w.kropeczka
Fanka BB :)
Nawykowe zwichanie rzepki kolanowej to takie gowno ze rzepka kolana lewego mi "ucieka" na zewnatrz stawu i jak mam uraz (poslizgne sie, ktos na mnie wpadnie - np pies) i nie mam na sobie stabilizatora to mi rzepka ucieka na bok -wyskakuje ze stawu - co... qurewsko boli i unieruchamia mnie na miesiac. Stalo mie sie tak juz z 15 razy, obecnie sama sobie nastwiam rzepke (nauczyl mnie pewien chirurg, i rzeczywiscie jak sie to robi od razu to jeden bol). Nikomu nie zycze
![]()
Współczuję passingby...matko swięta ależ Cie to musi boleć -sluchaj-obiecaj, ze bez stabilizatora nie wyjdziesz z domu już nigdy!!!
No i co teraz??? poplakalam się! Pięknie Marzenixx a Ty wygladałaś wsprost zjawiskowo-naprwdę sliczne zdjęcia i wogole...wow:-)
Ja tam stanu wolnego oficjalnie jestem co ma taki plus pozytyw ze panistwo nasze ograbięa filmow na YT mam jedynie psa boksera swojego
![]()
A ten stan wolny to z wyboru rozumiem...odważna jesteś Passingby! Ale w jednym cię popieram-grab ile się da!
no mam nadzieje, tyle sie slyszy ze na wyjezdzie lepiej zajsc ze moze akurat... ale powiem wam ze troche juz czasu minelo i juz tak nie mysle o tym tyle, ale tak naprawde to nie da sie nie myslec podczas seksu o tym ze a moze akurat tym razem wyjdzie.... poprostu sie nie da....
No własnie...jak tu nie myslec jak sie samo myśli...oby skutecznie się przy tym dzialalo to i myślenie nie zaszkodzi kochanie! A na wyjexdzie fakt-i sex smakuje inaczej:-)
Trzymamy kciukiiiii:-)
Sierrrrpien podobno szczęśliwy...a napoewno bardzo piekny!no to widzisz jak wam sie trafilo, u nas do 15 stej padal deszcz a potem byla piekna pogodamy wzielsmy sierpien bo tak jakos wyszlo....poprostu pierwszy termin jaki byl
![]()