....ehhh Jakby co,miłej i spokojnej nocki życzę i do juterka:-)
Oj to faktycznie z Mikim niezaciekawie - biedulek.
Zdrówka dla maluszka.

A ja już łyknęłam paracetamol.
Zaraz będziemy kąpać małego.

No i rozpadało się ... :baffled: oby jutro nie padało.

Właśnie w tv fajną reklamę widziałam - no i bardzo spodobało mi się powiedzenie "Kiedy rodzi się dziecko ty rodzisz się jako mama".
I to jest prawda ... a reklama firmy Johnson.

Witam się wieczorkiem :-)
Gratki dla 5 - mięsieczniaczków i zdrówka dla chorowitków.Trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiały.
U nas dziś była piękna pogoda dopiero teraz się rozpadało, ale niech pada w nocy to szybciej przyroda się obudzi do życia a jutro znowu niech będzie słoneczko. My po wczorajszej scenie Maciusia na spacerze w gondoli dziś byliśmy pierwszy raz na dworku w spacerówce no i Mały był grzeczny. Mały cwaniak chyba świat po prostu już chce cały oglądać a w gondoli to niezawiele było widać.Więc ponad 2 godzinki nas w domku nie było :-) A teraz K robi nam kolacyjkę ;-) na śniadanko też zrobił jajeczniczkę aż się zastanawiam co to dziś za święto :-p a ja mam chwilke żeby Was poczytać.
Miłej i "stosunkowo"hihi udanej nocki ;-)

Oj dziewczynki ale jestem dziś ściorchana.

Wczoraj z K poszliśmy potańczyć npormalnie sie wybawiłam jak nie wiem ale troszke za dużo wypiłam i dizś cały dzień głowa boli i nie dożycia.Masakra w wolnej chwili na zdj umieszczę zdj.Jutro was poczytam,dziś nie dam rady

Aśka bo ja zacofana jestem ty jesteś z tym facetem co byłaś wcześniej z nim czy z jakimś nowym?Dużo dużo szczęścia wam życzę i miłości.

Oj dziewczynki ale jestem dziś ściorchana.

Wczoraj z K poszliśmy potańczyć npormalnie sie wybawiłam jak nie wiem ale troszke za dużo wypiłam i dizś cały dzień głowa boli i nie dożycia.Masakra w wolnej chwili na zdj umieszczę zdj.Jutro was poczytam,dziś nie dam rady

Aśka bo ja zacofana jestem ty jesteś z tym facetem co byłaś wcześniej z nim czy z jakimś nowym?Dużo dużo szczęścia wam życzę i miłości.
Ale Ci zazdroszczę tej imprezki.ja nie pamiętam kiedy byłam na baletach.a kac?co to w ogóle jest kac?;-) :-D

reklama
Ja tańczyłam ostatnio w grudniu na rocznicy ślubu moich rodziców ale tylko jeden wolny, jakoś mi się nie chciało ale teraz co ja bym dała żeby być na twoim miejscu wesolutkaaa.
Albo chociaż do kina:sorry2: ale my nie mamy z kim Tuśka zostawić

Do góry