Ale mnie wystraszyłaś!!! !
Alisa a wiesz moze co oznaczają bóle po bokach?
Mi lekarz kazał sie zgłosic w razie ciazy odrazu na badanie i zaleci lezenie, poprostu zeby sie nie przemęczać, przynajmniej na poczatku.

Kochana w taką panikę wpadłam, że zadzwoniłam do gina 1,5 godziny temu i kazał mi przyjechać do szpitala-akurat ma dyżur.
....
Bardzo dobrze OLCIU, ze wykupiłaś recepte napewno pomoże, tylko kobietko oszczedzaj się i badz dobrej mysli.

Moja gin mówiła, że raczej chodzi o ból pośrodku. Więc nie powinnaś zamartwiać się. 
Przeczytalam M i powiedzialam, ze gdyby to sie mialo tak odbyc, to on by sie na pewno dal przebadac, na co on powiedzial 'pewnie tak'
z tego co pamietam to kazda z nas to przerabiala w szkole podstawowaj, potrzebne jest:
(sposob wykonania jak wyzej).
Myślę, ale tylko tak sobie myślę, że to może być ciągnięcie wiązadeł. Czytałam ten artykuł, kóry załączyłam i przychylałabym się do tego, że w tak wczesnej ciąży to najwięcej dolegliwości wynika jednak z burzy hormonów i ukrwienia narządów. Czuję faktycznie pełny brzuch, taki jakby podpuchnięty 
...przechodzilam to 3 razy wiec nie ma co zartowac....brzuch bolał po bokach i niby wiazadła sie rozciagały.....a co do sexu,to na poczotka ciazy kazdy orgazm jest ryzykowny na fasolki....no bo skurcze macicy
z tymy słodkościami :-(