reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nad kawą ????? Fujjjjjjjjjjj
Dziś rano było mi niedobrze pierwszy raz.
Jak poczułam zapach chleba to mnie odrzuciło, więc zjadłam tylko jogurt z musli, ale teraz już lepiej i zjadłam bułkę z serkiem. Trzeba karmić zarodek żeby się w końcu pokazał w środę.

Wczoraj w ogóle nie siedziałam na BB i chyba nie nadrobię zaległości..... nie mam siły-wybaczcie :-)

reklama
Nad kawą ????? Fujjjjjjjjjjj
Dziś rano było mi niedobrze pierwszy raz.
Jak poczułam zapach chleba to mnie odrzuciło, więc zjadłam tylko jogurt z musli, ale teraz już lepiej i zjadłam bułkę z serkiem. Trzeba karmić zarodek żeby się w końcu pokazał w środę.

Wczoraj w ogóle nie siedziałam na BB i chyba nie nadrobię zaległości..... nie mam siły-wybaczcie :-)

Mnie muli p poludniu wiec rano moge funkcjonowac jak sie patrzy :). Olica na kiedy masz termin??? co ci gin powiedzial???

Siemacie lachony

Witam się także kawą inką z mlekiem.

Testy dalej negatywne, ale mnie sie wszystko popierdol..iło w tym cyklu.

Wczoraj prąd mi wyłączyli:wściekła/y: i muszę nadrobić co się wieczorkiem działo.

CZEŚC STOKROTKI

Dobrze, ze to ostatni dzień tygodnia i jutro odpoczynkek bo mozna zwariować.

Eva a od czego te twoje wyrzuty sumienia?:rofl2:
a no wczoraj pisalam ze dostalam zwolnienie od lekarza do srody wlacznie i jakos mi sie tak glupio zrobilo! ale w mojej robocie to juz takie pranie mozgu robią! :dry:

a no wczoraj pisalam ze dostalam zwolnienie od lekarza do srody wlacznie i jakos mi sie tak glupio zrobilo! ale w mojej robocie to juz takie pranie mozgu robią! :dry:

Pozbądz sie jak najszybciej tych wyrzutów , bo w pracy to raczej nikt cie nie zrozumie - PRACA NA 1 MIEJSCU - hmm :dry::dry::dry:.
Kochana weekend się zaczyna, a dziś to juz prawie mała sobota więc trzeba się pozywtywnie nastawić.:-):tak::-):tak:

Mnie muli p poludniu wiec rano moge funkcjonowac jak sie patrzy :). Olica na kiedy masz termin??? co ci gin powiedzial???

Ja miałam szybkie usg i nie było czasu na rozdrabnianie się, bo akurat nagrywali jakiś materiał do telewizji w gabinecie szpitalnym.

Więc o terminie narazie nie rozmawialismy, tym bardziej, że zarodka jeszcze nie widać było.

W środę może coś więcej ustalimy.

Ale taka jedna dziewczyna, która zaszła w ciąże prawdopodobnie 2 dni po mnie była wczoraj na usg i też jeszcze zarodka nie widać.
I termin z 10.11 przesunął się jej na 17.11 (wg usg ciąża jest młodsza o tydzień niż to wynika od daty ost okresu).
U mnie pewnie będzie tak samo, bo ja owulację miałam 3 tygodnie po okresie , a nie 2 tygodnie jak "normalna" kobieta.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Passingby,Olica dużo zdrówka z rana dla Waszych fasolek życzę;-)
Wy to już pewnie w nocy sobie podjadacie:-)
Eve nie przejmuj się wyrzutami sumienia,szefową masz zdrową jak ryba (w tym wieku pozazdrościć) więc na pewno cię zastąpi.
Gosia jaka ładna tempka ja sie na tym nie znam ale wiem że jak duza po owu to dobrze.

Ja zaraz zmykam do pracy będę po południu i was pomęczę trochę bo nurtuje mnie ten nie pęknięty pęcherzyk.A mianowicie czy on może jeszcze pęknąć czy tylko się wchłonie?I czy muszę czekać na kolejne jajeczkowanie do okresu?Czy może być taka sytuacja że będzie owulacja.Okres mam dostać dopiero za jakieś dwa tyg minimum to może mam jeszcze szansę.Nie wiem czy mam atakować swojego miśka.

Dzień dobry.
Passingby,Olica dużo zdrówka z rana dla Waszych fasolek życzę;-)
Wy to już pewnie w nocy sobie podjadacie:-)
Eve nie przejmuj się wyrzutami sumienia,szefową masz zdrową jak ryba (w tym wieku pozazdrościć) więc na pewno cię zastąpi.
Gosia jaka ładna tempka ja sie na tym nie znam ale wiem że jak duza po owu to dobrze.

Ja zaraz zmykam do pracy będę po południu i was pomęczę trochę bo nurtuje mnie ten nie pęknięty pęcherzyk.A mianowicie czy on może jeszcze pęknąć czy tylko się wchłonie?I czy muszę czekać na kolejne jajeczkowanie do okresu?Czy może być taka sytuacja że będzie owulacja.Okres mam dostać dopiero za jakieś dwa tyg minimum to może mam jeszcze szansę.Nie wiem czy mam atakować swojego miśka.

Hej Karolka,
trochę niebardzo jestem w temacie z tym pęcherzykiem, o którym mówisz...:-(

A co do podjadania w nocy-to nie ma mowy !!!
Nie pozwolę sobie na to-nie chcę przytyć 20 kg i wyglądać jak trzydrzwiowa szafa.

Póki co- nawet mi się nie chce podjadać w nocy, a w dzień też jakoś niespecjalnie.
W nocy śpię jak zabita, tylko na sikanie 2 razy w nocy się budzę :-)

Jem śniadanie o 8 00 w pracy.
Potem drugie śniadanie o 11 00
I obiad po 16 00
A na kolację jogurt i owoc :-)

reklama
Cześć dziewczynki!!! Nie mogłam spać w nocy, przewracałam się z boku na bok, a o 1:00 nie wytrzymałam i wstałam na chwilę, to wszystko chyba przez ten ból gardła a do tego katar :((( dobrze że gorączki nie mam bo utrzymuje się na poziomie 37.10 :))
Tej wstrętnej @ nie ma jeszcze i bardzo dobrze :))) Ciekawa jestem czy dzisiaj też mnie będzie muliło?? na razie pije tylko herbatkę i nic nie jem bo jakoś nie mam ochoty i boję się mdłości :)))
A co tam u was laseczki??
Haniu widzę że @ jeszcze nie przyszła??
Eve84 ciesz się że masz dłuższy weekend :)))

Do góry