reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko

Kazdy cykl nieco inny. Ile cykli juz badasz tempke i sluz ? Srednio potrzeba 6 cykli obserwacyjnych zeby z duza dokladnoscia cos powiedziec....
sluz jakos 4-5 (ale bez wykresow.. zapisywalam tylk kiedy owulka byla.. a tempke dopiero drugi.. z tym ze w tym było clo.. dlatego inny.. wiem, że to jest za wczesnie by mowic znam swoje ciało

reklama
Jak mi sie nie chce do roboty jutro isc. Jakis strajk by sie przydal.....
Ledwo zaczelam sie regenerowac, a tu jutro znowu to samo...
Bleeee

ojjj mi sie tez nie chce... u nas niby teraz mniej stresu jak prezesa nie ma, ale mam taka kolezanka zołze troche wyzsza stanowiskiem co dziennie mi podnosi cisnienie juz nie mam sil sie z nia kłocic, jak bede w ciazy to głownie przez nie pojde na l-4
przez nia mam awersje do pracy... :/

Elfa

Wiesz....Znasz ta regule "no asshole at work" ?

Mowia ze zawsze musi byc jakis idiota, i czasem celowo sie takich trzyma w pracy, zeby inni mieli wyobrazanie jakim "nie stac sie/nie byc". Tzn negatywny odnosnik...Daj se z idiotka na luz. Ignoruj ludzi ktorzy nie sa warci uwagi. Na glupich lekarstwa nie znaleziono

ojjj mi sie tez nie chce... u nas niby teraz mniej stresu jak prezesa nie ma, ale mam taka kolezanka zołze troche wyzsza stanowiskiem co dziennie mi podnosi cisnienie juz nie mam sil sie z nia kłocic, jak bede w ciazy to głownie przez nie pojde na l-4

Oj to niefajnie:-( Ja jestem nianią i w domku pracuję co mnie ogromnie cieszy. Mój świetnie zarabia. A ja za rok mogę zacząć pracę jako BHPowiec, ale jeszcze nie mogę szkolić, szkolenie mogę po studiach robić lub specjalnym kursie pedagogicznym. Już się doczekać nie mogę:happy:

witam.....jak tak z doskoku zagladam.....czekam na kolezanke...hihihi...moze w drodze do mnie zaczeła rodzic.........hihihi....
tak dla co niektorych moja mlodosc juz mineła dawnoooooooo....35 na karku

Olapolap
Ile wiosenek masz?:);-)

24 :-D

A jaka masz prace?

Musi być dobrze, tym bardziej, że Tobą wszystko okey, że wszystko jak w zegarku.

Masz może program BBC Knowledge?
Właśnie leci seria o in vitro. Np wczoraj o 14 00 był ten odcinek i w tygodniu jakoś też ma być.
W necie w programie tv byś musiała znaleźć.

Samo zobaczysz jak będziesz w ciąży, że poprostu się nie da ze strachu :-)
A u mnie dochodzi jeszcze ból brzucha jak na okres, więc jak tu mieć ochotę jak pobolewa? :-)

Biedny mąż-narazie pozostaje zajęcie się tylko nim bo mi sfiksuje :-)

mam ten program..zaraz sobie odnajde w necie i zobacze kiedy bede znow nadawac:-)dzieki kochana..oj wiem ze jak brzuszek boli to nie chce sie..ale z czasem powinno byc lepiej...bede trzymac kciuki:-)A mezusia poglaszcz po interesie i niech to mu narazie wystarczy:-)

reklama
witam.....jak tak z doskoku zagladam.....czekam na kolezanke...hihihi...moze w drodze do mnie zaczeła rodzic.........hihihi....
tak dla co niektorych moja mlodosc juz mineła dawnoooooooo....35 na karku

Nie przesadzaj nie przesadzaj!, ja mam 34 i czuje ze dopiero zaczynam zycie :) a to wczesniej to jakies jedno wielkie gowniarstwo bylo :)

Do góry