Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
spadam na chilke laseczki ide zrobic obiadek bo cocik glodna sie zrobilam
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kropeczko - a bo ja wiedziałam że ona takiego nie ma?? nigdy mi nie robiła żadnego... W sumie zła jestem, choć z drugiej strony jedno wiem na pewno - więcej do niej nie pójdę. Tylko że ,z tego co mi powiedziała, u nas jest dwóch lekarzy którzy to robią...Hej!
Zajaczku-jak to sie stalo ze poszlas do ginki ktora nie robi chociaz Ci usg dopochwowego??? A zwykle zrobila??? I co-mialas owulacje czy co pwiedziala dokladniej???
Niezły numer:-):-)w.kropeczko mozliwe, mozliwe, wszak to bylo 30 lat temu! rabanu takiego narobila w szpitalu ze znalazla swoje dziecko na odziale(to jakas cyganka podmienila, ktora tez urodzila dziecko) a baby przy kąpieli nie poznaly się!
dluga historia...brat mojego męza byl duzy i cały śniady i mial czerne wloski, a przyniesli jej kurczątko malutki-i poznala się.Najleprze jest to ze, ta cyganka tlumaczyla się ze chce oddac dziecko komus tam, a to jej się wlasnie spodobalo najbardziej...![]()
Kaprysiu - jasne ze będziemy znosić - każde marudzenie:-)Znosimy swoich facetów to wszystko zniesiemy:-)Mam nadzieje, ze to wlasnie jakis krwiaczekTylko denerwuje mnie ta niepewnosc. Oszczedzam sie ale na uczelnie musze niestety chodzic.
Nom, namieszalam z deko, bo zakrecona jestem ostatnio na maxa. Az mi teraz wstyd
Jak juz nasza W.Korpeczka najukochansza pisala, do 12tc ciaza nie jest traktowana powaznie. To znaczy, jeszcze w 100% nie moge sie wypowiadac, poki nie porozmawiam z ginem. Jeszcze tylko 8 dni, bedziecie musialy znosic moje marudzenia.
Biedne moje dziewczyneczki
Olica - nie martw się - my się bedziemy martwić za Ciebie:-)Zadzwoniłam do mojego kochanego ginka (kochanego bo nigdsy nie odmawia jak zawracam gitarę) i przyjmie mnie jutro w szpitalu na usg
Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję: puste jajo, ciąża ektopowa albo normalna zdrowa ciąża -co obstawiam najmniej (tak juz mam)……….
dzięki kochana, tak zrobię dzwoniłam do M. też uważa. A teraz jak to jest z tą szyjką macicy na@ jaka powinna być???Martynka
Lepiej chyba isc za wczesnie, niz za pozno.
A nawet jak zastrzyki da....to przeciez sama sobie je aplikujesz, wiec luz. Kupujesz, i sie w doktora bawisz
niestety ja też nie umiem badać szyjki, dla mnie to cały czas jest tak samo... więc może już nie będę próbować!
jak sytuacja u ciebie? objawy na @ czy na fasolkę?Ja mam zawsze przed @ wysoko, twardą i zamkniętą a ile się naczytałam, że to na ciążę.. Myślę, że by trafnie określić szyjki w danej fazie cyklu to trzeba ją badać z pół roku minimum.