reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
czesc kobietki

dzis w nocy kwietnioweczka jedna sie rozpakowala na e-mamie :-)

a ja mam wizyte dzis, na 20:00 dopiero.
zobaczymy co tam gin wymysli

modle sie o cc :-(
nie nadaje sie do porodu sn, panicznie się boję

Witam
Ja też zawsze na morfologię tylko na czczo. Ale po wynikach jak się dopadam do jedzenia to nie ma zmiłuj :zawstydzona/y:
Dzisiaj coś mnie skurcze za często łapią... Zawsze jak były to tylko wieczorem i to jeden czasem dwa, a dzisiaj od samego rana. Niby nie często bo tak co 45 minut ale ja już się wkurzam, że są :angry:

A ja zrobilam doswiadczenie - raz pojechalam na morfo calkowicie na czczo, ale to M mnie wiozl, bo bylam nietomna, a za drugim razem jakos tak odruchowo wypilam rano kawe - wyniki byly niemal identyczne...od tego czasu jezdze po kawie, bo inaczej musze byc dowieziona, bez kawy nie trybie zupelnie:baffled:
Zadziwia mnie jedna rzecz - cisnienie mam 108/70 a czuje sie, jakbym miala moje sprzed ciazy normalne, czyli 70/40....mama mnie wlasnie uswiadomila, ze idzie zmiana pogody, wiec moze to dlatego, zawsze tak reagowalam:dry:
Malutka No!!!! ;-) Ale Ty jestes ruchliwa, co? nie usiedzisz:-) nie powiem, zazdroszcze...

Ja morfologie też zawsze na czczo robię, dzisiaj też byłam już z ranka.

Na obiadek właśnie gotuję krupnik.

Dziewczynki powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!

witam babeczki ja tylko tak na chwilke doczytam kiedy indziej bo mi sie komp popsol i musze go dac do naprawy wiec u znajomej na chwilunie wlazlam zobaczyc co u was. pewnie jeszcze z tydz bede bez kontaktu z wami. dajcie mi tylko znac co to moze byc od dwoch dni brzuch mnie boli jak na okres co to moze byc

Siruna u mnie tez cisza w zakresie skurczy, ale niewatpliwie ma to zwiazek z fenoterolem:-p wczoraj bolalo mnie podbrzusze, ale dosc szybko dotarlo do mnie wszystko, co zjadlam i to raczej jelita byly:zawstydzona/y: po wizycie w kibelku rzeczywiscie przeszlo:-) A Junior mi sie napina we wszystkie strony, notorycznie cos kanciastego mam z lewej strony, kolanko, lokiec, pieta?...:happy:

reklama
Kurcze wyszły mi te głupie paciorkowce:wściekła/y: A to oznacza antybiotyk dla malucha jak się urodzi,czyli kroplówki i kilka dni dłużej w szpitalu:zawstydzona/y:

Do góry