martyna222
udało się ! :)
Karolade monitoring w Invimedzie kosztuję ok 150 zł i to jest za cały cykl. Możesz przychodzić codziennie by podglądnąć co się dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola ja tak z innej beczki bo aż serduszko mi zabiło szybciej. Kochana Ty jesteś z mojego rodzinnego Pruszkowa. Mieszkam teraz 200km od domku i naprawdę miło jest zobaczyć kogoś z rodzimych stron
:-)
Ja mieszkałam 23 lata na Srebrnej na tym osiedlu co jest obok Szkoł Podstawowej nr 6 a ty gdzie mieszkasz?
Co? tak tanio?Karolade monitoring w Invimedzie kosztuję ok 150 zł i to jest za cały cykl. Możesz przychodzić codziennie by podglądnąć co się dzieje.
O matko ja kiedyś miałam mieszkać na Srebrnej.Mama miała dostać tam pracownicze mieszkanie ale kto pierwszy ten lepszy i kolega z pracy ją uprzedził i dostaliśmy inne.
Ja mieszka blisko szkoły podstawowe nr.1 przy starej stacji benzynowej,blisko tarsy na Warszawę.
To my ziomalki jesteśmy ha.ha![]()
Co u Was dobrego słychać? Są jakieś nowe fasoleczki?
Mówię Wam kobieta to ma przerąbanenajpierw przeżywa jak sie stara o fasolkę, jak się uda to też same nerwy czy aby wszystko w porządku.
U mnie zaczeły sie takie lekko żółte upławy i teraz nie wiem czy to uznać juz za plamienie i zacząć brać duphaston, ale gin mówiła o plamieniach ciemnych. Wizytę mam dopiero 4 kwietnia, chyba umrę do tego czasu z zamartwiania się:-(
Dziewczyny niedługo będę świąteczne fasolki bo fajnie by było urodzić dzidzie na święta, ja jestem z 21.12 może uda mi się zrobić samej sobie prezent na urodziny!
To szybko,fajnie będziesz wszystko widziała
Ja wczoraj rozmawiałam z lekarzem i powiedziałam mu że myślę o monitoringu cyklu.
A on na to że jesli mam za dużo pieniędzy to zapraszai że mam czekać i się nie blokować bo tym myśleniem wszystko psuję.Mi w tym cyklu nie pękł pęcherzyk i mam torbielkę na jajniku no jescze mam nadzieję że pęknie.
Kiedyś pisałaś że gdzieś przy Arkadii masz klinikę ile tam kosztuje monitoring i czy chętnie do tego podchodzą bo u mnie to jakieś zacofanie kurde...
Pracuję w Centrum więc po pracy blisko bym miała.
ja za monitoring do IUI zapłaciłam 150, zwykły jest nawet tanszy. Ja byłam z 8 razy i pokazuje się dowód zapłaty i już.Co? tak tanio?ja sądziłam że to jest 150zł za każde spotkanie.
Czyli najlepiej umówić się tam na wizytę do lekarza powiedzieć o co chodzi i do dzieła.
Masz tez prolaktyne za wysoka, podwyzszona prl tez moze byc przyczyna poronien.
wysoka prolaktyna moze byc powodem poronieni...ale jak byłas w ciazy to prolaktyna sama ci sie podwyzsza....i jak masz stres albo nerwa,nieprzespana noc,sex wieczorem to wszystko wplywa na podwyzszenie......a leczy sie to bromergonem.....ale ma rozne skutki uboczne......ja po miesiacu brania prl spadł po do połowy normyDzieki. Badanie krwi tylko. Przynajmniej tak mi zlecil lekarz rodzinny.
Dzieki Lilu. Nie wiedzialam, ze za wysoka PRL moze byc przyczyna poronien. Myslalam, ze byla wyzsza dlatego, ze badania robilam jak juz bylam zafasolkowanaCzym sie zbija PRL, nie wiecie przypadkiem?
no to dobrzeAndzia:-) nie martw sie! Nic takiego jak hipochondria mi nie grozi. Rodzinka uwaza, ze jest wprost odwrotnie. A to wczesniej to zart byl w strone Hanki![]()
Witaj!wysoka prolaktyna moze byc powodem poronieni...ale jak byłas w ciazy to prolaktyna sama ci sie podwyzsza....i jak masz stres albo nerwa,nieprzespana noc,sex wieczorem to wszystko wplywa na podwyzszenie......a leczy sie to bromergonem.....ale ma rozne skutki uboczne......ja po miesiacu brania prl spadł po do połowy normy
tak przy okzji to witam wieczorkiem