reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:no::no::no: ja wybralam Linee ale zadnych skutkow nie odczulam.jadlam caly czas tak samo a nic nie schudlam:crazy::wściekła/y: no i nie blokowaly mi apaetytu na slodkie niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze teraz bez cos dalej sie ruszy.marze zeby wsiasc na rower....:-)
kurcze znajoma w aptece mi to doradziła i mówiła, ze dziewczyny kupują i chwalą sobie, od dzis zaczynam kurację dwa razy dziennie po dwie kapsułki na 30 minut przed sniadaniem i biadem, kolacji wogule nie jadam, mam nadzieję, że mi pomoże

reklama
dobre, ale się uśmiałam:-);-)
jak mała ma uczulenie po czekoladzie to znaczy, ze na wszystko będzie miała co z czekoladą chociaż i niekoniecznie:-);-) a skończyła już trzy latka?? testy jej Agnes zrobisz i będziesz wiedziała :-):-)

za mala Oliwka na testy skorne.a te z krwi nie zawsze wychodza poprawnie-nawet alergolog tak mi powiedziala ze dziecko moze miec alegie nawet jaktest bedzie ujemny.
pozstaje metoda prob i bledow i eliminacji.i czytanie skladu produktow.ale da sie z tym zyc.Paulina do 3 lat nie jadla nic z kakao.Weronika tez nic nie je.
ostatnio moj brat zapytal sie "to czego Weronika nie moze jesc?"
a ja mu na to"latwiej mi bedzie wyliczycco moze jesc niz czego nie moze:-D

no to dopiero jak trzy latka skończy to będziesz mogła jej zrobić, ale ogranicz jej troszkę czekoladę i zaobserwujesz czy to tylko po czekoladzie tak ma:tak::tak::tak:

widze ze zcaelam kolejna strone:-D

<grog> robię pracę dyplomową z patologii społecznych
<imagin> to w sumie nie musisz ruszać się z akademika
<grog> cicho bądź
<grog> badam środowisko 8,9 letnich g**niarzy, którzy wymuszają haracze na parkingu pod supermarketem
<grog> biorą kasę za to, że nie porysują lakieru na samochodzie
<grog> młodzi i głupi
<grog> kobieta zostawia samochód za 100 000 zeta i robi zakupy za 500, a oni chcą tylko 2 zł za opiekę
<imagin> więc pewnie zrobiłeś im ćwiczenia praktyczne z wywierania wpływu i manipulacji
<imagin> i doradziłeś, żeby podnieśli stawkę do 10 zł
<grog> do 5 zł
<grog> z tego 3 zł im zostawiam
<imagin> czekaj, czy ja dobrze rozumiem...
<grog> a w ogóle to na dzisiejszą imprezę przynoszę oryginalne francuskie wino, trochę kosztowało ale co tam
<grog> przychodzisz?

Dziewczyny a ja wczoraj zakupiłam tabletki odchudzające, normalnie dałam za nie 75 złotych ale podobno skuteczne, słyszałyscie o takich: THERM LINE II (olimp labs) wspomagające odchudzanie:-):-):-):-)
nie znam sie na zadnych odchudzajacych tabletkach, ale bratowa kipila sobie ponoc bardzo bezpieczne i na samej naturze THERMO FAT BURNER i strasznie zaczely jej po tym wlosy wypadac. Dala je mnie, po 2 dniach i u mnie to samo. Zadzwonilam do mojej psiapsiulki dokturki i ta powiedziala, ze w skladzie nie mam nic co moze takie rzeczy wywolywac, ALE do takich tabletek czesto gesto dodaja rzeczy o ktorych nie pisza a sa bardzo szkodliwe. Wiec uwazaj kochana i jak tylko cos bedzie nie tak to sie nie zastanawiaj i wyrzucaj

Kto wie jak przywrocic ogonki, jak ten skrot wylaczyc???

<grog> cicho bądź
<grog> badam środowisko 8,9 letnich g**niarzy, którzy wymuszają haracze na parkingu pod supermarketem
<grog> młodzi i głupi
<grog> kobieta zostawia samochód za 100 000 zeta i robi zakupy za 500, a oni chcą tylko 2 zł za opiekę
<imagin> więc pewnie zrobiłeś im ćwiczenia praktyczne z wywierania wpływu i manipulacji
<grog> do 5 zł
<grog> a w ogóle to na dzisiejszą imprezę przynoszę oryginalne francuskie wino, trochę kosztowało ale co tam
<grog> przychodzisz?
no nieźle z ranka tyle śmiechu i już humorek lepszy z Wami laseczki:))

<marlej> ty to musialas sie urodzic albo we wrzesniu, albo w pazdzierniku
<magda> no tak, a skad wiesz? :)
<marlej> bo tacy ludzie jak ty sa robieni albo przypadkiem w sylwestra, albo z litosci w walentynki...

<i> Do autobusu wsiada grupa kibiców. Część z nich była uzbrojona w pałki, cegły i drewniane kije. Do jednego z nałożoną kominarką na głowie, podchodzi starszy dziadek i pyta:
<dziadek> Gdzie panowie jadą, na mecz?
<kibic> oj nie. My nie z tych, tylko chuligani jeżdżą na mecze, my jedziemy do kościoła!
<dziadek> ale dziś jest piątek. O tej godzinie nie ma mszy.
<kibic> ale my jesteśmy bardzo pobożni i mamy spejclane względy u księdza, więc pozwolił nam wynająć kościół na specjalną mszę. Niech pan spojrzy, nawet mamy szaliki z naszej parafii.
<dziadek> aha. No to się bardzo cieszę, że dzisiejsza młodzież jest taka miła i pobożna.
<kibic> Ja również i życzę miłego dnia... ok, panowie! zakładać kominiary i wyciągać sprzęt! Te cwele czekają na nas na następnym przystanku!

<wredny> liczy się to co w środku... Tak mawiała moja matka, ale była rzeźnikiem więc brzmiało dwuznacznie :/

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

<grog> cicho bądź
<grog> młodzi i głupi
<grog> do 5 zł
<grog> przychodzisz?
dobre :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
nie znam sie na zadnych odchudzajacych tabletkach, ale bratowa kipila sobie ponoc bardzo bezpieczne i na samej naturze THERMO FAT BURNER i strasznie zaczely jej po tym wlosy wypadac. Dala je mnie, po 2 dniach i u mnie to samo. Zadzwonilam do mojej psiapsiulki dokturki i ta powiedziala, ze w skladzie nie mam nic co moze takie rzeczy wywolywac, ALE do takich tabletek czesto gesto dodaja rzeczy o ktorych nie pisza a sa bardzo szkodliwe. Wiec uwazaj kochana i jak tylko cos bedzie nie tak to sie nie zastanawiaj i wyrzucaj

Kto wie jak przywrocic ogonki, jak ten skrot wylaczyc???
luna jakie ogonki???????:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry