reklama
a od razu jak czolg ... kazda inaczej przechodzi ciazehm.... to się musze ciężko zastanowic czy robic wesele czy niebo w sierpniu to juz w sumie będzie siódmy mies.. więc pewnie bede wygladac jak czołg i nie bede umiala sie ruszac
![]()

Medeuska, ja chyba bym poczekała na twoim miejscu. Przecież "co się odwlecze, to nie uciecze" jak mawiają, a jednak w siódmym miesiącu ciąży to nie zawsze się człowiek komfortowo czuje i ciężko tak przez całą noc gości zabawiać. 
A jak maleństwo już będzie na świecie to na pewno ktoś się nim chętnie zaopiekuje przez tą noc i będziesz mogła sobie poszaleć ;-)

A jak maleństwo już będzie na świecie to na pewno ktoś się nim chętnie zaopiekuje przez tą noc i będziesz mogła sobie poszaleć ;-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja byłam w 8 miesiącu jak mieliśmy wesele wejdz na mój album tam są zdjęcia źle nie byłohm.... to się musze ciężko zastanowic czy robic wesele czy niebo w sierpniu to juz w sumie będzie siódmy mies.. więc pewnie bede wygladac jak czołg i nie bede umiala sie ruszac
![]()
A co tak szybko Dobrej nockidobranoc dziewczeta
medeuska
październikowa mama'09
a od razu jak czolg ... kazda inaczej przechodzi ciaze![]()
Jednak myślę że ślub weźmiemy a wesele po prostu po urodzeniu na wiosne jak sie cieplej zrobi, zrobimy z chrzcinami razem

dobranocdobranoc dziewczeta
ja w 6 miechu dobrze sie czulamJednak myślę że ślub weźmiemy a wesele po prostu po urodzeniu na wiosne jak sie cieplej zrobi, zrobimy z chrzcinami razem![]()

dziewczyny ja tez mykam spac bo mnie sie juz oczeta kleja... a chcialam cos jeszcze zjesc ale nie wiem czy moge ryzykowac...

dobrej nocki
reklama
Podziel się: