Eve84
2 lata przerwy.....
ja przez to uczulenie zrobilam sie koneseremOj niefajnie Eve, że czekoladka Cię uczula, ja właśnie się nią zajadam choć wcześniej jej nie lubiłamMleczna jest najjjj
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przez to uczulenie zrobilam sie koneseremOj niefajnie Eve, że czekoladka Cię uczula, ja właśnie się nią zajadam choć wcześniej jej nie lubiłamMleczna jest najjjj
![]()
no niestety, ja mysle nad hantlami dopiero hehe musze sie wziac za sibie, bo jak zaciąże to jeden flak ze mnie zostanieMarzenixx
Ja sobie zakupilam maszyne do wioslowania. Lolaboga jak ciezko, wiec wiem o czym mowisz.
Gnaty wszystkie bola - tak ze szok![]()
Oj niefajnie Eve, że czekoladka Cię uczula, ja właśnie się nią zajadam choć wcześniej jej nie lubiłamMleczna jest najjjj
![]()
ja przez to uczulenie zrobilam sie koneseremi jadam tylko gorzka Linda taka 70% kakaa np z gruszka albo pomarancza!
mniammmmmm
![]()
kaprysiu nie płacz slonce.....Siema dziewczyny
Melduje sie po pracyWiedzialam, ze tak qrwa bedzie...
Ide plakac ....
Kaprycha przytulam cię i tak sobie myślę, że nie będę ci pisała, żebyś się nie martwiła bo czasami lepiej sobie popłakać i wyżalić się komuś bliskiemu. To przynajmniej pomaga. Trzymaj się jakoś!Siema dziewczyny
Melduje sie po pracyWiedzialam, ze tak qrwa bedzie... O 1 w pracy zabolal mnie doslownie na sekunde brzuch. Potem poszlam do toalety i zauwazylam brazowe plamienie ( sporo). Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic
![]()
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @
Ide plakac ....
P.S. Tak wlasnie pomyslalam, ze jedyna dobra rzecz w tej calej sytuacji, to to ze przynamniej jestem pewna ze miewam owulacje a moj m. ma dobre nasienie
no pierwszy raz chcialam po paszkami sobie wyrwac zeby miec z glowy na 3-4 tyg a nie co 2-3 dni golic..... boli masakra nie polecacm!!!Marzenixxx
Ty wloski z pachy WYRYWASZ ?Toc to musi bolec....Nie lepiej maszynka przeciagnac....5 sekund zajmuje, nic boli....