reklama
no niestety na poczatku niestety ale grozny i to bardzo...bo sa skurcze macicy a co fasolka moze roznie reagowac....a pozniej o sie juz odechce sexu bo wiecznie cos bedzie przeszkadzac....hihihi..a to nie taka pozycja a to cos innego.......Orgazm ryzykowny dla fasolki,
ale tylko na pocztaku czy wogóle?
No my to sie mamy .......................................
Kurcze to sobie trzeba nauzywać na zapas![]()
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
wkoncu mam doktorka z ktorym uda mi sie dojsc do konca............jeszcze mam taka nadzieje mimo podeszłego wieku...
Dobry lekarz jest szalenie ważny... Życzę, żeby się szybko udało i od początku do końca wszystko dobrze się układało!
no niestety na poczatku niestety ale grozny i to bardzo...bo sa skurcze macicy a co fasolka moze roznie reagowac....a pozniej o sie juz odechce sexu bo wiecznie cos bedzie przeszkadzac....hihihi..a to nie taka pozycja a to cos innego.......
Dzeni a wiesz Co u ciebie było przyczyna poronień?
I robiłas moze jakies badania po.........
Mi lekarz powiedział, że "tak czasem sie zdarza" i żeby sie nie martwić tylko próbować - ehhhhhhhh:-(
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
WITAJCIE KOBIETKI ;-):-);-)
:-)

Od razu pozdrawiam Was wszystkie

. Dziewczynom, ktore nosza w brzuszku to najwieksze SZCZESCIE skladam WIELKIE GRATULACJE!!!!

W.kropeczko - dziekuje, ze o mnie pamietalas ;-):-) Mam nadzieje, ze to kolanko w koncu da ci spokoj a ty razem z mezem bedziesz cieszyla sie starankami, ktore musialas odlozyc na pozniej;-)Acha ROMKA nie ma aktualnie neta, wiec niestety nie moze nas odwiedzic:-(
Olica - 3mam kciuczki, oby bole odeszly jak najszybciej, ale pamietaj kochana stres w niczym Ci nie pomoze za to odpoczywaj tyle ile mozesz
Pomoc Marzenixx z twojej strony byla niesamowita. Bede pamietac kogo zapytac o rade w przyszlosci, jesli tylko bede potrzebowala...moge?;-)
Lilu19 - Widze, ze wrocilas na forum
. Pozdrawiam serdecznie:-)
Sisi86 - Gdzie sie podziewasz kochana?Co tam u Ciebie slychac, bo dawno na forum Cie nie widzialam?
Pysiu - Juz niedlugo staranka a z twoim optymizmem wierze, ze napewno sie uda
;-)
Julitka - A jak tam u Ciebie, jak zdroweczko, jak to zapalenie?Sciskam goraco
Eve84 - Slonce a jak u Ciebie staranka tuz tuz co?Widze,ze porobilas juz badanka a maz ma witaminki:-) Mam nadzieje, ze uda wam sie juz niedlugo, 3mam kciuczki!!!!:-)
Kaprycha i Hanka - Tak bardzo brakuje mi waszych ''pogawedek''
Jestescie niezastapione. Kaprycha oczywiscie sciskam mocno kciuczki, zeby bylo wszystko w porzadeczku z ciaza
Marzenixx - Co tam u Ciebie kochana slychac? Widzialam film z twojego slubu juz drugi raz - SLICZNY!!! Od razu przypomnial mi sie ten moj NAJPIEKNIEJSZY DZIEN W ZYCIU
Katarzynko1979 - Jak sie czujesz? Tak nagle zniknelas z forum. Chyba, ze intensywnie juz uczestniczysz na innym forum;-)?
Dzeni4 - Witaj :-)
Martyna222 - Slonce, widze ze rzadziej bywasz na foru...Co u ciebie slychac? Sciskam;-)
Olica - 3mam kciuczki, oby bole odeszly jak najszybciej, ale pamietaj kochana stres w niczym Ci nie pomoze za to odpoczywaj tyle ile mozesz

Lilu19 - Widze, ze wrocilas na forum

Sisi86 - Gdzie sie podziewasz kochana?Co tam u Ciebie slychac, bo dawno na forum Cie nie widzialam?

Pysiu - Juz niedlugo staranka a z twoim optymizmem wierze, ze napewno sie uda

Julitka - A jak tam u Ciebie, jak zdroweczko, jak to zapalenie?Sciskam goraco

Eve84 - Slonce a jak u Ciebie staranka tuz tuz co?Widze,ze porobilas juz badanka a maz ma witaminki:-) Mam nadzieje, ze uda wam sie juz niedlugo, 3mam kciuczki!!!!:-)
Kaprycha i Hanka - Tak bardzo brakuje mi waszych ''pogawedek''

Marzenixx - Co tam u Ciebie kochana slychac? Widzialam film z twojego slubu juz drugi raz - SLICZNY!!! Od razu przypomnial mi sie ten moj NAJPIEKNIEJSZY DZIEN W ZYCIU

Katarzynko1979 - Jak sie czujesz? Tak nagle zniknelas z forum. Chyba, ze intensywnie juz uczestniczysz na innym forum;-)?
Dzeni4 - Witaj :-)
Martyna222 - Slonce, widze ze rzadziej bywasz na foru...Co u ciebie slychac? Sciskam;-)
Kurde dziewczyny jest nas tak duzo, ze nie dam rady odpisac wszystkim na posty
Pamietajcie jednak, ze staram sie was czytac codziennie, choc te 20-30 strony dziennie, ktore szkrobieci mnie przerazaja
U mnie jest wlasnie 20dc i od kilku dni bola mnie na przemian jajniki i mam dziwne klocia w podbrzuszu (nigdy wczesniej czegos takiego nie zauwazylam:-()Nie wiem kiedy byla u mnie owulka, bo w tym cyklu w sumie nie zauwazylam tego specyficznie rozciagajacego sie przezroczystego sluzu jak zawsze:-((tylko lekko zoltawo-bialawy gesty sluz) :-(Testow nie robilam, bo postanowilam dac na luz i powiedzialam sobie co ma byc to bedzie - nic na to nie poradze
. Skonczyl mi sie rowniez Bromergon, ktory zakupilam jeszcze w Polsce, ale jak na razie nie mam plamien, wiec moze to oznaczac tylko na plus
No nic do testowanka musze poczekac jeszcze i tak ok 6 dni. ZOBACZYMY co przyniesie los
Oby dobre wiesci, bo powiem Wam szczerze kochane, ze juz powoli mam dosc i czasem mysle, ze to mnie przerasta i wpadam w mala depresje - placze, nie mam ochoty na nic i nie wiem czy dam rade tak dalej:-(Sex juz kojarzy mi sie z ''robieniem'' dzidziusia:-(. Tak ostatnio pomyslalam, ze jak nie ten m-c to chyba odpuscimy sobie z mezem wszystko i bedziemy czekac na....przyszlosc, na to co przyniesie los
. Kurde w zyciu bym nie przypuszczala, ze to bedzie tak trudne:-(a ja mam taki instynk macierzynski juz od ok ponad 2 lat:-(. Wlasnie dzisiaj mialam jeden z tych ''zlych '' dni, wic pije sobie winko, bo mialam ochote
Wiem, ze nie powinnam pic alkoholu, ale staram sie tak juz nie myslec
No dobra juz nie smuce wiecej
. Dziewczyny tak zagladlam do was, aby dac znac o sobie, ze nadal tu jestem z Wami. Nie wiem kiedy napisze nastepnym razem, ale obiecuje, ze bede ''bywac'' na forum. Sciskam Was wszystkie i pozdrawiam

Nie zapominajcie o mnie....

U mnie jest wlasnie 20dc i od kilku dni bola mnie na przemian jajniki i mam dziwne klocia w podbrzuszu (nigdy wczesniej czegos takiego nie zauwazylam:-()Nie wiem kiedy byla u mnie owulka, bo w tym cyklu w sumie nie zauwazylam tego specyficznie rozciagajacego sie przezroczystego sluzu jak zawsze:-((tylko lekko zoltawo-bialawy gesty sluz) :-(Testow nie robilam, bo postanowilam dac na luz i powiedzialam sobie co ma byc to bedzie - nic na to nie poradze

No dobra juz nie smuce wiecej

Ostatnia edycja:
tak do konca nie wiadomo......po pierwszym poronieniu nic nie robilam(martwa ciaza 8tyg.)...po drugim tez nic dopiero po blizniakach 10tyg....trafilam na dobrego lekarza i on skierowal mnie na wszystkie badania.....drugie poronienie to prawdopodobnie cytomegalia a blizniaki tox i prolaktyna.........robilismy z M nawet badania genetyczne i wszystko ok...Dzeni a wiesz Co u ciebie było przyczyna poronień?
I robiłas moze jakies badania po.........
Mi lekarz powiedział, że "tak czasem sie zdarza" i żeby sie nie martwić tylko próbować - ehhhhhhhh:-(
WITAJCIE KOBIETKI ;-):-);-):-)
Pysiu - Juz niedlugo staranka a z twoim optymizmem wierze, ze napewno sie uda;-)
Z tym optymizmem to u mnie jest różnie
Katarzynka była na USG z maleństwem wszystko oki.
Główka do góry męzatko ponoć któras z dziewczynek widział bociany takze czkaj do dnia spodziewanej i testuj.:-)

Katarzynka była na USG z maleństwem wszystko oki.

Główka do góry męzatko ponoć któras z dziewczynek widział bociany takze czkaj do dnia spodziewanej i testuj.:-)
tak do konca nie wiadomo......po pierwszym poronieniu nic nie robilam(martwa ciaza 8tyg.)...po drugim tez nic dopiero po blizniakach 10tyg....trafilam na dobrego lekarza i on skierowal mnie na wszystkie badania.....drugie poronienie to prawdopodobnie cytomegalia a blizniaki tox i prolaktyna.........robilismy z M nawet badania genetyczne i wszystko ok...
No ja nie robiłam badań, ale lekarz nie kazał, a to on jest specjalista wiec mu ufam, oczywscie zaufanie ograniczone, ja jeszcze 1 m-ci znów moge sie starac ale czasem jak o tym mysle to ogarnia mnie panika i boje sie zeby znów sie nie powtórzyło.....................
Czasem jest ciezko jak pomysle o swoim aniołku, ale wierze, ze mi tez sie uda i bedę kiedyć tuliła swoje dziecko.
Dzeni uda sie, musi sie udać - trzymam kciuki, bądzmy dobrej mysli.

A jak twoje piekne uprawy kwiatków?
Można juz wysiewać aksamitki?
Loree
Fanka BB :)
Mam pytanie ale nie wiem gdzie je wrzucić Tyle tu piszecie, że nie sposób nadążyć a jak próbuję poszukać podobnego wątku to tyle stron mam do czytania, że nie dam chyba rady.Wybaczcie, jeśli gdzieś takie pytanie był
d kilku lub kilkunastu miesięcy przed @ pojawia się plamienie, takie brązowe i trwa 2-3 dni. Wcześniej tego nie miałam. Co to może oznaczać? Czytałam coś o hormonach, że takie plamienie oznacza niski poziom jakiegoś hormonu, ale ja jestem zielona w tym temacie. Chcę zacząć starania o drugą dzidzię, doradźcie mi coś! Powinnam zrobić jakieś badania? Macie takie plamienia? Dzięki z góry za odpowiedzi
reklama
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Oby i do mnie dotarly:-)
.... ale wierze, ze mi tez sie uda i bedę kiedyć tuliła swoje dziecko.
Wlasnie to jest optymizm

Podziel się: