reklama
Zaczyna u mnie pożądnie wiać i sypać, ale lipa, łażenie po mieście przełożone na jutro
ja nie przepadam za drobiowymi![]()
ja wieprzowej za bardzo nie lubię bo jest troche twardawa, ale każdy lubi co innego

madziulanatasza
Fanka BB :)
A ja właśnie z Malinką przez telefon poplotkowałam i aż mi lepiej,no normalnie ulga wyrzucić to wszystko z siebie...przynajmniej mnie szlag na miejscu trupem nie położy
:-)Klaudia wróciła z kangurka obejrzałam jej prace pierwsza część super ,całej nie sprawdziłam ,bo potem to już trzeba więcej myśleć ,ale mądrunia ta moja córunia:-)Sprawdzę póżniej ,ale i tak dumna jestem ,nawet jak w tych wyżej punktowanych zadaniach będą babole jakieś

medeuska
październikowa mama'09
jak wypełnialiście Pity to przekazałyście na coś 1%podatku????
ja przekazałam na Fundację Polsat na chore dzieci.![]()
Ups.. ja jeszcze nie wypełniłam, trzebaby sie w koncu zabrac

Chetnie bym Tobie przywiozła ale to troszke daleko;-):-)
Musze sie przeprowadzic bliżej przy okazji po maciezynskim jak pojde do pracy mala bede Ci podrzucac

Ja uwielbiam kazdy rodzaj wątróbkiZaczyna u mnie pożądnie wiać i sypać, ale lipa, łażenie po mieście przełożone na jutro
ja nie przepadam za drobiowymi![]()

To do mnie tez wyslij bo uwielbiam taka chrupiaca watrobke z cebulka;-):-):-):-)medeuska zaraz wysyłam gołębia z pakunkiem![]()

nie wiedziałam że taka jestJa przekaze na fundacje Blizniaki![]()

ok załatwione dowiklaTo do mnie tez wyslij bo uwielbiam taka chrupiaca watrobke z cebulka;-):-):-):-)![]()

medeuska
październikowa mama'09
Jeeeeej jakby to była prawda to byłabym w siódmym niebiemedeuska zaraz wysyłam gołębia z pakunkiem![]()

reklama
medeuska
październikowa mama'09
:-d:-d:-dmedeuska
i bede miała domowe przeszdkole:-d:-d:-d:-d
Podziel się: