passingby
Fanka BB :)
Jasne, lepsza moja sasiadka pijaczkaMoze osoby takie jak ja, nie powinny miec dzieci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, lepsza moja sasiadka pijaczkaMoze osoby takie jak ja, nie powinny miec dzieci![]()
I prawidło...Lepszej polowie wreczylam wiaderko i gabeczke oraz kilka innych atrybutow sobotniego sprzatania i obecnie klnie i zapierd..ala
Dziwne trochę lekarz postawił taką diagnozę, a masz zdjęcia z HSG i opis .
Kiedys bedac przelotem w Polsce, zrobilam sobie HSG ale kontrast sie wylal, wiec lekarz zasugerowal ze moje jajowody moga byc tak bardzo
niedrozne.
A'la laparo, mialam rok przed HSG, po ciazy pozamacicznej, w ktorej stwierdzili zrosty ale niby" usuneli co sie dalo "
Bo tam jest ich miejsce, hyhyhy. Tak trzymacLepszej polowie wreczylam wiaderko i gabeczke oraz kilka innych atrybutow sobotniego sprzatania i obecnie klnie i zapierd..ala
Lubie jak mnie tak subtelnie sprowadzasz na ziemiePierd..olisz farmazony tyle ci powiem. Dawaj tu fasole bo ci na beret siada.
A bo ja potrafie sie tak pograzyc wlasnieMyślę że to napewno tak jest że to czego nie mozemy miec jest nam coraz bardziej niezbedne do zycia. To ludzka natura, ciągle nam mało...
Ale ten ostatni wiersz to mi się bardzo nie podoba![]()
Jasne, lepsza moja sasiadka pijaczkama juz 3 dzieciaki i 20 lat
aaa i piwo codziennie (ciaza, nie ciaza...)
UWAGA
Cytuję:
- ale ten mop jest popierdolo..ony, nie dość że stary to sie jeszcze ch..j złamał!!
- ale to jest qrwa ciezkie!! (przesuwanie stołu żeby umyć dokładnie podłogę
- ale to jest qqqq beznadziejne!!, ale qqwa ***** robią... (mowilam zeby kupic lepszy to nie.. po co..)
i tak dalej....
UWAGA
Cytuję:
- ale ten mop jest popierdolo..ony, nie dość że stary to sie jeszcze ch..j złamał!!
- ale to jest qqqq beznadziejne!!, ale qqwa ***** robią... (mowilam zeby kupic lepszy to nie.. po co..)
i tak dalej....
A bo ja potrafie sie tak pograzyc wlasnie:-)
Jak juz zaczne przekminiac i drazyc, to jest coraz gorzej i gorzej a na koncu zawsze dochodze do tego samego wniosku - ze najlepiej to jest w ogole nie zyc. HYHYHY - chora glowa
![]()
Nie, wlasnie nigdy opisu nie widzialam. To bylo "zalatwiane" wiec dlatego tak na szybkoDziwne trochę lekarz postawił taką diagnozę, a masz zdjęcia z HSG i opis .
Po laparo powinny być drożne nic z tego nie rozumiem?
UWAGA
Cytuję:
i tak dalej....
Chu wi wlasnie ale jak se tak czasem zdrowo pomarudze, to jakos mi pozniej jest lepiej.A po co ty tak myślisz.. drążysz... Nie mysl tyle bo myśliwym zostaniesz;-)