reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Dzięki :-) Podoba mi się, ale nie wiem, czy jest wygodne? Te na allegro nie mają poduszek na siedzeniu i oparciu...
Poduszkę możesz dokupić, ale myśmy tego nie robili, bo jest dość wąską z nią, jak przymierzaliśmy w sklepie. Na razie Młoda na szczycie oparcia ma czapkę taty w charakterze ochraniacza, bo jak się bujnie, a siedzieć jeszcze super fest nie umie, to główką zdarza się jej walnąć.

Dzieki Sylcia ja patrzylam na firme limar sa tanie kosztuja 6.90 ale zaraz poszukam firmy o ktorej pisalas:-):tak:
Dla siebie rajstopy kupuje w 2 min a nad Miskowymi siedze juz 30 min ;-):crazy:
Znalazlam nie sa takie drogie 9.90 i fajne bo sa typowe dla chlopcow z autkami itd :)

Ostatnia edycja:
Dzięki :-) Podoba mi się, ale nie wiem, czy jest wygodne? Te na allegro nie mają poduszek na siedzeniu i oparciu...

Olga nie narzeka ;-) A tak serio, to faktycznie mozna dokupic taką wkładkę (dostępna w Ikei). Z krzesełka korzystamy tylko do karmienia i nie zauważyłam, żeby Olga czuła dyskomfort. Miki z resztą też, bo i on w nim siedział i nieraz jeszcze siedzi :-)

Surv kurteczka boska:tak::tak::tak::tak: i cena też:sorry2:
a my od poniedziałku szalejemy z fotelikiem (mama zaoferowała się aby posiedzieć z zołzoliną, wiec mozemy razem wyruszyć na szał zakupowo-dzieciowy):-):-):-) i mam dylemat czy maxi cosi, romer, czy ten bebconfort obrotowy???:dry:

tosika Gdybym dysponowała funduszami, brała bym romera- stalowy stelaż. Co prawda nie wiem jak tam z wygodą ale chyba za taką kasę musi być ok.
Mam wózek i fotelik mały z bebeconforta. To francuska firma. Niby wszystko w nich jest ok, niby ładne, fajne ale coś nie gra. Kółka skrzypią, fotelik się źle układa, mały w nim śmiesznie siedzi a w wózek to wogóle takie skrzyzowanie parasolki z spacerówką.
Firma chyba bardziej na bajery stawia. No i siedziska nie należą do największych.
Jeśli mniej kasy to maxi-cosi jako 2 bym brała.

dziewczyny-potrzebuje fotelika do samochodu na 6-7 tygodni na pobyt w Polsce i moja mama jakis znalazla w Tesco na promocji za 99zl na stronie 22-23: http://download.tesco.pl/promocje/g...12.03-11.04.2009/gazetka-12.03-11.04.2009.swf a ja jeden na internecie za 158zl : Basic Challenger - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
co o nich myslicie? nie chce wydawac na tak krotki pobyt kilkuset zlotych... mam Peg Perego Sip i w ostatecznosci moge go wziac ze soba ale bym wolala nie....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry