reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jagienka, napisze ci na moim przykladzie, narazie nie potwierdzone ciążą ale noz widelec

11dc - test negatywny - sex wieczorem
12dc - test negatywny
13dc - test negatywny - 3 pecherzyki - sex wieczorem
14dc - test pozytywny
15dc - test negatywny - sex w poludnie
16dc - sex rano

Wez Hanka przestan... jeszcze dziewczyna pomysli, ze jakas nimfomanka jestes
:-D:-D

Chociaz pod kolderka i przy zgaszonym swietle ten sex byl??
:-D

reklama
Ja to sie tak nakręcilam że okazuje się ze czytac nie umiem. Beznadziejna jestem po prostu. pisze wyraźnie na instrukcji: Dwie wyraźne kreski- owu w ciągu 24-36 h, jest jedna albo dwie ale ta druga słaba- wykonac badanie nastepnego dnia. A ja głupia myślałam że to tak jak z testami ciążowymi - nie wazne jaka, słaba mocna ale ważne że jest.. Idiotka ze mnie..

Ja to sie tak nakręcilam że okazuje się ze czytac nie umiem. Beznadziejna jestem po prostu. pisze wyraźnie na instrukcji: Dwie wyraźne kreski- owu w ciągu 24-36 h, jest jedna albo dwie ale ta druga słaba- wykonac badanie nastepnego dnia. A ja głupia myślałam że to tak jak z testami ciążowymi - nie wazne jaka, słaba mocna ale ważne że jest.. Idiotka ze mnie..

Mi wyszły tylko raz II krechy i ta jedna była słaba.

No to masz jakis fajniejszy test niz moj, ze pokazuje do 36:tak:
No ale niewazne, juz jestes po owu?

No właśnie.. Ale pisze wyraxnie na instrukcji że obie kreeski muszą miec takie samo nateżenie barwy lub ta "druga" ma byc silniejsza. Moje kreski tez byly slabsze

a śluz obserwujesz czy tylko bazujesz na testach owu??

reklama
No odezwały się święte - a wy co zaspermione paluszki 3 razy sobie wkładacie????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja nie powiem kto wkladal 3 razy zeby miec trojaczki
:-D

Mi wyszły tylko raz II krechy i ta jedna była słaba.

Mnie test wyszedl bardzo pozytywnie w zeszlym cyklu - wyraznie druga kreska byla ciemniejsza od pierwszej - a we wczesniejszych i pozniejszych testowaniach byla slabsza.

Do góry