reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nie wiem co mam robić. Mam jeszcze jeden test wiec mogę sobie rano zrobić.

Beta najwcześniej poniedziałek ale muszę czekać do 4 dni a we wtorek wraca mój Gin.

Nie wiem co mam robić.
ja bym powtórzyła test jutro rano... choć nie wierzę do końca testom,
a jak @ dalej się nie pojawi do idź od razu do gin.

reklama
ja bym powtórzyła test jutro rano... choć nie wierzę do końca testom,
a jak @ dalej się nie pojawi do idź od razu do gin.

I tak też zrobię.
Już sama nie wiem kiedy on wraca na jego stronie jest taka informacja
Uprzejmie informuję, że w dniach 13.03-20.03.09 gabinet będzie nieczynny. Przepraszam i zapraszam na 24.03.09 poniedziałek.
Na wszelki wypadek zadzwonię w poniedziałek

I tak też zrobię.
Uprzejmie informuję, że w dniach 13.03-20.03.09 gabinet będzie nieczynny. Przepraszam i zapraszam na 24.03.09 poniedziałek.
no Kochana- tylko bądź dobrej myśli, a zobaczysz że będzie dobrze! ja mimo okropnego bólu brzucha @ mam bardzo dobry humor, a przede wszystkim bardzo dobre nastawienie na ten cykl!
Trzymam kciuki za ciebie!!!

I tak też zrobię.
troche dziwne bo 24 to wtorek.. no ale choroba go wie.. moze sie machnał z data:-)

dziewczynki wszystko minelo..juz nie bola jajniki..jakis dziwny atak przez 3 dni..nie wiem co to bylo..moze nerwy..albo tak po owulce..sama nie wiem..hmm dobrze ze nie musialam isc do gina:-)

Strasznie mnie piersiaki bolą, gdyby nie ta dziwna różowa plamka to bym pomyślała, żem w ciąży, serio:)) Te jajniki, piersiaki,.. ale oprócz tego nawet na @ się nie czuję, więc objawów więcej brak:] Patrząc na wcześniejszy cykl to jutro z rana powinnam mieć @.

Czy Wy też macie przed @ ''guziczki'' na piersiach takie małe, swędzące? Zaraz se je wydrapię!!!!!

Co masz na mysli piszac o jakis guziczkach?
:nerd:

Qurwa na bank mam torbiel - znalazlam na necie identyczną sytuacje do mojej.

Ja mam podobny problem. Od pół roku bezskutecznie staramy się z mężem o dzidziusia. Później po temperaturze stwierdził ze mam cykle bezowulacyjne i przypisał Clostybegyt. Miałam go brać od 5 dnia następnego cyklu. Po wizycie u tego lekarza czekałam na okres. Dwa dni przed spodziewaną miesiączką pojawiły się brązowe upławy a w dniu spodziewanej miesiączki okres miałam bardzo skąpy. Mój okres zawsze był regularny co 28dni i trwał 3 dni. Zaczęłam brać clostybedyt i bardzo często się z mężem kochaliśmy. Jakiś tydzień przed spodziewaną miesiączką zaczęłam mieć mdłości i wogóle jakoś dziwnie się czułam. jak zwykle przed okresem zaczął mnie pobolewać brzuch. Bolał mnie codziennie aż do dnia kiedy miała pojawić się miesiączka (17.01) ale jej niebyło. Zamiast niej pojawiły się obfite białe upławy o konsystencji serka które mam do dzisiaj. Pobolewają mnie też jajniki, jakby ktoś wkładał w nie szpilki - szczególnie prawy. Robiłam dwa testy ciążowe jeden 17.01 drugi 7 dni po spodziewanym okresie. Oba wyszły negatywnie. Jutro idę do lekarza od leczenia niepłodności ale bardzo się boję. Co to może być? czy mogę być jednak w ciąży?

Byłam u Ginekologa i wykrył u mnie bardzo dużą torbiel. Dał tabletki na wywołanie okresu. Podobno ta torbiel ma się wchłonąć sama podczas miesiączki. Mój "stary" ginekolog żadnej torbieli nie widział, twierdził że moja cytologia jest ok, a mój nowy stwierdził że chodzę z tą torbielą jakieś 2 miesiące. czekam na okres. w 15 dniu cyklu mam się ponownie zgłosić do lekarza tym razem z mężem i będziemy robić wszelkie badania na płodność.

Jej kobieto Ty sie prosisz zeby Ciebie zdzielic! Ze mnie tez sie lalo mleko w cyklu z CLO i mysle, ze tak moj organizm zareagowal - a torbiel mam, ale dermoidalna i to juz od dawna, zadnej nowej gin sie nie dopatrzyl. Wiec kurna przestan panikowac, bo bedzie klaps
:angry:

olapolap, Eve84, tak właśnie myślę, żeby już startować z tym kwasem foliowym - zaszkodzić przecież nie zaszkodzi.

A czy powie mi któraś z Was, mądre kobitki, jak miałam w związku ze wspomnianym plamieniem robione USG wewnątrzpochwowe (badanie robione w 13 dniu cyklu) i wyszło mi, że mam 14mm pęcherzyk na lewym jajniku i endometrium 6,5mm grubości - lekarz mówił, że wg badania wszystko jest w porządku, ale mnie ostatnio nurtuje co by te dane oznaczały, gdybym się już starała zajść w ciążę? Ten pęcherzyk - wielkość w połowie cyklu - jak mi to "rokuje na przyszłość"?
Pytam z lenistwa, bo zanim przebrnę przez całe forum to się zestarzeję, a Wy się już na tym wszystkim znacie dokładnie :-p

I jeszcze chciałam nawiązać do LuxMedu z poprzednich stron, mój TŻ chciał mnie podciągnąć pod swoje ubezpieczenie w pracy (faktycznie można bez ślubu), ale podobno dziewczyny z pracy które już rodziły nieszczególnie polecają jeśli chodzi o opiekę w ciąży. Mówię o Warszawie.

Startuj z kwasem, startuj :tak: Powinno sie brac przynajmniej 3 miechy przed zajsciem w ciaze :tak:

Jak dlugie masz cykle? Pewnie dlugie, bo w 13dc spodziewalabym sie wiekszego pecherzyka niz 14mm (ja taki mialam co prawda, ale wtedy mialam tez baaaardzo dlugi cykl - owu dopiero okolo 18-19 dc).

Co dokladnie mowily kolezanki o warszawskim luxmedzie? Odradzaly konkretnych lekarzy albo placowki? Jest cos takiego jak porod w luxmedzie?

Hej!
Właśnie wróciłam od lekarza, na szczęście @ w końcu przylazła rano... więc zaczynam brać clo i za tydzień czyli 8dc pierwszy podgląd. A i powiedziałam że chcemy mieć bliźniaki... potem żeby było zdrowe! A tak wogóle dziewczyny zaczynam kolejny cykl i tym razem musi się udać- moja IUI już jest blisko!
A tak wogóle co dziś u was słychać? czy ktoś w skrócie napisze : czy są nowe fasolki??

POZDRAWIAM!

Haha! Super, ze wreszcie przyszla @!!! Teraz hoduj pecherzyki :laugh2: Bierz przyklad z Hanki
:-D:-D:-D

Jej kobieto Ty sie prosisz zeby Ciebie zdzielic! Ze mnie tez sie lalo mleko w cyklu z CLO i mysle, ze tak moj organizm zareagowal - a torbiel mam, ale dermoidalna i to juz od dawna, zadnej nowej gin sie nie dopatrzyl. Wiec kurna przestan panikowac, bo bedzie klaps
:angry:
wiesz co ze mnie też strasznie dużo takiej masi białej leci.. nie to że mokro mi ale taka maź czy cóś.. na bieliźnie lub wkładce mam tego pełno.. i też miałam z clo wiec może to od tego..

reklama
Do góry