Dzień dobry!
Właśnie włączyłam komputer ale nie mogłam się oprzeć, by nie spojrzeć najpierw na testujące - dziewczyny tak mi przykro:-(

nie ma @ jest nadzieja

Właśnie włączyłam komputer ale nie mogłam się oprzeć, by nie spojrzeć najpierw na testujące - dziewczyny tak mi przykro:-(
Kochana - każdej z nas prędzej czy póxniej dopada zwątpienie - jeżeli czujesz, że jest Ci to potrzebne, to zrób sobie przerwę - jak tylko poczujesz się lepiej to wracajNo to ja dziewczynki postanowiłam do was napisać.
Kilka dni temu zrobiłam sobie pewne postanowienie. Koniec ze starankami!
Forum opuszczam na razie, choć pewnie będe was podczytywać i tęsknić to raczej nie będe się udzielać, dobra na pewno jutro wpadne bo muszę wiedzieć jak tam dwie kreski HaniKto jeszcze testuje jutro?
Trzymam za was kciuki dziewczynki, życzę wszystkim pozytywnych testów i zdrowych fajnych dzieciaczków. Jak najwięcej uśmiechu i wiary, niedługo wiosna więc będzie weselej. Dziękuje za wsparcie i fajną atmosferę.
Buziaki!

Cześć!!
Robiłam test((( negatywny...
Witam
NEGATYWNY
Jestem beznadziejna nawet nie potrafię zajść przy 3 pęcherzykach
Idę ryczeć
Haniu, niunians - tak mi przykro - ale powtórzę po dziewczynachTak z najwyższej półki ma nasienie 450 mln i 90% ruchliwości czy jak to się tam nazywa. To ja jestem tym felernym elementem w naszym związku. On cud miód malina, ogier rozpłodowy.
nie ma @ jest nadzieja
lolitka - Ty to masz wiedzęHanka
To standard to 40ml, nie 400mln. Powyzej 250ml jest polizoospermia
Ale masz racje - nie wiem czy to netywnie wplywa na zajscie, chyba nie. Wiem tylko ze jest ta polizoospermia, bo sie naczytalam o nasieniu kiedys![]()