reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Marzenixx
Ja sobie zakupilam maszyne do wioslowania. Lolaboga jak ciezko, wiec wiem o czym mowisz.
Gnaty wszystkie bola - tak ze szok:angry:
no niestety, ja mysle nad hantlami dopiero hehe musze sie wziac za sibie, bo jak zaciąże to jeden flak ze mnie zostanie:szok::szok::szok:

Oj niefajnie Eve, że czekoladka Cię uczula, ja właśnie się nią zajadam choć wcześniej jej nie lubiłam:) Mleczna jest najjjj:)

ooo i tu musze sie przyznac ze ja jak zwykle objadam sie ptasim mleczkiem, juz pol opakowania zjadlam sama:szok::zawstydzona/y: mu sze zmienic swoja diete i koniecznie:szok::szok:bo dalaej tak nie pociągne......

ej jedna pache mam wyrwana cała z wlosow a druga niee bo mi nie chca sie wyrwac:baffled::dry: i co teraz.... jakas doopa z ta depilacją naprawde... za co kobiety tak cierpiec musza....

Siema dziewczyny :zawstydzona/y:

Melduje sie po pracy :zawstydzona/y: Wiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @

Ide plakac ....

P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie :tak:

Marzenixxx

Ty wloski z pachy WYRYWASZ ? :szok:Toc to musi bolec....Nie lepiej maszynka przeciagnac....5 sekund zajmuje, nic boli....

Siema dziewczyny :zawstydzona/y:

Melduje sie po pracy :zawstydzona/y: Wiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @

Ide plakac ....

P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie :tak:
Kaprycha przytulam cię i tak sobie myślę, że nie będę ci pisała, żebyś się nie martwiła bo czasami lepiej sobie popłakać i wyżalić się komuś bliskiemu. To przynajmniej pomaga. Trzymaj się jakoś!

Kaprycha Slonko

Nic nie plakuj. Plamienia sa niezbepieczne, ale od razu nie trzeba sie na najgorsze nastawiac. Moja znajoma miala plamienia przez caly I trymestr - i teraz jest w 7 miesiacu zdrowej ciazy:):tak:

Wiec spokojnie, bo nerwy tylko sytuacje pogarszaja

reklama
Marzenixxx

Ty wloski z pachy WYRYWASZ ? :szok:Toc to musi bolec....Nie lepiej maszynka przeciagnac....5 sekund zajmuje, nic boli....
no pierwszy raz chcialam po paszkami sobie wyrwac zeby miec z glowy na 3-4 tyg a nie co 2-3 dni golic..... boli masakra nie polecacm!!! :szok::szok::szok: ale tylko chwilowa, teraz juz nic nie boli ale wlosy zostaly:baffled::eek:

Do góry