• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Strasznie dużo dziś napisałyscie.Nie jestem w stanie tego nadrobić.Nie ma takich szans.A z drugiej strony to wreszcie trafiłam na forum,na którym coś się cały czas dzieje.
To forum tętni swoim wewnętrznym życiem.:-)
Super jest z Wami.

Strasznie dużo dziś napisałyscie.Nie jestem w stanie tego nadrobić.Nie ma takich szans.A z drugiej strony to wreszcie trafiłam na forum,na którym coś się cały czas dzieje.
Super jest z Wami.
As 76 wszyscy mówią że u nas cały czas gorąca linia :-D:-D:-D:-D bo my gaduły straszne jeste smy i juz uzależnione od BB :tak::tak::tak::tak:

Jak szłam z moim bratem do sklepu to znalazłam sklep z moimi ulubionymy ciasteczkami fornetti:tak::tak::tak:Kupilismy dwie porcje.Jedna zjedlismy na zakupach,a druga jedlismy w domu i ja je wlasnie dokonczyłam;-):-)

reklama
Super jest z Wami.

Oj tętni, tętni! Często nie nadążam nawet na bieżące posty odpisywać, a co dopiero z zaległymi :-D Ale masz rację - fajnie tu jest :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry