reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Poluje na ten 1ooo post, szczerze jestem zawiedziona ze w weckend nie "pekl" az musialam w domu zostac zeby na niego trafic :ninja2: (żart)
spokojna glowa dziewczyny, dobijemy do 1000 i to lada chwila!!:-D
no niech ja sie zastanowie! ...... nie nie zgadzam sie! masz zafasolkowac w tym miesiacu! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
osz ty!! chcesz miec styczen dla siebie tak???:-D;-) heheh ja biore styczen razem z toba kochana, ewentualnie nie pogniewam sie jesli bedzie grudzien:tak::-)

Hej dziewczynki
Ja dzis przybieglam pochwalic sie ze zostałam ciocią!!!!!!!
Moja siostara dzis w nocy urodizła w trybie expresowym małą Marysie ktora waży 3500 i ma 54 cm.

Nareszcie jakas dziewczynunia, bo same chłopaki sie rodzily u nas w rodzinie:-D

Pozdrawiam wszystkie Buziaczki: marzenixx, eve i reszcie kobitek

Siemanko

kaprysiu jak tam dzisiaj twoje samopoczucie kochana?? trzymam kciuki zeby bylo dobrze u ciebie:tak:

Dzieki kochana :-D Moje samopoczucie? Eh, az juz mi sie nie chce marudzic :zawstydzona/y: Zrobilam rano test i przysiegam, ze nawet cienia kreseczki nie zobaczylam. Jak to mozliwe??? Wczoraj zrobilam wieczorem z mega rozrzedzonego moczu (jak woda doslownie) i kreseczka sie miguniem pojawila... Wydaje mi sie, ze znow plamie, po tak z deka zoltawo jest na papierze toaletowym. Sorka za szczegoly :-DA Ty jak sie czujesz?
Ostatnio ogladalam Twoje fotki i wygladasz jak MARZENIE :-D:-):-D

Kaprycha - nie trać nadziei - i czemu na betę tyle musisz czekać - ja miałam popołudniu jak rano robiłam...
Chodzi o to, ze ja nie chce sobie robic niepotrzebnej nadziei. Widze co sie dzieje, a nie dzieje sie dobrze:zawstydzona/y: Na betke sie tyle czeka u nas niestety. Mieszkam w UK i tu nie jestes w ciazy, poki nie skonczysz 12tc, mlodsze ciaze maja w dupie. To znaczy, ze moge zapomniec o progesteronie, czy jakich kolwiek innych wpomagaczach.

Hanka - Trzymam kciuki!!!

Powiem szczerze dziewczynki ale nawet nie wiem, co sie tu u nas na forum dzieje ostatnio. Pomimo tego, ze czytam regularnie, jakos mi wszystko z glowy wypada :szok::sorry2: Blagam wybaczcie! Niedlugo wroce na ziemie :-D

Wczoraj rozmawialam z moja siostra 3 godziny i bardzo mnie podbudowala, az mialam do Was napisac ze koniec z czarnowidztwem, ze juz wierze ze sie udalo. Tyle ze dzis znow dol, po cholere sie testowalam. Tak mialabym mily dzien :-D Prosze, niech ktos mnie walnie w pysk, bo nie wyrobie :-D:-):-D

Bablyss, gratulacje !!! U mnie w rodzinie jest odwrotnie, same dziewczynki sie rodza :p

Ostatnia edycja:
Nie dobiłyście do 1000 - no moje drogie wstyd jak cholera. Co jest z wami, wena zawiodła czy co?????

Witam stenotypistki.

Zaraz postaram się przebić przez te wszystkie strony, chyba, że ktoś na ochotnika chętny streścić mi ostatnie 2 dni?????

Wiem nie ma naiwnych.

Ja już nie mogę usiedzieć na stołku, ale ubezpieczyłam się i nie mam żadnego testu w domu. Dzisiaj kazałam mojemu kupić w drodze do pracy więc najwcześniej jutro mnie zakusi żeby nasikać.
Objawów żadnych, nie raz zakręci mi się w głowie i tyle.

Wybaczcie Kochaniutkie, ale nie dałam rady wszystkiego przeczytać na blachę:)
Więc w skrócie:
JUBILATKOM weekendowym - dedykuję piosenkę z tańcem połączoną "sto lat sto lat" (jesli macie ochotę poprawić sobie humor - to zobaczcie skecz kabaretu Hrabi - "kobieta":happy::happy:)
Wszystkim zafasolkowanym - gratuluję!!
Te których nawedziła @ - mocno przytulam...
A starającym się - życzę owocnych starań:):):-):-)
Ja sobie musiałam trochę popracować z rana. Jestem niewyspana jak diabli. Wczoraj do 24 się uczyłam - a pobudka o 6.20.
Dzisiaj wizyta u gina, ale dopiero o 19.

Siemanko

Dzieki kochana :-D Moje samopoczucie? Eh, az juz mi sie nie chce marudzic :zawstydzona/y: Zrobilam rano test i przysiegam, ze nawet cienia kreseczki nie zobaczylam. Jak to mozliwe??? Wczoraj zrobilam wieczorem z mega rozrzedzonego moczu (jak woda doslownie) i kreseczka sie miguniem pojawila... Wydaje mi sie, ze znow plamie, po tak z deka zoltawo jest na papierze toaletowym. Sorka za szczegoly :-DA Ty jak sie czujesz?

Chodzi o to, ze ja nie chce sobie robic niepotrzebnej nadziei. Widze co sie dzieje, a nie dzieje sie dobrze:zawstydzona/y: Na betke sie tyle czeka u nas niestety. Mieszkam w UK i tu nie jestes w ciazy, poki nie skonczysz 12tc, mlodsze ciaze maja w dupie. To znaczy, ze moge zapomniec o progesteronie, czy jakich kolwiek innych wpomagaczach.

Powiem szczerze dziewczynki ale nawet nie wiem, co sie tu u nas na forum dzieje ostatnio. Pomimo tego, ze czytam regularnie, jakos mi wszystko z glowy wypada :szok::sorry2: Blagam wybaczcie! Niedlugo wroce na ziemie :-D

Wczoraj rozmawialam z moja siostra 3 godziny i bardzo mnie podbudowala, az mialam do Was napisac ze koniec z czarnowidztwem, ze juz wierze ze sie udalo. Tyle ze dzis znow dol, po cholere sie testowalam. Tak mialabym mily dzien :-D Prosze, niech ktos mnie walnie w pysk, bo nie wyrobie :-D:-):-D

Bablyss, gratulacje !!! U mnie w rodzinie jest odwrotnie, same dziewczynki sie rodza :p
Cześć Marzenko:)
Wyjazd się myślę udał - to co naskrobałyście przez 2 dni czytałam 5/10 więc nie wiem dokładnie co się działo. Z tego co wnioskuję... chyba coś będzie:):)
Trzymam mocno kciuki i życzę z całego serducha upragnionej fasolki:D

Hej dziewczynki
Ja dzis przybieglam pochwalic sie ze zostałam ciocią!!!!!!!
Moja siostara dzis w nocy urodizła w trybie expresowym małą Marysie ktora waży 3500 i ma 54 cm.
Nareszcie jakas dziewczynunia, bo same chłopaki sie rodzily u nas w rodzinie:-D
Pozdrawiam wszystkie Buziaczki: marzenixx, eve i reszcie kobitek
no to gratulacje droga ciociu!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Siemanko

co się dzieje - a mówią, że to u nas jest służba zdrowia do d***. Już kiedyś czytałam, że w Australii jest to samo - do 12 tc nic nie robią, we Włoszech moja oleżanka poroniła i z tego co dobrze pamiętam to kazali jej czekać aż się samo oczyści - ale to było kilka lat temu więc umknęły mi szczegóły. Przecież cholera ten początewk ciąży jest najważniejszy!!!!!! Tak się biadoli że mało dzieci się rodzi a nie pomagają tym które mogłyby przyjść na świat ale nie przyjdą bo są za słabe hormonalnie - przecież nie chodzi tu o sztuczne podtrzymywanie ciąży wadliwych tylko o zdrowe dzieci - ale się wkurzyłam:angry::angry::angry::angry:
Nie dobiłyście do 1000 - no moje drogie wstyd jak cholera. Co jest z wami, wena zawiodła czy co?????

Witam stenotypistki.

Zaraz postaram się przebić przez te wszystkie strony, chyba, że ktoś na ochotnika chętny streścić mi ostatnie 2 dni?????
Wiem nie ma naiwnych.
Ja już nie mogę usiedzieć na stołku, ale ubezpieczyłam się i nie mam żadnego testu w domu. Dzisiaj kazałam mojemu kupić w drodze do pracy więc najwcześniej jutro mnie zakusi żeby nasikać.
Objawów żadnych, nie raz zakręci mi się w głowie i tyle.
Witaj Haniu,
no to testuj jutro w końcu to tylko jeden dzień różnicy i parę złotych a ile frajdy w robieniu - oby były II

reklama
Myślałam, że mniej tych stron. Zajedziecie mnie.

hanka jak tam ? tzrymasz sie jeszcze czy zagryzasz pazury za jutrzejsze testowanie????????ja trzymam za ciebie az mi piąstki bieleją:-D:-D

Ty czarownica jesteś - coś ci się chyba kule czarodziejskie popierdzieliły bo u mnie żadnych ciążowych objawów nie ma. Nie z tej półki wzięłaś tą kulkę.
Jadźka puść bo cię paluszki będą boleć.
Jak tam po wycieczce - naseksiłaś się chociaż?????

Siemanko

W razie czego ja się zgłaszam na ochotnika, zrobię to profesjonalnie, zostawię nienaganne ślady a i nawet euforyczny ból mogę zagwarantować.

Ja już Jadźka się u ciebie gubię. Jesteś czy nie jesteś w ciąży. Mam skakać z radości czy nie.

Do góry