Witam po krótkiej przerwie
Już wiem że będę mieć CÓRECZKĘ - MAŁGORZATKĘ!!!:-)
gratulacjones grandes :-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam po krótkiej przerwie
Już wiem że będę mieć CÓRECZKĘ - MAŁGORZATKĘ!!!:-)
O to też dla mnie nowość z tym czerwonym...szkoda że nie zielony hihi To naszemu dzieciaczkowi będzie łatwiej na początku bo tata ciemny a mama jasna hihi będzie juz miało łatwiej na początkuwitam w niedzielny poranek
kiedyś w szpitalu dostałam płytkę z pampersa ale nie wiem czy taką samą, ale było tam właśnie o tym że dziecko widzi światło bo ma wtedy jaśniej,
ostatnio czytałam że dziecko prawie nie widzi po urodzeniu co było dla mnie zaskoczeniem bo tego nie wiedziałam i że wszystko widzi czarno-biało.. a pierwszym kolorem jaki rozpoznaje jest czerwony i pewnie dlatego większość dzieci lubi ten kolor najbardziej
[FONT="] Kurcze jak ta moja mała juz rozpoznaje dzien i noc , to niech spi w nocy ,a w dzien szaleje – a nie odwrotnie !!! Ja tez ja zaczełam zaczepiac - fajnie jest jak ja ją zaczepiam, a ona mi odpowiada kopiakami[/FONT]

Najbardziej zaskoczył mnie moj M. Nie mamy znajomych z dzidziami i pierwszy raz bylismy w takiej sytuacji. Jak patrzałam na niego jak ja zaczepial łapał za raczki, az lezka sie zakreciła. Na rece nie chciał jej wziasc bo bal sie ze ja upusci, ale mysle ze swojego synusia odrazu bedzie trzymal. Skonsultowałam z kolezanka co trzeba kupic, a co jej zdaniem jest zbedne. Po co wydawac nie potrzebnie kaske.