Dawałam dzieciakom jak były chory a małemu profilaktycznie przez miesiacCzarna dzięki za namiary, Sami też dostaje te krople i dajesz je profilaktycznie, cz jak coś się zadzieje?
W takim razie 3mam kciuki za plac zabaw. U nas deweloper zainstalował nowe zabawki, ale zabrał huśtawkę, a żeby było śmieszniej to my ten plac zabaw będziemy przenosić i oni o tym wiedzą - na szczęście nie robią tego za naszą kasę.
No a u mnie niewesoło, bo Martyna rano miała 39 stmimo, że o 1 w nocy dostała ibufen i okazało się, że to gardło. Na razie bez antybiotyku - standardowy lek mojej pani dokor - isoprinosine. Zawsze pomagało więc liczę, że tym razem też. U mnie kaszel już bardziej mokry, ale kiepska sprawa jak jestem sama w domu. Chyba powiem M żeby mi maseczkę kupił. Bartek w dalszym ciągu dzielny i oby go minęło.
Rosołek dla córki nastawiony, tylko dla nas chyba pierogi wytargam z zamrażalnika, bo zupełnie wyleciało mi z głowy żeby coś kupić. Niedługo wróci M, to może dam mu Bartka na spacer żeby się troszkę przewietrzył.
Miłego popołudnia!!!

Dorotka no widzisz to sie pospieszyłam

Kaka ja nie wiem gdzie ty spacerowałaś bo ja jak wyszłam po 15 to zmarzłam jak cholera

Kate ja kazdej ciężarnej współczuje porodu, po i potem pierwszych 3 miesiecy

Dziewczyny ja tam mam zasade ze o swoje trzeba walczyc moze nie po trupach ale próbowac trzeba

Kurde mój mały nauczył sie podnosic nóżkami i przestawiac grajke FP i dupa nawet pod nia za długo nie poleży