reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

O cholera :-D To wiesz, moja praca jest czysto teoretyczna, ale nie bede wchodzic w szczegoly, bo znowu dziewczynki powiedza, ze im ublizam :-D Powiedz mi, interesuje Cie to, czym sie zajmujesz?
moja szfagierka tez matme skonczyla a jakby nie patrzec to matma jest czysta teoria wiec co innego moglabys pisac :-D a dziewczyny niech sie nie boja jak mbedziemy chcialy je powyzywac do i bez specjalnych slow sie obejdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do mojego kochanego zawodu :-D wyssalam go z mlekiem .... taty :-D:rofl2: tzn dorastalam w rodzinie gdzie cialge byla gadka o tym ze tam jakas awaria a to magistrala piep..la a to kanal sie zapadl itp teraz i brat i bratowa sa w zawodzie i ja :-D (taty juz zabraklo - ale sobie morzesz wyobrazic jak by wygladaly spotkania rodzinne :rofl2:) ja pracuje od 2 roku studiow bo wyszlam z zalozenia ze w tym zawodzie najawazniejsze jest doswiadczenie a nie papier! i dzieki temu juz od 2lat jest asystentem projektanta a nawat studiow jeszcze nie skonczylam :tak: czy mnie to interesuje? chyba tak jest to ciekawe zawsze mozna trafic na jakis fajny temt (czyt. trudny) no i zawod z przyszloscia - kazdy chce miesc wode i kanalizacje w domu :-D zeby nie powiedziec ze kazdy chce sie myc i srac :-D:-D:-D:-D:-D to sie rozpisalam! sorry :errr:

reklama
Idź daj się zmacać, wiem ze kosztuje ale to dla twojej spokojności. Wizytę sobotnią przełóż mówiąc, że musisz pilnie wyjechać i już.

Zapytać zawsze można, a nóż coś za darmochę dostaniesz.

To ty mnie gratisy ze Skody zbieraj breloczki, proporczyki i takie tam. Ja kocham Skodę, kocham naród czeski za stworzenie tego jakże zaje..bistego samochodu. Oczywiście posiadam takowe auto i zwie się Fobia.

Się witam w ten piękny śnieżny dzień
Dobrze skarbie będę zbierać.Już dziś szepnę na uszko mojemu miśkowi aby coś zawinął dla ciebie.:tak:
P.S Ostatnio zgubiłam piękny parasol od skody Superb gr... aż mnie opieprzył za to:crazy:

Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp

moja szfagierka tez matme skonczyla a jakby nie patrzec to matma jest czysta teoria wiec co innego moglabys pisac :-D a dziewczyny niech sie nie boja jak mbedziemy chcialy je powyzywac do i bez specjalnych slow sie obejdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do mojego kochanego zawodu :-D wyssalam go z mlekiem .... taty :-D:rofl2: tzn dorastalam w rodzinie gdzie cialge byla gadka o tym ze tam jakas awaria a to magistrala piep..la a to kanal sie zapadl itp teraz i brat i bratowa sa w zawodzie i ja :-D (taty juz zabraklo - ale sobie morzesz wyobrazic jak by wygladaly spotkania rodzinne :rofl2:) ja pracuje od 2 roku studiow bo wyszlam z zalozenia ze w tym zawodzie najawazniejsze jest doswiadczenie a nie papier! i dzieki temu juz od 2lat jest asystentem projektanta a nawat studiow jeszcze nie skonczylam :tak: czy mnie to interesuje? chyba tak jest to ciekawe zawsze mozna trafic na jakis fajny temt (czyt. trudny) no i zawod z przyszloscia - kazdy chce miesc wode i kanalizacje w domu :-D zeby nie powiedziec ze kazdy chce sie myc i srac :-D:-D:-D:-D:-D to sie rozpisalam! sorry :errr:

To fantastycznie, ze to takie rodzinne :tak: U mnie jest podobnie z matma, ale na nieco mniejsza skale
;-) Swietnie, ze pracujesz w zawodzie - masz racje, u Ciebie liczy sie praktyka! A tekst na koncu - bezcenny :-D:-D:-D:-D

Jestem pełna podziwu zdolna bestyjka z ciebie.;-)

reklama
Do góry