reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOWIKLA SPYTAJ MADZIULINATASZY TO CI DIKŁADNIE WYTŁUMACZY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WIKTORIA NAZWA WĄTKU SUPER:-D:-D:-D:-D NO ALE MAMY DOMOWE TO TAKIE SZCZYTNE A MAMY KOMPUTEROWE:szok::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D MOJE KOCHANIE I TAK ŻYJE W PRZEKONANIU ŻE JA NA BB TO TAK Z GODZINKĘ SPĘDZAM:-D:-D:-D:-D:-D NO MNIEJ WIE LEPIEJ ŚPI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
W rzeczy samej m im mniej wiedzą tym lepiej śpią:-);-)a nie sie czepiają że czegoś tam nie zrobiłyście....:-)bynajmniej ja tak mam:-(

reklama
MÓJ SIĘ RACZEJ NIE CZEPIA O TO ŻE COŚ NIE ZROBIONE:no: ALE INNE WADY MA:tak::tak::tak::tak: NP JA NA WEEKEND ZAPLANOWAŁAM SPRZĄTANIE A ON MI TU Z TEKSTEM ŻE DO KUMPLA POJEDZIE NA 2-3 GODZINKI PRZY KOMPIE MU POMÓC:angry::angry::angry::angry::angry: POWIEDZIAŁAM OK NIE MA SPRAWY ALE Z ANTKIEM:angry::angry: BO JA Z NIM SPRZĄTAĆ NIE BĘDE A TY KOMPA MOŻESZ ROBIĆ Z NIM NA KOLANACH;-);-);-) CIEKAWE CZY POJEDZIE:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

a niechby moj mi tylko tak powiedzial.zagadalabaym go.znalazlabym tysiac pwoodow wiecej tego czego on nie zrobil:-)
Mój M to nawet nie próbuje, bo wie, że ze mna nie wygra:tak:.

Dziś była u mnie teściowa i okazało się, że palec, w który się skaleczyła weszło zakażenie. Lekarz powiedział jej, że jest to prawdopodobnie choroba o nazwie "róża". Czytam sobie właśnie o niej... brrrr. paskudnie to wygląda:baffled::crazy:.
Poza tym nie może dotykać teścia po operacji ani przygotowywać mu jedzenia. A w pierwotnej wersji nie mogła go nawet odwiedzać w szpitalu:no:

Bo my troskliwe kobiety jesteśmy i dbamy o dobry sen i dłuższe życie naszych facetów:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
Do góry