Loree
Fanka BB :)
Teraz się dość długo czeka na te egzaminy. Ale przynajmniej jest czas żeby wykupić dodatkowe jazdy i jeszcze poćwiczyć, bo te 30 godzin z kursu to dla mnie trochę za mało, żeby dobrze jeździć. Z kolei ceny dodatkowych jazd też są z kosmosu, no ale warto się podszkolić i zdać za pierwszym razemTak, praktyka. Nie umówiłam się jeszcze na dzień, ale najpewniej pod koniec kwietnia. Nie chcę wcześniej bo chcę mieć wreszcie te 4 Kąty zrobione a poza tym chcę też jazdy sobie jeszcze wykupić dla pewności.

Zobaczymy co gin mi powie w srode. Ja bede sie klocic o duphaston albo luteina na druga faze cyklu. Pamietam kilka cykli temu, tez wyszly mi 2 krechy dzien przed @ (chyba) a potem malpa sie normalnie pojawila, ze zdwojona moca i po ptokach. Tym razem bylo inaczej, bo mialam tylko male plamienie, a testy i tak wychodzily pozytywnie , dopiero po drugim plamieniu kreseczka zaczela slabnac. Tak czy inaczej @ normalnej ciagle nie mam. Przyznam sie szczerze, ze ciagle mam malenka nadzieje, ze moze jednak ciagle jestem zafasolkowana. Boje sie srody, buuuuuuuuuuuuuuuuu