madziulanatasza
Fanka BB :)
pokaże wam jakiego mam oryginalnego kotka tak zwany ptako -kot ,oraz najlepsze miejsce do spania...niestety ja sie tam nie mieszczee
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sobie teraz ściągam program do projektowania ogrodów, domu i jego wnętrza...
Mam nadzieję, że mój M nie bedzie marudził, bo znając go usłyszę znowu: co ty tam znowu pościągałaś, a później narzekasz, że internet wolno chodzi![]()
Coś ci nie wyszłoJa wam dzidziuś ja wam dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d
cicho sza malinka kombinuje z suwaczkami ha ha ha
A propos kur, widziałyście kiedyś coś takiego![]()
Witajcie...
Ale ja miałam dzis przeżycia: wylałam na siebie wrzącą zupę ogórkową, którą pieczołowicie od rana przygotowywałam dla siebie....
W szpitalu nałozyli mi opatrunek, a teraz łykam środki przeciwbólowe...
Jak nie urok, to......
I tak sobie siedzę i myślę... i wymyślić nic nie mogę...jak pozbierać się do "kupy"
![]()
A mnie dzisiaj wpadło coś do oka i poszłam do łazienki żeby to wyciągnąc patrze w lustro a na oku od strony ucha mam czerwoną kreskę wygląda i boli to tak jagby było rozcięte no i zaczełam grzebać w tym oku przecierać no ale nic tam nie było i nie wiem od czego to mi sie zrobiło![]()
pokaże wam jakiego mam oryginalnego kotka tak zwany ptako -kot ,oraz najlepsze miejsce do spania...niestety ja sie tam nie mieszczee:-)
![]()
To powiedz mi teraz jak to wkleiłaśI co wyszły?????????????
ale masz bombowe suwaczkI co wyszły?????????????