reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja sobie teraz ściągam program do projektowania ogrodów, domu i jego wnętrza...
Mam nadzieję, że mój M nie bedzie marudził, bo znając go usłyszę znowu: co ty tam znowu pościągałaś, a później narzekasz, że internet wolno chodzi:rofl2:

to jak sciagasz to nie zapisuj na C bo to dysk systemowy.tylko na D lub inne.zawsze pyta gdzie zapisac.przynajmniej u mnie.wtedy sie nie zamuli:-)
madziulanatasza ale Ci zazdroszcze...:szok:taka wiosna piekna

A propos kur, widziałyście kiedyś coś takiego:confused::-D

jaki kurnik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D czego to nie wymyslą :-D:-D:-D

Witajcie...

Ale ja miałam dzis przeżycia: wylałam na siebie wrzącą zupę ogórkową, którą pieczołowicie od rana przygotowywałam dla siebie...:szok:.
W szpitalu nałozyli mi opatrunek, a teraz łykam środki przeciwbólowe...
Jak nie urok, to...:rofl2::crazy:...

I tak sobie siedzę i myślę... i wymyślić nic nie mogę:no:...jak pozbierać się do "kupy" :eek:

współczuję Ci ,musi strasznie boleć.mam nadzieję że szybko sie zagoi :tak:

A mnie dzisiaj wpadło coś do oka i poszłam do łazienki żeby to wyciągnąc patrze w lustro a na oku od strony ucha mam czerwoną kreskę wygląda i boli to tak jagby było rozcięte no i zaczełam grzebać w tym oku przecierać no ale nic tam nie było i nie wiem od czego to mi sie zrobiło:szok:

wiktoria z okiem nie ma żartów.Idź lepiej do okulisty niech to zobaczy.Moze kamilek Ci drapnał pazurkiem i stąd ta kreska???????
ja bym Ci radziła iść,mój M ma problem z okiem,kiedyś kolega mu wsadził palec do oka jak grali w koszykówkę a jakiś rok temu ja niechcący podczas wariacji też mu wsadziłam palca.Od tamtej pory ma problem z tym okiem.na początku też miał rysę na oku,póxniej strasznie bolało,nie mógł patrzeć,miał wstręt do światła słonecznego i zaczęła mu rogówka pekać.mówię Ci masakra.Non stop jeździlismy po szpitalach,okulistach,non stop był na zwolnieniach lekarskich.Teraz juz się to uspokoiło,leczy to cały czas i musi nosić soczewkę zabezpieczającą, bo bez tej soczeki co jakiś czas ta rogówka mu pękała i znowu miał ranę i wszystko od nowa się zaczynało.Nie chce Cię straszyć ale skonsultuj to z lekarzem.

pokaże wam jakiego mam oryginalnego kotka tak zwany ptako -kot ,oraz najlepsze miejsce do spania...niestety ja sie tam nie mieszczee:-D:-):-D

No to se kot znalazł legowisko :-D:-D:-D:-D wygodniś z niego :tak::tak::tak:

Oliwka spi juz godzinkę :tak:

reklama
Do góry