reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny, wszystko zależy od pakietu! Mój mąż ma za darmo i ja z dzieckiem też. Nic za mnie nie dopłaca! Raz na rok płaci 80 zł za całą naszą trójkę. I na usg nie potrzebują skierowania!
Lore to ty masz męża dyrektora:-)
Bo mój dostał z firmy podstawowy pakiet.Pracuje w Skodzie a tam dobre pakiety mają tylko ci na najwyższych stanowiskach.:-D:-D

reklama
Lore to ty masz męża dyrektora:-)
Bo mój dostał z firmy podstawowy pakiet.Pracuje w Skodzie a tam dobre pakiety mają tylko ci na najwyższych stanowiskach.:-D:-D

O żesz w mordę!!! To własny mąż mi nie powiedział, że dyrektorem został? :-D:-D:-D No faktycznie mamy bardzo dobry pakiet.Ale ty nawet mając inny możesz do wielu badań po prostu dopłacić a to i tak się chyba opłaca, bo pewnie i tak będzie taniej niż normalnie. Przede wszystkim dziewczyny wejdźcie na stronę lux medu, zobaczcie co macie za darmo a co nie i zobaczcie jakie u was przychodnie należą do lux medu. Może nawet coś fajnego pod nosem macie a nie wiecie. Albo po prostu dzwońcie na ich warszawski numer, podacie numer karty i wszystko wam na tej podstawie powiedzą!

O żesz w mordę!!! To własny mąż mi nie powiedział, że dyrektorem został? :-D:-D:-D No faktycznie mamy bardzo dobry pakiet.Ale ty nawet mając inny możesz do wielu badań po prostu dopłacić a to i tak się chyba opłaca, bo pewnie i tak będzie taniej niż normalnie. Przede wszystkim dziewczyny wejdźcie na stronę lux medu, zobaczcie co macie za darmo a co nie i zobaczcie jakie u was przychodnie należą do lux medu. Może nawet coś fajnego pod nosem macie a nie wiecie. Albo po prostu dzwońcie na ich warszawski numer, podacie numer karty i wszystko wam na tej podstawie powiedzą!

Moj ma taki pakiet, ze wszystko chyba oprocz dentysty jest za darmo. Tylko, ze nie moge robic badan zleconych przez lekarzy spoza luxmedu - jak dostaje jakies skierowanie, smigam do lekarza z luxmedu, robie slodkie oczka i tak prowadze rozmowe zeby mi wypisal skierowanie na to na co chce :-D:-D:-D Nie moge znalezc info o partnerach :baffled:
Kiedys wyczytalam na drzwiach gabinetu, ze ma sie znizke na jakies badania w invimedzie - mnie by to bylo bardzo na reke, wie ktoras cos o tym???

Do wiem się jak to jest.
Dzięki kochana.;-)
Walcz o swoje! Ja naprawdę jestem zadowolona. Pomijając to, że za nic nie płacę to mam dostęp do wielu specjalistów. Czasem w państwowych przychodniach nie ma takich lekarzy. Tak więc polecam, zwłaszcza jak możecie mieć za darmochę!

Ha Ha:-D:-D:-D
Dobry temat dzisiaj poruszyłyśmy.Zajmę się tym i zadzwonie do nich.
Uciekam się wykąpać bo idę do gina.
Narka dziewczynki.

reklama

Moj ma taki pakiet, ze wszystko chyba oprocz dentysty jest za darmo. Tylko, ze nie moge robic badan zleconych przez lekarzy spoza luxmedu - jak dostaje jakies skierowanie, smigam do lekarza z luxmedu, robie slodkie oczka i tak prowadze rozmowe zeby mi wypisal skierowanie na to na co chce :-D:-D:-D Nie moge znalezc info o partnerach :baffled:
Kiedys wyczytalam na drzwiach gabinetu, ze ma sie znizke na jakies badania w invimedzie - mnie by to bylo bardzo na reke, wie ktoras cos o tym???

Dzwoń na numer z karty, na ten warszawski to wszystkiego się dowiesz. :-)
Swoją drogą nie wiem jak jest z dentystą. Fajnie byłoby też miec za darmo!

Do góry