reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JOE ALEX A CO TO ZA CHOROBA???? RÓŻA PIERWSZY RAZ O NIEJ SŁYSZĘ:szok::szok: ALE JEDNO PEWNE PEWNIE NA CIEBIE I MĘŻA SPADNIE DODATKOWY OBOWIĄZEK POMOCY IM:tak:

reklama
Ja właśnie dlatego , że sie boje to chodziłam regularnie, póki w 5 mieś nie byłam, no i teraz jakoś od narodzin małej nie byłam, co mi się te słodkości z okresu ciąży teraz odbijają. Ząb jeden boli, w drugim światłoutwardzalna się wypłukała. Albo jutro albo najdalej w poniedziałęk lece do mojej znieczulicy.

I kciuki za mnie prosze trzymać. Palenie rzuciłam. Ciężko to widzę.
kciuki tzrymane :tak::tak::tak:

mniaaam pomidorowa:tak:

Która mi przywiezie obiad do pracy?:-D:-D
wiesz mieszkamy obok siebie wiec dla mnie to nie problem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Słuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...
moja mama kupowala kiedys babci ale nie wiem czy sie sprawdzil wiec nie pomoge :sorry2:
Wspominałam wam wczoraj, że licytuje fotelik...
A że była strasznie zmęczona to poprosiłam M żeby aukcji popilnował, a on zapomniał i poszedł za nieduże pieniądze :wściekła/y::wściekła/y: A ja muszę nadal szukać :crazy:
a to Ci m.... :dry:

A jak będę karmic to czego np nie bede mogla jesc? Wogole dla mnie to bez sensu, skoro z dzidzia wbrzuchu moge jesc wiecej niz jak bede karmic... :confused:
mi polozna powiedziala ze dziecko to co jadlo jak bylas w ciazy to jest do tego przyzwyczajone ale nie na samym poczatku owszem potem mozesz mu wprowadzac rozne dania ale na sam poczatek bedziesz musiala sie troche ograniczyc :sorry2::sorry2::sorry2:
Jestem na chwilkę i staram się nadrabiać co naprodukowałyście.

madziulanatasza powiem tak.Nigdy się nie zastanawiałam nad tym czy jest coś czego nie spróbowałyśmy z Klaudią ,bo my głównie takie do eksperymentów strworzone jesteśmy:-D:-D:-D
Sporo tego było i ze sporymi osiągnięciami.Klaudię to mogę wyliczyć od 4 r.ż .
Zaczynała jeździć konno jak miała 3 lata a Kubuś 7 miesięcy.
Potem od pięciu lat kolejno było:
taniec,akrobatyka,plastyka,pianino,śpiew i nagranie płyty z kolędami,wyszywa obrazy od 5 r.życia tak jak mama :-) ,nauka 2 języków obcych,gitara,ping pong,biegi,skałki,zjeżdżanie na linie i skakanie do błota,garncarstwo,łucznictwo,sztuki walki,teatr,tyrolka na maxa,pływanie,jazda na nartach,tańczyła w teatrze Buffo,obóz przetrwania też już za nią,budowa wigwamu indiańskiego,teraz zakochana w grafice komputerowej,i olimpiadach tematycznych ze szkoły :-D:-D:-D:-D
Kubuś na razie tylko konie,Jujitsu,taniec,pianino(początki)
Ja to najsłabsza z nich jestem,ale na bangi jump skakałam w 18 urodziny :-D:-D:-D Resztę już wiecie,aha no i kiedyś robiłam obrazy ze skóry i za tym zajęciem bardzo tęsknię.
Ależ się nachwaliłam ,ąz mi głupio.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Wybaczcie kochane ,ale jak pytacie to odpowiadam.:-D

Ja przy kanałówkach proszę o znieczulenie przewodowe i mogą mnie kroić na kawałki :rofl2::rofl2::rofl2:
kurde normalnie uzdolniona rodzinka chcialabym Ci podac reke ale mi wstyd :zawstydzona/y:

Bo my troskliwe kobiety jesteśmy i dbamy o dobry sen i dłuższe życie naszych facetów:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
dokladnie i tak ma byc :-D:-D:-D:-D

MÓJ ADAM ROK TEMU NA BASENIE ZAŁAPAŁ BRODAWCZAKA MIAŁ TO PASKUDZTWO NA STOPACH WYLECZYŁAM BYŁ SPOKÓJ A TERAZ POSZEDŁ 2 RAZY NA BASEN I ZNÓW MA:angry::angry::angry:

reklama
Do góry