reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana ja teraz codziennie noszę wkładki żeby móc obserwować zabarwienie upławów i powiem ci, że od kilku dni mam też żółtawe, ale myślę, że to normalne.
Gorzej jakby były różowe, czerwone!!!

Bardzo dziękuję. Uspokoiłaś mnie troszkę. Czytałam też w necie na ten temat i piszą, że może tak być. Miejmy więc nadzieję, że wszytsko bedzie dobrze z naszymi Kruszynkami. Trzymam kciuki za Twoje USG w środę. Pewnie już serduszko będzie:-)

reklama
dzisiaj to ja jestem wczesnie.......zazwyczaj jak wchodze to was juz nie ma....a zanim przeczytam (brak litosci dla chłopów robotnych...ze wsi jestem)....to juz spicie......a tam pozatym to jestem wsiekła......moj dopiero za tydzien przyjedzie...chciał uciec na wekend ale z niego dupa wołowa i nieumiał nakłamac.....a tak chciałam prezent na urodzinki.(grudzień)....szlak to trafi:crazy:

dzisiaj to ja jestem wczesnie.......zazwyczaj jak wchodze to was juz nie ma....a zanim przeczytam (brak litosci dla chłopów robotnych...ze wsi jestem)....to juz spicie......a tam pozatym to jestem wsiekła......moj dopiero za tydzien przyjedzie...chciał uciec na wekend ale z niego dupa wołowa i nieumiał nakłamac.....a tak chciałam prezent na urodzinki.(grudzień)....szlak to trafi:crazy:

no tak z suwaczka wynika, że ten weekend byłby dobry, szlag by to:no::wściekła/y:

Kurczę strasznie się cieszę, że cię spotkałam. Moi rodzice i brat nadal mieszkają na Srebrnej w nowym bloku TBS. Skoro jesteś z tamtych stron to być może znamy te same osoby bo mam taką koleżankę z stamtąd. A jeśli mogę spytać to ile masz lat?
Moja pracowala bo teraz jest na emeryturze w Zielen Miejska firmie od TBS i od nich było to mieszkanie.
Czy twój mąż jest z Lodzi że uciekłaś tak daleko?;-)
Z twoich okolic to mam koleżankę z ul.Lipowej tu blisko poczty a tak nikogo tam nie znam.Mam 29 lat wię całkiem możliwe że się gdzieś spotkałyśmy.
Do której szkoly średniej chodziłaś?

Kurde ja nie rozumiem tych lekarzy i służby zdrowia.
Wszystko za kasę !!!

Mój lekarz to chyba jakiś wyjątek, ani razu nie zaproponował mi płatnego monitoringu, tylko kazał przychodzić do szpitala na usg-za darmo (on tam pracuje ,a popoludniami ma praktykę prywatną i na NFZ przyjmuje.)

Ja chodzę tylko na NFZ do niego i do szpitala na usg jak jest potrzeba, bo na NFZ tylko raz w tygodniu przyjmuje.

Jak sobie pomyślę, że miałabym za to wszystko płacić to krew mnie zalewa na samą myśl. Suma sumarum to to jest kupa kasy...

PS Na innym wątku Elisabeth pisała, że lekarz jej powiedział, że na NFZ ma prawo tylko do 3 usg !!!!

Co za kraj !!!
Ola ty masz naprawdę cudownego lekarza! Tylko pozazdrościć mam nadzieję że będzie przy twoim porodzie.
Ja bym już i zapłaciła mu za ten monitoring trudno raz bym spróbowała ale z takim
podejsciem do sprawy to nie mam ochoty już do niego iśc bo on mnie wyśmiał jak bym chciała nie wiadomo co.Ale Martyna ma fajną klinikę i już wiem że tam się jednorazowo za caly cykl płaci 150zł.

ja za monitoring do IUI zapłaciłam 150, zwykły jest nawet tanszy. Ja byłam z 8 razy i pokazuje się dowód zapłaty i już.
Dzięki za informację zadzwonię i się umówię po @ jak już przyjdzie.

Moja pracowala bo teraz jest na emeryturze w Zielen Miejska firmie od TBS i od nich było to mieszkanie.
Czy twój mąż jest z Lodzi że uciekłaś tak daleko?;-)
Z twoich okolic to mam koleżankę z ul.Lipowej tu blisko poczty a tak nikogo tam nie znam.Mam 29 lat wię całkiem możliwe że się gdzieś spotkałyśmy.
Do której szkoly średniej chodziłaś?

Ola ty masz naprawdę cudownego lekarza! Tylko pozazdrościć mam nadzieję że będzie przy twoim porodzie.
Ja bym już i zapłaciła mu za ten monitoring trudno raz bym spróbowała ale z takim
podejsciem do sprawy to nie mam ochoty już do niego iśc bo on mnie wyśmiał jak bym chciała nie wiadomo co.Ale Martyna ma fajną klinikę i już wiem że tam się jednorazowo za caly cykl płaci 150zł.

Dzięki za informację zadzwonię i się umówię po @ jak już przyjdzie.

Ja jak widać z sówaczka mam 26 lat do podstawówki chodziłam do 6 a do średniej do Kościucha. Pytałam ile masz lat bo moja znajoma mieszka w Twoich stronach ale nie wiem czy się mogłybyście znać bo jest młodsza ode mnie i 2 lata. Ma na imię Agnieszka P. (nie będę rzucała nazwiskami). Może ktoś Ci się skojarzy.
Tak czy siak wyprowadziłam się bo mieszkamy z mężem na obrzeżach Radomska nie w Łodzi. Tak jakoś wyszło że to ja wyemigrowałam.:-) Jak będziesz miała ochotę to możemy się wymienić zdjęciami za pośrednictwem maila może się rozpoznamy. :-)

A tak wogóle karola to leczysz się u lekarza gin w Pruszkowie? U jakiego? Ja byłam już u kilku i może mogłabym coś doradzić.

suwaczek o jeden dzien walniety.....a ja stara nie umie go przestawi...a nawet mi sie niechce...bo i tak @przyjedzie.....normalnie znowu mega dół.....cos mi pisze ze przeprasza ze cos tam a mi sie nawet niechce jego esów czytac

reklama
suwaczek o jeden dzien walniety.....a ja stara nie umie go przestawi...a nawet mi sie niechce...bo i tak @przyjedzie.....normalnie znowu mega dół.....cos mi pisze ze przeprasza ze cos tam a mi sie nawet niechce jego esów czytac

oj bidulko - w takiej sytuacji to ja się nie dziwię, że masz mega dół - w końcu do następnej owu cały miesiąc:no:

Do góry