Andula
Fanka BB :)
Haszi ja z ortografia na bakier rowniez ;-)nie przejmuj sie
Nie poczytalam gdyz czasu brak jade do gryfina do urzedu zaplacic ponad 800 zl zaleglego podatku mojego Taty .Tata nie zyje zostawil nam ziemie a ja nie mialam pojecia ze jakis podatek sie placi zero listow wezwan .Soltys podobno byl u mojej ciotki i kazal sie ze mna skontaktowac!!Nie mam kasy a tu jeszcze tyle musze oddac wrrr
jak przyjde nadrobie zaleglosci
Milego dni dziewczynki!
Nie poczytalam gdyz czasu brak jade do gryfina do urzedu zaplacic ponad 800 zl zaleglego podatku mojego Taty .Tata nie zyje zostawil nam ziemie a ja nie mialam pojecia ze jakis podatek sie placi zero listow wezwan .Soltys podobno byl u mojej ciotki i kazal sie ze mna skontaktowac!!Nie mam kasy a tu jeszcze tyle musze oddac wrrr
jak przyjde nadrobie zaleglosci
Milego dni dziewczynki!
moje dziecię poszło wczoraj spać o 19 bez jedzenia i spało do 12 po czym zjadło i postanowiło o 5 już wstać na dobre
ledwo żyję bo dawno tak wcześnie nie wstawałam;-)co do ortografii to ja też nie zwracam na nią zbyt dużej uwagi
miłego dnia życzę:-)
, twierdząc jeszcze, że to ja uważam, że powinna to wiedzieć. Odlot. Czasami się zastanawiam czy to ja jestem nieczytelna, czy on niekumaty. Ech.
dlatego postanowiłam strajkować i w związku z tym nadal mykam po domu w piżamie