Haszitka
może kiedyś...
pewnie teraz żałuje, że się nie mógł przyłączyć![]()
I tak ma dobrze teraz ze mną to niech nie narzeka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie teraz żałuje, że się nie mógł przyłączyć![]()
Motylku - a nie możesz zadzwonić do ginki![]()
chyba masz rację. Na szczęście w czwartek pierwsze podglądanko szybko zleci!Martynka
Lepiej posłuchaj lekarza i weż tylko połowę tej tabletki lekarz na pewno wie co robi i moze jest tak że jeśli nie masz problemów z owulacją to przy wzięciu całej tabletki powstało by zbyt wiele pęcherzyków.
To szybko,fajnie będziesz wszystko widziałachyba masz rację. Na szczęście w czwartek pierwsze podglądanko szybko zleci!
To szybko,fajnie będziesz wszystko widziała
Ja wczoraj rozmawiałam z lekarzem i powiedziałam mu że myślę o monitoringu cyklu.
A on na to że jesli mam za dużo pieniędzy to zapraszai że mam czekać i się nie blokować bo tym myśleniem wszystko psuję.Mi w tym cyklu nie pękł pęcherzyk i mam torbielkę na jajniku no jescze mam nadzieję że pęknie.
Kiedyś pisałaś że gdzieś przy Arkadii masz klinikę ile tam kosztuje monitoring i czy chętnie do tego podchodzą bo u mnie to jakieś zacofanie kurde...
Pracuję w Centrum więc po pracy blisko bym miała.
O jak milutko:-)Karola ja tak z innej beczki bo aż serduszko mi zabiło szybciej. Kochana Ty jesteś z mojego rodzinnego Pruszkowa. Mieszkam teraz 200km od domku i naprawdę miło jest zobaczyć kogoś z rodzimych stron
:-)