reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no to jak czytasz posty to naciskasz na plusik w poscie na ktory chcesz odpowiedziec i potem na koniec cytuj :tak:
chyba mnie zrozumiesz :tak::-p

No niestety niektóre dzieci już tak mają i współczuje takim dzieciom i ich rodzicom, bo to psuje całą frajdę kąpieli. No a łepek umyć trzeba, nie ma bata.
no właśnie trzeba umyć łebek, ale jak wspominam o kąpieli to Igorek pyta mnie tak: mama ale nie spłukasz mi główki??:-):-)

no ja to zabieram sie za sprzatanie - pranie juz dawno wstawione ... potem zrobie kaszanke bo moi rodzice kupili swiniaka (pol) i dali nam pare rzeczy z niego :rofl2:

Witam witam
jak widze jak zwykle ruch w interesie od rana:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Paulina wyprawiona do szkoly,mala o 7 zjadła kasze i spi dalej.ja wypiłam kawke czytajca tylko poranne posty:szok:,pranie sie robi,ja oczywiscie w szlafroku:-)

No tak:-):-) ale nasz Igorek to nawet na zabawę nie reaguje, jeżeli chodzi o spłukiwanie:-);-):-)

moja paulina tez sie bala splukiwania ale dlatego ze bala sie halasu prysznica.dlatego splukiwałam jej glowe kubkiem poki sie nie przestala bac.Weronice tez splukuje kubkiem,bo ma tak malo wlosow ze sie nie oplaca prysznica odkrecac:-)
Joanna widze ze znow masz zly dzien?ale przez ta pogode to i mnie szlag trfia.dzis znowu pada deszcz ze sniegiem:wściekła/y:
o tyle dobrze ze nie wieje tak jak wczoraj,ale dzis niestety czeka nas :baffled:spacer do szkoly
Joanna sluchaj ja Paulinie kupilam Eurobiznes na allegro-to polska wersja monopolu i zaplacilam tylko 25zl!moze to by ich zachecilo do gry?
Aleksia witaj:-)
wiktoria zobaczysz jeszcze Ci sieodechce tej szkoly

Kurcze dziewczyny ząb mnie rozbolał. Dźwignęłam małą i aż mnie zarwał. Kuźwa w poniedziałek biegnę do Flandrii.
A zapomniałam wczorajszy dzień pochwalić. Wygrałam aukcję z MULĄ , za 20 zł, farcik:-D
I w sumie tym nie powinnam się jeszcze chwalić żeby nie zapeszyć. Wczoraj pisała dziewczyna z holandii i weźmie wszystkie moje ciążowe i całą masę niemowlęcych. No normalnie tak się cieszę, że szok.:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, następny mój problem to taki, że mój Igorek nie chce jeść nabiału :rofl2::crazy: jedyne co je to danonki :-) budyń na mleczku krowim czasem jak Go uproszę :-):-) a mleka ani kaszek na wodę nawet nie chce mi jadać :crazy::crazy::no::no:

no ja to zabieram sie za sprzatanie - pranie juz dawno wstawione ... potem zrobie kaszanke bo moi rodzice kupili swiniaka (pol) i dali nam pare rzeczy z niego :rofl2:
to Ty widze obrotna- w takim mlodym wieku juz kaszanke robisz?;)))):-D:-D:-D:rofl2:

Kurcze dziewczyny ząb mnie rozbolał. Dźwignęłam małą i aż mnie zarwał. Kuźwa w poniedziałek biegnę do Flandrii.
mi ostatanio znowu wychodzi osemka:wściekła/y:ciagle ta sama.pol szczeki mnie nieraz boli od tego..

Dziewczyny, następny mój problem to taki, że mój Igorek nie chce jeść nabiału :rofl2::crazy: jedyne co je to danonki :-) budyń na mleczku krowim czasem jak Go uproszę :-):-) a mleka ani kaszek na wodę nawet nie chce mi jadać :crazy::crazy::no::no:

tez tak mialam z Paulina-trzeba go sposobem-rob czesciej nalesniki,moze kanapki z zoltym serem albo ala zapiekanki-bedzie atrkacyuniej;))albo twarozek na slodko z dzemem?

umiesz Patrysiu robić kaszaneczke??

Witam witam
jak widze jak zwykle ruch w interesie od rana:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Paulina wyprawiona do szkoly,mala o 7 zjadła kasze i spi dalej.ja wypiłam kawke czytajca tylko poranne posty:szok:,pranie sie robi,ja oczywiscie w szlafroku:-)

moja paulina tez sie bala splukiwania ale dlatego ze bala sie halasu prysznica.dlatego splukiwałam jej glowe kubkiem poki sie nie przestala bac.Weronice tez splukuje kubkiem,bo ma tak malo wlosow ze sie nie oplaca prysznica odkrecac:-) nawet kubkiem nie daje sobie spłukiwać:-):-)
Joanna widze ze znow masz zly dzien?ale przez ta pogode to i mnie szlag trfia.dzis znowu pada deszcz ze sniegiem:wściekła/y:
o tyle dobrze ze nie wieje tak jak wczoraj,ale dzis niestety czeka nas :baffled:spacer do szkoly
Joanna sluchaj ja Paulinie kupilam Eurobiznes na allegro-to polska wersja monopolu i zaplacilam tylko 25zl!moze to by ich zachecilo do gry?
Aleksia witaj:-)
wiktoria zobaczysz jeszcze Ci sieodechce tej szkoly

A zapomniałam wczorajszy dzień pochwalić. Wygrałam aukcję z MULĄ , za 20 zł, farcik:-D
I w sumie tym nie powinnam się jeszcze chwalić żeby nie zapeszyć. Wczoraj pisała dziewczyna z holandii i weźmie wszystkie moje ciążowe i całą masę niemowlęcych. No normalnie tak się cieszę, że szok.:-):-):-)

reklama
Martynka też je danonki ale teraz mleka nie chce pic uje troche z platkami i reszte mówi że ją brzuch boli a jak była mniejsza tak przed 2 rokiem to wogule mleka nie piła ani kaszek nie chciała jesc tylko cyca a po 2 roku jak nie jadła cyca to znowu mleko 2 razy dziennie piła ale jak jej zabrałam butelke to od tego czasu mniej pije mleka.Ale danonki serki to lubi

Do góry