reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka no błagam cię o"szyroni" to nie pamiętasz ,przecież Kl też woli polski bo z matmy to noga z niej... a Ksawek to zaśnie wieczorem pewnie około 22 ale i tak cały czas leży w łóżku wiec nie będzie zbyt buszował i hałasował!!Klaudii klasa jak pokończy swoje obecne zeszyty ma przynosić już zeszyty w grubą linię,a bazgrze jak kura nie wiem gdzie jej się spieszy ,ale bazgrolić zaczęła!

Ostatnia edycja:
reklama
to fajnie z tym angielskim adam chodzi i jest bardzo zadowolony on ma to za darmochę bo wszystko łącznie z podręcznikami i gadżetami funduje im unia europejska:confused2: u adama to naprawdę było potrzebne bo on miał bardzo niski poziom jeżeli chodzi o angielski w porównaniu z dziecmi z jego klasy teraz wyrównał największy problem ma z pisownią bo dużo rozumie zna dużo wyrazów ale jak ostatnio miał sprawdzian z miesięcy tygodni pór roku itp to wiekszość napisał fonetycznie:eek::eek::eek::eek: ale jak dla mnie to i tak super tym bardziej ze ja mu w angielskim nie pomogę bo nie znam jedynie P ale wiesz jak to jest jego większośc dnia nie ma w domu więc kiedy ma mu pomagać:eek: a zresztą adam nie bardzo chce żeby P mu pomagał bo zawsze się przy tym kłócą:angry:
a ja łykam od 3 dni zachwalana przez dziewczyny linee i jestem zadowolona dzisiaj mam mniejszy apetyt jestem po małym sniadanku i jabuszku pitem obiad jogurt i wsio na szczęście nie mam ssania w żołądku i oby tak zostało:tak:

no ale klaudia to zawsze ładnie pisała:tak::tak::tak::tak::tak: a myślałam że z tą matmą to jej się odmieniło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: adam też pisze czasami jak kura pazórem ale dużo ładniej jak kiedyś:tak::tak::tak::tak: ale mówi że w szkole to ich pani pogania że szybko pisze i to dlatego no ale w domu ja go nie gonie a jak czasami coś napisze to sam nie może rozczytać:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc
ja odrazu sie przyznaje ze nie czyatlam Waszych postow.Od rana sprzatam mieszkanie.Szlalam z oknami zrobilam dwudaniowy obiadek dopiero co Laura zasnela a ja jeszcze musze podlogi przeleciec i pozmywac w kucni, Pranie w automacie a nastepne juz czeka :rofl2:
Dzis mam wene ale obiecalam Laurze ze jak wstanie pojdziemy na spacerek taz ze wieczorkiem zagladne
:happy:
Milego popoludnia:happy:

Klaudia ,aż tak żle nie pisze ,ale niestarannie po prostu.Ona kwituje ten kurs:poznam nowego nauczyciela który krzyczy:-):-)jak się nie wie:szok:i tu podejrzewam leży pies pogrzebany ,pani Beata nie błyszczy cierpliwoscią i łagodnością także nie grzeszy

Anka zaimponowałas mi ,:confused:ja dwudaniowe obiady jadam tylko ..właściwie to nigdzie, bo nawet w knajpie zamawiam jedno danie żeby było taniej;-)a robić tym bardziej mi się nie chce;-)w ogóle ostatnio nie mam weny do wymyślania co zrobić na obiad .Wyciągnęłam dzis fasolkę po bret. z zamrażarki dla mnie i M ,a dla dzieci zostało udko i marchewka z groszkiem z wczoraj,no nie narobiłam się dzisiaj....

adam swoją panią od angielskiego uwielbia i tą od zajęć dodatkowych też na początku trudno mu było bo pani tylko po angielsku do nich mówiła dzieciaki łapały o co chodzi a on sie modlił co by go nie zapytała bo nie kumał o czym mowa:-D ale teraz daje radę i panią lubi najbardziej lubią właśnie ją i pania od muzyki nawet na kółko muzyczne się zapisał:rofl2: a ich wychowawczyni to też raczej taka wybuchowa a z wyglądu to takie flaki z olejem ale pozory mylą bo na lekcjach podobno dje czadu:tak::tak::tak: ostatnio podobno do jakiegoś chłopaka powiedziała ty głąbie a i debil jej się czasami wymsknie:szok::szok::szok: za to pani od religi to nie lubi szczeże i gorąco a to na ironie żona kumpla piotrka z którym chodził do technikum mama koleżanki z klasy no i mamy do nich zaproszenie na kawkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anka a co ty wpadłaś jak po ogień:-D:-D:-D:-D no i chylę czoła nad twoimi 2 daniowymi obiadami bo u mnie 2 daniowe to wtedy jak zupa zostanie z poprzedniego dnia i jak jest jakaś cieńka to ewentualnie jakieś naleśniki dorabiam i to nie zawsze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D no i twoja pracowitośc dzisiaj :szok::szok::szok::szok::szok: ja tam dzisiaj weny nie mam do sprzątania no i antek daje czadu więc nie bardzo :no::no::no: odwala dzisiaj tylko tkie 15-20 minutowe drzemki i jak tu się zabrać za sprzątanie:confused::confused::confused: a wielkanoc mam wyjezdną to się zbytnio nią nie przejmuje:-D:-D:-D:-D:-D a zresztą niby wiem że dla katolików ważniejszym świetem jest niby wielkanoc a nie boże narodzenie ale jakoś boże narodzenie jest dla mnie bardziej świąteczne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dowikla i co widać koniec remontu???? wybrałaś firanki dominikowi???
A widac koniec,widac:-):-):-)Zostaly tylko listwy wykonczeniowe do paneli i chyba z 4 paski tapety;-)Do tego tylko rolety,firanki i lampe do nas

Firanki ogladałam i sa z zygzakiem ale maja 0,63 m jedna sztuka i kupuje sie je na sztuki(tak jest napisane):confused:To ja potzrebuje 1,5 to jak mam to kupic:confused:Mam miec trzy firany na jednym karniszu czy co:confused:Albbo jestem taka tepa i nie wiem jak to kupic albo cos zle napisali:rofl2:

reklama
hm...to pewnie Adam tam was nie ciągnie ,Klaudia o dziwo idzie w czwartek na kangurka z matmy zgłosiła się sama dzisiaj ,ciekawe jak jej pójdzie ,mówi że będzie myśleć :tak::tak::tak:

Do góry