reklama
A miala moze ktors z was problemy z tetnem?
To znaczy, o co chodzi????
Nektarynka
Fanka BB :)
Robilam już fotkę bo chcialam wysłać ją potencjalnemu tatusiowi ale na zdjęciu to widać tylko ta kontrolną.Ona naprawde jest slaba, bardzo słaba, dlatego sama niewiem czy cos takiego nie pojawia sie może zawsze... Za wczesnie na test, po niedzieli go powtorzę
no coz szkoda... moze za wczesnie zrob tesciora za kilka dni i zobaczymy
Ostatnia edycja:
bo ja mam podwyszone tetno a cisnienie bardzo niskie np tetno80 a cisnienie97/58. i bralam lek beto zk ale moj gin powiedziala ze powinamgo odstawic ba on wplyw na plod. i narazie nic nie biore tylko validol jak by sie podwyzylo.
bo ja mam podwyszone tetno a cisnienie bardzo niskie np tetno80 a cisnienie97/58. i bralam lek beto zk ale moj gin powiedziala ze powinamgo odstawic ba on wplyw na plod. i narazie nic nie biore tylko validol jak by sie podwyzylo.
Niestety w tej kwesti nie potrafię ci pomóc, musisz po prosu słuchać swojego lekarza, on na pewno wie co robi.
A ty to masz już ugotowany, czy w ogóle w domu nie gotujesz???Co tu taka cisza??? Wszystkie grzecznie poszłyście obiadki gotować?? Niewierzę...
Powtórz test jeszcze raz i jak się pojawią 2 tłuste kreseczki;-) to zrób zdjęcie i nam pokaż (bo z pewnością będzie to fasolka )Robilam już fotkę bo chcialam wysłać ją potencjalnemu tatusiowi ale na zdjęciu to widać tylko ta kontrolną.Ona naprawde jest slaba, bardzo słaba, dlatego sama niewiem czy cos takiego nie pojawia sie może zawsze... Za wczesnie na test, po niedzieli go powtorzę

reklama
A ty to masz już ugotowany, czy w ogóle w domu nie gotujesz???)):-)
Ja juz mam ugotowany obiadek

Podziel się: