reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kobitki mam pytanie, wczoraj sie przytulaliśmy a dziś mam sluz taki jak płodny.. przeżroczysty (moze ciut białawy) ale nadal przeźroczysty.. bardzo rozciagliwy.. wczoraj był na papierze szklisty.. nie mogłam znaleźć rozciagliwego.. i ostatnio po przytulankach to samo miałam.. czy Wy też tak macie? juz sama nie umiem wyczaić czy po przytulankach tak jest czy to po prostu taki sluz bo jestem przed owu.. poza tym to czuje jakby z wiaderka sie lało..

reklama
kobitki mam pytanie, wczoraj sie przytulaliśmy a dziś mam sluz taki jak płodny.. przeżroczysty (moze ciut białawy) ale nadal przeźroczysty.. bardzo rozciagliwy.. wczoraj był na papierze szklisty.. nie mogłam znaleźć rozciagliwego.. i ostatnio po przytulankach to samo miałam.. czy Wy też tak macie? juz sama nie umiem wyczaić czy po przytulankach tak jest czy to po prostu taki sluz bo jestem przed owu.. poza tym to czuje jakby z wiaderka sie lało..

No przed owu są płodne, więc to normalne:happy:

zostawic was na 4 godz i czlowiek potem sleczy przed kompem przez godzine zeby nadrobic! :wściekła/y: :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Eve-mycoplazme badalam bo tak mi doradzilyscie...bez szczególnego powodu:rofl2: A cosnie tak z tym??? Nie powinnam badac, czy jak? Sa jakies wskazania kiedy sie ją bada?
Z piekarnika mialam na myśli pieczone jabłuszka dla Ciebie, nie suszone:-D takie w całosci z wydrązonym środekiem wkładasz w piekarnik na 220 stopni i po 20 minutach (czasem dłużej zalezy od gatunku jabłka i mocy piekarnika) wyciągasz i pozypujesz cynamonem-pychota!!!!
:-p jak przeczytałam o tych jablkach to sie obslinilam!!!! :-D uwielbiam jabluszka z cynamonem! :-D a co do mycoplazmy jest to rodzaj bakteri wywolujacej np zapalenie pluc .... pogrzeb w necie ... ja mowilam tylko o cytomegali toxo i chlamydi :sorry2: a Hanka jeszcze wspominala o HERPS tzn wirus opryszczki nazadow pluciowych! :sorry2:
Kochana, ja mam alergię i jelito drażliwe. Jabłek nie jadłam już wieki, truskawki musze myc a pryskanych to już w ogóle dlatego sadziłam swoje, śliwki są zabujczo niewskazane, po gruszkach toaleta, brzoskwinie tylko niepryskane i to muszą być bardzo dojrzałe itd bym mogła wymieniać bez końca. Nie mogę kapusty, fasolki, groszku, kukurydzy, kabaczka. A także mleka i wszelkich ciężkich przetworów mlecznych, ser biały i żółty tylko w niewielkich ilościach, odrobina jogurtu a śmietanę to już lepiej toleruję. Wskazane mięso - minimum ciężkich tłuszczów, kasze i wszelkie przetwory mączne.
ale da się żyć, tylko w gościach ciężej.

Kór.......a a może zmiana diety tak namieszała. Przecież u mnie nabiału minimum, słodyczy nie jam (język to sięga podłogi w sklepie jak patrze na batonika).
Schudnąć nie schudłam i jeszcze cycochy urosły....

:-D jak masz dietke po ktorej rosna cycochy to dawaj bo ja mam wklesle!!!! :-D:rofl2::-D:rofl2: a z ta alergia ... wspolczuje! ja nabialu tez bardzo nie moge od dziecka mialam klopoty z trawieniem mleka... kiedys w przeczkolu jak mnie zmusily do zjedzenia zupki mlecznej to dostalu baby wzrost z gratisami! :-D
M do pracy pojechał, ja się kładę, piesek ukoi moje nerwy. M kupił mi jogurt ziołowy na uspokojenie.
Skórną alergię mam. Gdybyś Ty widziała ilość mydeł i żeli w mej łazience zanim dobrałam właściwy preparat do mycia. Proszek to rex i bryza a do płukania silan, lub odpowiednik z biedronki dwa litry taki gęsty za 8 zł. Do sweterków Perwol.
A i czekolada mnie uczula i orzechy!!!!!
mnie tez czekolada uczula ... jakies 2 lata temu przegielam z czekolada to chodzilam cala w krostach!!! a swedzialo !!o matko! :szok: a orzechy tylko laskowe! :dry: a i jeszcze mam uczulenie skorne na nikiel! - 0 paskow! bo pepek wyglad jak .... krater!:baffled:
do domku uciekaj i wygrzej się, herbatkę z miodkiem lub soczkiem malinowym wypij:tak: i zdrowiej szybciutko
nie wiem jak było wcześniej ale teraz jest bardzo ładnie:tak:
mówiłam - do domku i leż i zdrowiej:tak:
no ja juz po herbatce z miodkiem :tak: a wczesniejsza fryzurka byla po prostu bez grzywki! ;-)
ja z łapkami skacze do gory i prosze o zaproszenia na NK!!!!:-D:-D:-D
zaproszonko wyslane! :-D a tak na marginesie-sadystka z ciebie! :-D
TO RPOSZE BARDZO :sorry2:
piekne!!!! :sorry2: zauwazylam ze na zdjeciach slubnych kobietki sa tak slodko wpatrzone zawsze w pana mlodego! :tak:
Dziewczyny SZOK :szok::szok::szok:
:angry: spokoj mi tu!!!!! teraz to tylko spokoj i czas wsio wyjasni! a bzykac sie mozna bo to nigdy nie zaszkodzi! :-D
witam!!!
nie dam rady przeczytać 40 stron...:szok:
No mi po fryzjerze od razu lepiej humor dobry, i do tego weekend się zaczął!:-D
Olopolap po lekach stymulacyjnych owulacja zawsze jest wczesniej!
ja niedługo zaczynam też stymulację- ciekawe co mi lekarz przepisze?
dziewczynki sorry że wam wszystkim nic nie pisze ale dużo do nadrobienia!
pozdrawiam was wszystkie!!!:tak::-)
poprosze o fotke fryzurki! :tak:

Marzenixx

Ja sobie zakupilam maszyne do wioslowania. Lolaboga jak ciezko, wiec wiem o czym mowisz.

Gnaty wszystkie bola - tak ze szok:angry:

Oj niefajnie Eve, że czekoladka Cię uczula, ja właśnie się nią zajadam choć wcześniej jej nie lubiłam:) Mleczna jest najjjj:)

reklama
Wiem, że ja tak ciągle o zdrowiu, ale to dla mnie ważna sfera gdy się staram (właśnie teraz szczególnie), co jeszcze szkodzi podczas staranek? Dziś nawet łyka Coli nie zrobiłam, lubuję się w multivitaminkach:D Kto by pomyślał:D

Do góry