reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja z łapkami skacze do gory i prosze o zaproszenia na NK!!!!:-D:-D:-D

robilam sobie depilacje dzis woskiem sama , pierwszy raz.....:baffled: masakra jakas...:baffled::baffled: aauuuaaaa:szok::szok::szok: a i takk nie dokladnie sie nawyrywalo.....:baffled:

teraz mnie pachy bolą....:baffled:o miejscach bikini nawet nie wspomnę:baffled::sorry2:

Marzenixx (Marzena? Jesteś moją Imienniczką?:p) współczuję:-) Ja kiedyś raz wosku użyłam, ale podziękowałam:-D Wolę maszynki jednorazowe a po depilacji balsamiku używam i jest cacy:happy:

reklama
Oj skąd ja to znam!!! jak mnie znajoma zaraziła i raz zawlokła do Brazylijki na gorący wosk to się pote uzależnilam i tez w domu czasem sama goracym robię, ale samemu trudniej sie powyginać tu i tam:-) Z tym ze efekt u mnie jest idealny-moze to kwestia wosku???

Dzielna Marzenixxx-jestem z Ciebie dumna koleżanko!

:-D:-):-D

Ja sama się nie torturuję. Mam psiapsiółkę, która lubi się pastwić nade mną.... Ale później spokój na dłuższy czas, więc przeboleje to jakoś. Wszystko kwestią przyzwyczajenia.

satystka.. masiakla.. ja by sie nawet nie dala na nogach wydepilowac woskiem..

Oj skąd ja to znam!!! jak mnie znajoma zaraziła i raz zawlokła do Brazylijki na gorący wosk to się pote uzależnilam i tez w domu czasem sama goracym robię, ale samemu trudniej sie powyginać tu i tam:-) Z tym ze efekt u mnie jest idealny-moze to kwestia wosku???

Dzielna Marzenixxx-jestem z Ciebie dumna koleżanko!

:-D:-):-D
heheh no chcialam sama najpierw... nogi to tam pikus:tak: ale reszta jakas masakra:baffled: moze rzeczywiscie do dupy wosk..... a chetnie bym poszla do jakiejs brazylijki heheh zeby mnie powyrywala ale wstydze sie pipe wystawiac przed nia:baffled:

Marzenixx (Marzena? Jesteś moją Imienniczką?:p) współczuję:-) Ja kiedyś raz wosku użyłam, ale podziękowałam:-D Wolę maszynki jednorazowe a po depilacji balsamiku używam i jest cacy:happy:
no niestety Marzena:baffled: chyba tez zostane przy maszynkach hahaah albo zdecuduje i pojde do kosmetycznki..

heheh no chcialam sama najpierw... nogi to tam pikus:tak: ale reszta jakas masakra:baffled: moze rzeczywiscie do dupy wosk..... a chetnie bym poszla do jakiejs brazylijki heheh zeby mnie powyrywala ale wstydze sie pipe wystawiac przed nia:baffled:

no niestety Marzena:baffled: chyba tez zostane przy maszynkach hahaah albo zdecuduje i pojde do kosmetycznki..

Marzena to ładne imię:) Jak marzenie;)

No dobra przebrnęłam przez zupkę-mówie Wam-cuuudo-nie ma to jak mieszkać w lesie i miec swoje grzyby, zebrać w sezonie i zamrozic a potem...echhh jakby nie moja mama to bym g...jadła pod tym lasem-no ale jest i zrobila grzybową-cud -miód:-)
A tak wogóle to gdzie sa wszyscy-czy forum sie na nasza klase przenioslo, czy jak???

ja jestem kropeczko, slucham muzy , sciagam utworki jakies musze sobie plytke nagrac , jutro jedziemy z małżem na weekend w polskie (on w sprawach sluzbowych a ja z nim) i trzeba miec co słuchac w naszek Krysi:-D

reklama
od wczoraj mam dni plodne, tak mysle wczoraj mnie janik prawy napieprzal i mokro mi bylo, wiec chyba mi sie wczesniej zaczelo:dry: nie mam jak sprawdzic te testy owu jeszcze nie przylazly:dry: wiec bede z małżem w podrózy sie przytulac a nóż widelec cos wyjdzie:-D

Do góry