reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja muszę się pochwalić Oliwka dziś sensownie przemówiła :tak::tak::tak::tak:

jemy śniadanko a ona nagle:
mamo patrz się
ja mówię patrzę się
a Oliwka piesek i pokazuje palcem na kalendarz(bo mamy z psami) :-):-):-)

Moja zdolniacha :-D:-D:-D:-D:-D

zazdroszcze Ci:tak:
moja gada po swoejmu ale nawiaj jak katarynka.po naszemu to mama-jak cos chce ode mnie albo wola na pomoc:-D
tata,Papa-na pauline,da-daj,oczywiscie auuuu-najwaznijeszy jest pies:-D:rofl2:
a na samochod jakos uuuuuuuuuu jakby jechala:-)
no i jeszcze am:-)na picei tez tak,ale jak ja zapytam czy chce pic to kiwa glowa na nie lub tak.no ale rozumie coraz wiecej:-)

reklama
Musze dziś na pocztę się przejść i PITY wysłać bo leżą i czekają a same się nie wyślą.Powysyłaliście juz pity???? czy tylko ja jeszcze z tym zwlekam???

A u mnie od rana słoneczko swieci :-):-):-):-):-):-):-):-) aż się jasniej zrobiło

Musze dziś na pocztę się przejść i PITY wysłać bo leżą i czekają a same się nie wyślą.Powysyłaliście juz pity???? czy tylko ja jeszcze z tym zwlekam???

A u mnie od rana słoneczko swieci :-):-):-):-):-):-):-):-) aż się jasniej zrobiło
juz dawno moj m to zrobil
teraz czekamy na mamonki :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja juz zwrot zdazylam wydac:-)

Stary rekin uczy synka jedzenia:
> - Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową,
okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci.
> Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść.
> - Tato! A nie można od razu?
> - Skoro wolisz z gównem...

a pamietacie co wam pislaam ze musze papierek do odbioru budwoy zalatwic za 1500zl?udalo nam sie znalezc goscia co za 700zrobi.no i sie robi:-D

a Weronika wlasnie siedzi na nocniku

ja juz zwrot zdazylam wydac:-)

Stary rekin uczy synka jedzenia:
> - Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową,
okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci.
> Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść.
> - Tato! A nie można od razu?
> - Skoro wolisz z gównem...

a pamietacie co wam pislaam ze musze papierek do odbioru budwoy zalatwic za 1500zl?udalo nam sie znalezc goscia co za 700zrobi.no i sie robi:-D

a Weronika wlasnie siedzi na nocniku
dooooobre :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i fajnie ze Wam sie udalo taniej znalezc :tak::tak::tak: a to jest wielka roznica :tak::tak: super

juz lepiej jeszcze tylko lekka biegunka ale dostaje lacidofil smecte i orsalit ...
tego orsalitu nie chce bo to takie metne ze nawet ja bym tego nie wypila ale cos tam mu zawsze wleje do buzki :tak:
ale w pierwszy dzien to byla masakra - i tak chyba ja wymiotywalam czesciej od niego :sorry2:

reklama
Jestem od rana i podczytuję, ale Piotruś nie pozwala mi pisać. A wy się dziewczyny rozszalałyście z tym pisaniem :-D

Anabuba - powaliłaś mnie tym dowcipem na kolana :-D:-D:-D

Agnes, ja też mam PITy do wysłania i chyba dziś się z nimi wybiorę. No i gratulacje dla Oliwci za pierwszą sensowną wypowiedź :tak::-D

Nie wiem co jeszcze miałam napisać. :dry:
Wracam do mojego malarza (właśnie tworzy jakieś dzieło kredkami na kartce :-)), a d was wrócę jak P się zdrzemnie! :tak:

Do góry