reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Kiedys bedac przelotem w Polsce, zrobilam sobie HSG ale kontrast sie wylal, wiec lekarz zasugerowal ze moje jajowody moga byc tak bardzo
niedrozne.
A'la laparo, mialam rok przed HSG, po ciazy pozamacicznej, w ktorej stwierdzili zrosty ale niby" usuneli co sie dalo "
Dziwne trochę lekarz postawił taką diagnozę, a masz zdjęcia z HSG i opis .
Po laparo powinny być drożne nic z tego nie rozumiem?:baffled:

Lepszej polowie wreczylam wiaderko i gabeczke oraz kilka innych atrybutow sobotniego sprzatania i obecnie klnie i zapierd..ala
Bo tam jest ich miejsce, hyhyhy. Tak trzymac :-D

Pierd..olisz farmazony tyle ci powiem. Dawaj tu fasole bo ci na beret siada.
Lubie jak mnie tak subtelnie sprowadzasz na ziemie :-D:-):-D Moj Ty glosie rozsadku :-D
Myślę że to napewno tak jest że to czego nie mozemy miec jest nam coraz bardziej niezbedne do zycia. To ludzka natura, ciągle nam mało...
Ale ten ostatni wiersz to mi się bardzo nie podoba:angry:
A bo ja potrafie sie tak pograzyc wlasnie :-D:-):-D Jak juz zaczne przekminiac i drazyc, to jest coraz gorzej i gorzej a na koncu zawsze dochodze do tego samego wniosku - ze najlepiej to jest w ogole nie zyc. HYHYHY - chora glowa :-D

Jasne, lepsza moja sasiadka pijaczka :) ma juz 3 dzieciaki i 20 lat :) aaa i piwo codziennie (ciaza, nie ciaza...)

A moja sister po 8 latach od ślubu i 2 poronieniach dopiero teraz ma szansę donosić do końca (10 tydz) a tez oprócz baby nic im do szczęści nie brakuje...
I to ma być sprawiedliwość?!?! Szlak trafia!!!

:) UWAGA

Cytuję:
- ale ten mop jest popierdolo..ony, nie dość że stary to sie jeszcze ch..j złamał!!
- ale to jest qrwa ciezkie!! (przesuwanie stołu żeby umyć dokładnie podłogę
- ale to jest qqqq beznadziejne!!, ale qqwa ***** robią... (mowilam zeby kupic lepszy to nie.. po co..)

:) i tak dalej....

Cytuję:
- ale ten mop jest popierdolo..ony, nie dość że stary to sie jeszcze ch..j złamał!!
- ale to jest qqqq beznadziejne!!, ale qqwa ***** robią... (mowilam zeby kupic lepszy to nie.. po co..)

Bidula... He, he...

Cytuję:

Się biedny nagada:-D
Ale masz chociaż ubaw

A bo ja potrafie sie tak pograzyc wlasnie :-D:-):-D Jak juz zaczne przekminiac i drazyc, to jest coraz gorzej i gorzej a na koncu zawsze dochodze do tego samego wniosku - ze najlepiej to jest w ogole nie zyc. HYHYHY - chora glowa :-D

A po co ty tak myślisz.. drążysz... Nie mysl tyle bo myśliwym zostaniesz;-)

reklama
Dziwne trochę lekarz postawił taką diagnozę, a masz zdjęcia z HSG i opis .
Po laparo powinny być drożne nic z tego nie rozumiem?:baffled:
Nie, wlasnie nigdy opisu nie widzialam. To bylo "zalatwiane" wiec dlatego tak na szybko :no:Po laparo nie powiedzieli mi, ze je udroznili w 100 procentach, tylko ze usuneli ile sie dalo. Poza tym, to nie bylo laparo bo otworzyli mi brzuch, zeby usuna ciaze z jajowodu a zrostami zajeli sie bonusowo . Mam nadzieje, ze teraz w klinice mnie przebadaja cala, bo chce wiedziec na sto procent, w czym lezy problem. Poki co, podejrzewam ze to niedroznosc + za niski progesteron. Tylko ze skoro teraz a'la zafasolkowalam, to moze jednak jestem drozna. Sama nie wiem jak to interpretowac. Jak myslisz?

Cytuję:

LOL ale sie usmialam :-D Samo zycie. Tez mam takiego marudera w domu :-D

A po co ty tak myślisz.. drążysz... Nie mysl tyle bo myśliwym zostaniesz;-)
Chu wi wlasnie ale jak se tak czasem zdrowo pomarudze, to jakos mi pozniej jest lepiej. :-D

Ostatnia edycja:
Do góry