reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
mój żarłok zjadł i rozsiadł się przed kompem i gra więc ja mam chwilkę czasu, a później trzeba na zakupy wyskoczyć bo w lodówce tylko światło :))) ja robie tylko zakupy raz w tygodniu w piątki takie więkkksze. No ale przynajmniej jak mam na coś ochotę to nie muszę później biegać po sklepach :)))

Nektarynka wyslalam ci zaproszenie na 28dni.pl:tak:
A miala moze ktors z was problemy z tetnem?
bo ja mam podwyszone tetno a cisnienie bardzo niskie np tetno80 a cisnienie97/58. i bralam lek beto zk ale moj gin powiedziala ze powinamgo odstawic ba on wplyw na plod. i narazie nic nie biore tylko validol jak by sie podwyzylo.
ja mam problemy poniewaz juz jestem po 1 arytmii w zeszlym roku tez mam takie samo cisnienie zazwyczaj gorne ok 100 dolne 50-70 a tetno 70-90 jestem pod opieka kardiologa od kilku lat (niedomykalnosc zastawki mitralnej) i kardiolog kazala mi tylko zrec garsciami magnez!!!!!! zadnych lekow innych nie dala! :nerd: zaraz po arytmi jak przyjechala karetka tetno mialam 122 a cisnienie 105/55 i nic mi tez nie dano! wiec nie wiem po co te leki? do jakich wartosci ci skacze to tętno!??? :confused:

Eve84 mi tetno skacze od 75do 100.
ale powiedz cos wiecej! tzn w jakich momentach? ja po arytmi tamtej mialam przez tydzien tetno 100 fakt troszke nie przyjemne uzucie! jestes pod opieka kardiologa jak sądze??? ja biore magnez na noc bo obnirza dodatkowo cisnienie mi tetno skacze przy nerwach czy nie przespanej nocy ale nawet tego nie mierze czuje i tyle wtedy staram sie uspokoic! a poza tym jak u ciebie z kawa?????

@ przylazla!!!! :baffled::baffled::baffled: Rano tempka w dol o 0.2C --- dzisiaj 36.6C, a po poludniu plamienie i teraz jak wrocilam, majciochy brudne... :baffled::baffled::baffled: Dzisiaj jestem raptem 9 dni po owu! Kurcze cos jest nie tak :angry: Wczoraj nie bralam luteiny, bo mialam dzisiaj rano pobranie (poziom estradiolu i progesteronu) i moze dlatego, ze przestalam brac luteine, to @ tak szybko przylazla :baffled::baffled: Nic nie rozumiem :szok:

reklama
@ przylazla!!!! :baffled::baffled::baffled: Rano tempka w dol o 0.2C --- dzisiaj 36.6C, a po poludniu plamienie i teraz jak wrocilam, majciochy brudne... :baffled::baffled::baffled: Dzisiaj jestem raptem 9 dni po owu! Kurcze cos jest nie tak :angry: Wczoraj nie bralam luteiny, bo mialam dzisiaj rano pobranie (poziom estradiolu i progesteronu) i moze dlatego, ze przestalam brac luteine, to @ tak szybko przylazla :baffled::baffled: Nic nie rozumiem :szok:
:confused::confused::confused::confused::confused: hmm..... no cos ty jestes pewna ze to @ ???? moze implamtacja moze jakis krwiaczek???

Do góry